• Sawyer2
    Remélem tetszett a koncert értékelésem, és megtudtatok belőle sokmindent. Még 2 hónapja hogy megvettem az új Maxi-t, de még nem írtam róla értékelést a koncertek miatt. Ház most bepótolom. Előre annyit: nagyon jó, mindenkinek ajánlom.

MINDEN MOST KEZDŐDIK EL (Maxi DualDisc )

"végre" megvettem a "Minden most kezdődik e"l Maxit... Hát ez nagyon jóóóó!! mint tudjuk, 2 oldalas egyik oldalán dvd másikon pedig cd.

Cd oldal:

Albumverzió:
    Ezt teljesen a Még közelebb című albumról másolták ki, annyit fűznék hozzá hogy nem hiába lett platina lemez...

Rádióbarátságos mix:
    Ez majdnem az a szám ami a Fábry showderben szólt... Ajó azért átvan alakítva, de ugyanolyan jó a hangzása, és a csapat legalább annyira ott van és együtt dolgozik... Érdekes hogy ez a szép, akusztikus szám hogy megállja a helyét elektromos hangszerekkel is...

Koncert változat:
    Az a szám amit a Még közelebb turné 2006 folyamán játszottak... Sok pozitív vélemyényt hallottam a turné 2006-ról, kb ezek elmondhatóak erre a számra is, ismét egy tökéletes köntöst kapott...

Bronski mix:
    Húúú!! Na ezen 1 kicsit csodálkozok... Mintha nem illene ennek a dalnak ez a körítés... Persze mikor felcsendül Ákos hangja akkor mérföldeket javul... Az énekkel nincs semmi baj, nem mondom hogy rossz így felgyorsítva, érdekes.... A zene viszont kicsit olyan igénytelenre sikeredett mint általában a bulizós disco zenék... Mivel én nem hallgatok ilyeneket és személyem szerint ezek igénytelen zenék, kicsit furcsa volt ezt így hallani... Ez a Maxi leggyengébbje... De Tiestonál még mindig jobb :):)

Sinatra-változat:
    Az összes változat közül a leggyönyörűbb feldolgozás, egyetlen zongora kíséret és Ákos éneke... Ha jól tudom Balásy Szabolcs kísére, elismerésem mindkettőjüknek... Valahogy így kellene az emberreknek összedolgozni és akkor ilyen szép dolgok születnének... Mégegyszer elismerésem...

Steve strong chili / erős pista-verzió:
    Szívem szerint ezt a számot vártam a legjobban, ugyanis én nagyon szeretem a rock feldolgozást... Ibanez gitár, és aktívan szóló erős dobok is itt vannak ebben a feldolgozásban. Tökéletes rock feldolgozás zenéhez illesztve ahogy kell... Ez a "zene körítés" adja meg azt az erőt amit a szöveg sugároz és még ütősebbé teszi.. Szerintem a legjobb mind közül.

DVD oldal:

Eredeti album verzió:
    Itt már leírtam a vélemyényem a cd oldalnál, csupán annyit tennék hozzá hogy aki teheti nézze meg dd 5.1-es, vagy dts-es hanggal. Még nagyobb élvezet...

Koncertváltozat:
    Szintúgy ugyanaz amit az eredeti verzióhoz írtam...

Akusztikus gitárral, az Andante borpatikában:
    Na ez még egy nagy kuriózum számomra... Általában a Rock feldolgozást és az "egyszálgitárpluszének" feldolgozásokat szeretem... Kihangsúlyozza a szöveget és a dallamot. ezen van a főhangsúly, utána pedig gyönyörű, de nem elnyomó akusztikus kíséret... ELISMERÉSEM!!

Koncertklip:
    Már pár hete letölthető a koncertklip, itt azonban nagyon örültem mind a dts mind a dd 5.1-es hangnak... Szintén fergeteges ésmény, jó volt újra átélni a koncert hangulatát és érzését, főleg 5.1-ben... Jól megkomponált zenéhez már csak ilyen ügyes képek kellenek...

Dokumentum film a vonós felvételekről:
    Hát ehhez nem tudok sok mindent hozzá fűzni, akit érdekel hogyan készítik a vonós felvételeket, hogy komponálják meg az egészet, annak mindenképp ajánlom... Szerintem érdekes.

Adat: remix verseny:
    Tényleg az összes hangsáv megtalálható, nem hiszem hogy indulok a versenyen, de érdekes minden egyes hangsávot külön végig hallgatni, nem is kell mondanom hogy Ákos éneke a legszebb... Aki indul annak nagyon szurkolok!!!

Végszó :):):
    NEm tudom elégszer hangsúlyozni hogy Ákostól már megint igényes és nagyszerű kiadványt kaptunk tehát elismerésem... Már sokadjára.