21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
#9925 Sziasztok.Igen megint én:D. A játéknak most az a baja hogy 1 csomó XKelner hibával vág ki és csak 4. vagy 5. alkalommal tudok belépni a játékba.Ez normális? (gondolom nem) (és már hiába tettem újra nemhazsnált :() ötlet vki? thx -
#9924 köszi mindenkinek akkor megfogadom hallgatok a nagyobbakra :D -
smoodoo #9923 healernek hybridnek wisdom / essencet csak akkor raknak ha pvpzni akarnak, ha csak grindelni akarsz akkor felejtsd el a tavolsagi skilleket, vagy csinalj nukert, de EC6ig healer/hybel sztem csak str-dexez -
#9922 Én 1 white tigert szeretnék kezdeni... elegem lett a blue dragonból.Ugye az a hybrid de ahogy látom annak vannak távolsági támadásai is szóval ezekszerint nemcsak a nukernek kell, hanem a híbridnek is (wisdom) nem? -
Sixtail #9921 Távolsági támadások = nuke (chi kung támadások)
Neked olyan nem kell, hacsak nem vagy nuker.
Minden más rolenak str+dex kell (harcosnak con is, ízlés szerint :-) ).
Ha még nem vagy FD1, akkor újra bírod osztani a pontjaidat a klánbázisban.
Jaja Dóz, mostantól én is inkább oda pakolok. Habár eddig semmi bajom nem volt Imageshackkal.
Ha majd lesz elég BEm, én is megyek tovább vele, min +11 kell!
Utálom a "pinket". >< -
#9920 gogo rózaszínbő cépkéééék!!! ^^ Gratulka!! Majd ha lesz BEm meg mittoménmég mondjuk sok szerencsém akkor én is folytatom...^^ amúgy meg felejtsétek már el azt a rohadt imageshackot...
www.imagerz.com (magyar)
láma kérdés nincs, csak láma... wisdom akkor fog kelleni ha te is noob nukert akarsz. minden más esteben felejtős (ck hyb/ck healer nem volt téma). -
#9919 1 láma kérdést tennék fel :D elolvastam a faq-ban hogy a wisdom az a távolsági támadásokhoz kell. De a játékban azvan odaírva hogy chi-kung damage.Én azthittem hogy erre kell rakni hogyha a pusztakezes harcot akarom erősíteni.Szóval ígyis úgyis a strenght-re kell raknom? thx -
bomb1111 #9918 Acclaim Acid wrote:
This Sunday (August 9th), there shall be a 4 hour boosted XP event for all servers!
Normally XP boost events are 2X normal XP for 2 hours... but this time it will be 3X for 4 hours.
When and where you ask?
Bardo: 4 PM to 8 PM GMT
Nirvana and Asura: 4 PM to 8 PM PST
This event is being held to celebrate the return of The Hermit to both the game and the development team.
He wanted us to know that he is extremely happy to be back. As some players have already learned, he has already arrived in The Land to test the clan loyalty of many of you.
But that's not all...
If 50 loyal disciples post war cries that are appropriate for their clans, The Hermit will appear in The Land in Bloody Plain during the event and provide a special random Buff to all Players on all Servers!
So sayeth The Hermit, and may the seeds of the Dragon within you thrive!
-
DSUN #9917 Nagyon szép!
gogo legalább +11 -
#9916 thx a lot -
Sixtail #9915 Itt egy link az összes skillhez (majdnem az összeshez) :
Skill Lista -
Sixtail #9914 Na puff, egyik sem látszódik :D
Mind1, majd rákattintatok. :P -
Sixtail #9913 Ne neked Dózi, most már nekem is van büszkeségem! :D
(Nem tudom melyik link kell, úgyh mind2t berakom)
[img=http://img524.imageshack.us/img524/9631/siker.th.jpg] -
#9912 meg régen volt vmi jókis weboldal ahol az összes skill levan írva azt betudná linkelni vki? thx -
#9911 hi all már rég játszottam és elfelejtettem. A lightfootokat mennyiért adjam? thx -
#9910 íráshiba FTW! no szerkesztési lehetőség TOO!!! -
#9909 Köcce!
(ezt is meg azt is...^^)
És mint mindannyian észrevetteük patrát nem hekkelték az életben... =)
(engem meg a játékban sem...) -
DSUN #9908 Woooot
SG FTW -
DSUN #9907 Ez de szép:
(Asurán csinálták) -
Sixtail #9906 Hát nekem sajna jobb ötletem nincs.
Habár van egy elég extrém tippem...
Próbáld ki a szelektív indítási módszert.
Csak a szükséges programokat indítsd windows startupnál, minden mást kapcsolj ki. (ezzel akár meg is találhatod, mi zavarja a játékot)
Ha nem tudod hogy kell, írj és lefirkálom azt is. Most nagyon lusta vagyok hozzá. :-) -
#9905 mind2-t kikapcsoltam és még ígysem akar kapcsolódni :( -
szabi34 #9904 Vírusírtó és tűzfal nélkül is próbáltad? -
#9903 Az nd launcehhrel indítom ahogy kell.Végigmentem az összes letöltési formán egyikkel se tudott kapcsolódni.Minden kivan kapcsolva és nincs ötletem miért nem tud upgradeelni :( . Egyéb ötlet? -
bomb1111 #9902 Looooool Dózi ))))))
A legutobbi égszakadáskor csak jégeső esett nálatok avagy valami kevésbé szilárdabb csapadék is volt ??? Gratula te mázlista.
