• Nagylaci
    Hát igen tényleg van az úgy, hogy egy játék megéri az árát! Online úgyis csak akkor tudsz majd játszani ha eredeti. A Steam az egyik legbiztonságosabb rendszer ebből a szempontból. Persze léteznek okosságok, de akkor már tényleg inkább a tizenkét rugó...
    Amúgy aki szereti a multiplayer fps játékokat annak a L4D maga a Kánaán! Eleve vegyük azt, hogy a megjelenése óta már három (asszem...) frissítés jött le a steamen keresztül ami nélkül nem tudsz a többiekkel kapcsolódni (más a programod verziója mint a mienk!). Ráadásul a jövőbeni sikeresség fényében nagyon könnyű lesz ehhez a játékhoz kiegészítőket kiadni! Új pályák, spéci fertőzöttek, fegyverek, meg a jó ég tudja még mi. :)

Más.
    Beléptem én a Left4Dead.hu groupba, látom is a szervereiket, de őszintén szólva a legnagyobb csalódások eddig ott értek a társakkal kapcsolatban. Többnyire nem is magyarok játszanak ott akik meg eddig játszottak amikor felcsatlakoztam pont lesz....tak engem. Sokkal jobban jártam eddig ha véletlen Lobbykhoz csatlakoztam. Szóval van valami mód arra, hogy magyarokkal játsszon az ember?!