bardo20#9701
hellosztok mivel sehogy se agyják vissza ráhagyom ezt a gamet ha netán talán valakit érdekel egy whitos hyb(Bika_hun aszem a neve) fd4es +6+8 as lötyikel eventes premiumal 20 x1 napos és egyéb jó cuccokkal egy YS Online accra az írjon nekem egy levelet a [email protected] -ra
és ez utal szeretnék elbúcsúzni mindenkitől akivel játszottam és a hf összes tagjával nagyon jo volt veletek imádtam veletek játszani kicsit már kezdtem uni a grindelést de ti tartottátok a lelket bennem nagyon jó társoság voltatok :) így ez utal bombagirl,hun_penge,[Blade90] elbúcsúzik további jó grindelést jo játékot hack mentes napokat +12 refiben gazdag napokat kívánok nektek. és nagyon sajnálom azt a jo társaságot elhagyni de köcsögék nem agyják se hogy se vissza gambe öcsém még elköszön a nevembe akikel sokat nyomtuk :)
maki,slayer,eternal, és köszönöm a killereket imre, Raz,tilos remélem soha nem bomlotok fel és Raz + Maori legyen egy nagyon szép boldog kapcsolatotok sok kicsi csecsemővel szép esküvővel :) msnen továbbra is megtanáltok vagy iwiwen ha akartok beszélgetni egy idiotával XD
na bb