Okos Teknős ! Szives elnézésedet-elnézéseteket kérem de a Reunited FS ből nem azért álltam ki mert nem tetszett a gárda avagy más csapatba szerettem volna beállni.Csupán azért mert a "paranojás" túltengésem, (megjegyzés annak aki megvádólt már "real life account" lenyúlási üldözöttségi mániával.Akkor nem akartam erre válaszólni mert szerintem senkinek semmi köze ahoz ahogy gondolkodom és cselekszem a 9d virtuális világban,de ahogy a téma megismétlődött,itt és most replikázok,félretéve minden szemrehányást,nehogy a címzett azt gondolja hogy a tantusz nem esett még akkor.Téma lezárva aval a megjegyzéssel hogy a paranójás tünetek nem paranoikus formákat öltenek.)tehát a személyes paranójám miatt,(ami inkább rokkantság mintsem paramója)nem tartom magam érdemesnek-értékesnek egy közösségben.Avagy inkább már nincs türelmem mindenkinek megmagyarázni hogy miért nem látom-figyelem mindig a banda társalgást.És mintsem hogy azt gondóljátok-gondolják hogy főlvágós avagy önző vagyok,inkább banda nélküli vagyok.
A legőszintébb tiszteletem irántatok és ha netalán valakinek segíthetek valamiben,csak bátran "wisp mee"avagy ingame messanger aki megtisztelt aval hogy a FL jébe fölvett.
Szevasztok -
Sixtail #9901 Most nincs semmi patchelés.
Valami baj lehet a launcheroddal.
Nézd meg, hogy a launcherban a Download Method az első opción van e (WinINet Downloader 1).
Ha azon van és még mindig nem megy, akkor lehet, a tűzfalad blokkolja, illetve netes beállítás gondok.
Sok sikert!
Huhh ez már copy/paste szintű válasz. :-D -
#9900 hi all letöltöttem a játékot de nemtudtam belépni kiírja hogy nemlehet upgradeelni.Akkor csak patchet csinálnak vagy mi? thx előre is -
RYO123 #9899 nekem pillanatnyilag c6 os és asszem 1050-dmg t vesz le akkor Ve ben meg 2100- at ami elég durva :P -
Dialosa #9898 aham tényleg nem stimmel, régen nehezebb volt....... -
DSUN #9897 Na jolvan:)
Kicsit tudatlanságban voltam nuker skillekkel kapcsolatban:D
Ki lettem okosítva!
Ugyhogy a sírást be is fejezem -
DSUN #9896 C2-őn 5*5 manuallal kapok 0.03-0.04et!
fél óra=40%
Valami tényleg nem stimmel...
-
DSUN #9895 Hát, én most úgy veszem észre, hogy egyértelműen változott a régihez képest...Példát írtam az előző postban!
Én most a Diamond Art of Southern King skillre gondolok!
Na jó, nem is rendes VE shield, hanem olyan, hogy amennyi dmg-et eltud nyelni(szinttől függ), annak a kétszeresét veszi el Vitalban..Enyém most c2-es, c2-őn 450dmg-et tud benyelni, tehát akkor gondolom 900VE-t vesz le...
Isteni húzni ezt a skillt ilyen tempóban..Régen sokkal jobb volt:S -
#9894 Valami legyen nehéz a nukereknek is
Amúgy milyen az a legelső VE shield? Én úgy tudtam 1 ve shield van.
Én úgy tudom az amerikai verzióban valami 5x-ös a skill xp a többihez képest, vagy legalábbis valamikor állítólag annyi volt, ezen nem tudom, hogy változtattak-e. -
DSUN #9893 Sziasztok, lenne 1 kérdésem!
Ma amikor 'próbáltam' trainelni első alkalommal a legelső(ha jól emlékszem rl-en kaptam) VE shieldem, megdöbbenve észleltem, hogy c1-en fél óra alatt 5*5 manuallal 60%, azaz HATVAN %-ot ment fel!!!
Azthittem itt helyben összeesek...
Ez normális?
Csak mert anno a bot nukeremnek gb2-őn már c6, vagy c7-es volt, és biztos vagyok benne, hogy nem ilyen tempóban ment akkoriban ez...
Lehetséges hogy lejjebb lett víve a skill xp rate? vagy?
Mondjuk buffoknál is feltűnt, hogy lasabbak, ez van.
Na de c1-en 60% fél óra alatt manuallal? Ez egy vicc...
Kinek mi a véleménye ezzel kapcsolatban?
További szép napot! -
#9892 Nemrég két +8-as fegyverből (1 és 2 slotos BD) csináltam egymás után 1-1 próbálkozásból +9-et, fura is volt... -
unusual #9891 GéZé te makker!!!!! :) -
DSUN #9890 Nos még annó amikor kezdtem a játékot, én ugyanígy voltam...:)
Megkell nyomni a LF skillt, utána pedig bal ALT-ot kell nyomni!Sajnos folyamatosan, ameddig futni akarsz! -
#9889 ték -
#9888 Amúgy lenne egy "kis" problémám:
Megtanultam a lightfoot képességet, de nem tudom használni :D
Beraktam az ikonok közé is, aktiválom, de semmi eredmény... :S -
#9887 Nyomta? Inkább kaparta... :D -
RYO123 #9886 +12 ig minimum meg kell csinálni ;)