• bomb1111
    Looooool Dózi ))))))
    A legutobbi égszakadáskor csak jégeső esett nálatok avagy valami kevésbé szilárdabb csapadék is volt ??? Gratula te mázlista.

Okos Teknős ! Szives elnézésedet-elnézéseteket kérem de a Reunited FS ből nem azért álltam ki mert nem tetszett a gárda avagy más csapatba szerettem volna beállni.Csupán azért mert a "paranojás" túltengésem, (megjegyzés annak aki megvádólt már "real life account" lenyúlási üldözöttségi mániával.Akkor nem akartam erre válaszólni mert szerintem senkinek semmi köze ahoz ahogy gondolkodom és cselekszem a 9d virtuális világban,de ahogy a téma megismétlődött,itt és most replikázok,félretéve minden szemrehányást,nehogy a címzett azt gondolja hogy a tantusz nem esett még akkor.Téma lezárva aval a megjegyzéssel hogy a paranójás tünetek nem paranoikus formákat öltenek.)tehát a személyes paranójám miatt,(ami inkább rokkantság mintsem paramója)nem tartom magam érdemesnek-értékesnek egy közösségben.Avagy inkább már nincs türelmem mindenkinek megmagyarázni hogy miért nem látom-figyelem mindig a banda társalgást.És mintsem hogy azt gondóljátok-gondolják hogy főlvágós avagy önző vagyok,inkább banda nélküli vagyok.

A legőszintébb tiszteletem irántatok és ha netalán valakinek segíthetek valamiben,csak bátran "wisp mee"avagy ingame messanger aki megtisztelt aval hogy a FL jébe fölvett.

Szevasztok