21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
RYO123 #9725 Dozer vecsési vagy? -
#9724 Offtopic
Kis vihar utáni szösszenet Vecsésről...
Remélem SG nem fog köcsögösködni megint...
-
Dialosa #9723 mindegy...... a pénz a legkevesebb......... -
DSUN #9722 Talán:)) -
#9721 Na vááárjál ügyesek vagyunk mert amit én írtam az a 425-nek a fele, amit meg te előtte az a 450-nek ^^
A valós ár ma item mallban 262 coin -
Dialosa #9720 én is észrevettem aztán, csak már nem akartam ennyit ide irkálni
Sun elbírja azt a pár coint
remélem tévedésemért nem súlyos a büntetés........
-
#9719 212 coin 50 coinfillér -
zsele1000 #9718 Most 525 egy deco. ^^ -
#9717 szerk: Rossz postra nyomtam replyt... -
#9716 -
bomb1111 #9715 Jaa, és amig el nem felejtem,
Szevasztok FS -
bomb1111 #9714 Szevasztok !
Tehát, mivel felvonta a figyelmemet Dózi,talán jogosan,a "felőlem bárki sírhat" megjegyzésemre,szeretnék némi pontositást,igéretemhez híven.
1 Legenda ,valóban nem bőgtél hogy lenyúlták az acc odat,tiéd a pálma a tetteid felelőségérzetedért.
2 Hogy az unokamittudomén kidet sarokba szorítottam,bannolás végett,miután tudtam hogy csúfot űztek a fáradságodból,nem tartom disznósábnak.
3 Ha valakinek nem tetzik a hozzáállásaom, csak zzóljon,
-
Dialosa #9713 dbl post ftw
ha most 550 egy deco és 50% off, akkor elvileg 225 lesz egy ruha, de itt semmi sem biztos...... -
Dialosa #9712 Szerintem a sírás rész nem Rád vonatkozott Leg.....
Egyébként ideje volt már visszaszerezned az accot, bent találkozunk!
jó játékot -
DSUN #9711 Valaki megtudná nekem mondani, hogy az 50% offal mennyibe fog kerülni egy Decko pontosan?
Előre köszi! -
Norbi300 #9710 Na persze kik nyerték??? hát persze hogy a white-ok :))) TgW eventet... -
unusual #9709 Én se sírok csak dühit,hogy valami félnyolcéves kis hülye elbasza a játékom.....Remélem ez a legnagyobb öröm az életében,és " eldzsalt " rendesen,és látta apa+anya is milyen ügyes kisgyerek..... -
Norbi300 #9708 ez lesz az utolsó post eskü :))) 30% offsale premiumra :)
Hello All! We have some new promotions for you this weekends!
Sat, July 18th – 30% Off Premium Packages
- Get your premium packages at a major discount!
- One day only!
Sun, July 19th – 50% Off Clothing
- Stock up on your favorite clothing!
- One day only! -
Norbi300 #9707 jah és még valami megvan a 8 vs 8 csata válosztatjai...hát fasza megint nem kerültem be:@
And the participants for this edition of the 'Battle for TGW' are...
Black Clan
NicH
Kamikadze_PL
Phenelope
Ghepardull
Jin-Kenta
[POISON]
MainEvent
Kasia
White Clan
[Zhang3Feng]
GrnHaze
taw2002
Sendrin
tota925
Andiviper
Healer-Domme
taimatsu
Good Luck to all.
Have Fun.
Acid
EDIT:
Final List. Needed changes as overenthusiastic players had registered in spite of not qualifying or being able to make it -
Norbi300 #9706 Üdv emberek én nem akarok senkit megbántani de én nem sírtam egyik forum-on se hogy ellopták az accountom annyi az egész hogy van egy gyökér kis unokaöcsém és megváltoztatta, többszöri telefonhívásra kidobta a jelszót "szerencséjére" nos az a lényeg ha lenne kedves valaki és vissza venne FS ligába jól esne ma nem igazán leszek születésnapomat ünneplem ma valószínü hogy holnap meg eröm nem lesz felkelni:)
ui:én nem szoktam sírni -
#9705 Ezt a Hermit palit nem ismerem. Még azelőtt betűnt (utolsó post dátuma) mielőtt nekiálltam volna játszani. De ennél a gyökér Blunál csak jobb jöhet... Remélem Phew-et is visszarakják Head GM nek. -
BrightSky #9704 Nem találgattam, összefoglaltam Hist postjait. Az adv clan-ok várásában a játékosok újdonság iránti vágya van, engedd őket álmodozni. Ha jól tudom, a signature-jében azért nincs 9D, mert több játékkal is foglalkozik, így nem emel ki egyet sem.
Ne a régi alapján akard megítélni az újat, adj nekik lehetőséget a változásra. -
#9703 Azért annál a VGM jelentkezésnél is van arca pár embernek, de lehet, hogy csak én néztem véletlenül pont azokat...van olyan kérdés, hogy mekkora a legnagyobb karaktered, meg hogy 10-es skálán behatárolva mennyire ismered a játékot. OC-RC-RL-ek simán beirkáltak 7-8-9-eket. Persze lehet, hogy nincs túl nagy követelmény felállítva a jelentkezőkkel szemben tulajdonképpen bárki be tud lépni néha panaszládának. -
Sixtail #9702 Így van, sok blabla...
Nem tudom mit találgattok ennyire, Historian csak játssza a haját, már nagyon egyértelmű, hogy kapunk egy új (tulajdonképpen régi) 9D managert.
Teljesen hasztalan információ, én magasról letojom ki veszi át ennek a bunkónak a helyét, sztem minden marad a régi, sajnos.
Amúgy meg lehet figyelni, hogy 9D nem található a signature-jában, ezzel is jelezve, mennyire letojja az egészet. Én örülni fogok, ha ezt a gyökeret leváltják, de csak akkor, ha nem egy másik gyökér jön helyette... -
bardo20 #9701 hellosztok mivel sehogy se agyják vissza ráhagyom ezt a gamet ha netán talán valakit érdekel egy whitos hyb(Bika_hun aszem a neve) fd4es +6+8 as lötyikel eventes premiumal 20 x1 napos és egyéb jó cuccokkal egy YS Online accra az írjon nekem egy levelet a [email protected] -ra
és ez utal szeretnék elbúcsúzni mindenkitől akivel játszottam és a hf összes tagjával nagyon jo volt veletek imádtam veletek játszani kicsit már kezdtem uni a grindelést de ti tartottátok a lelket bennem nagyon jó társoság voltatok :) így ez utal bombagirl,hun_penge,[Blade90] elbúcsúzik további jó grindelést jo játékot hack mentes napokat +12 refiben gazdag napokat kívánok nektek. és nagyon sajnálom azt a jo társaságot elhagyni de köcsögék nem agyják se hogy se vissza gambe öcsém még elköszön a nevembe akikel sokat nyomtuk :)
maki,slayer,eternal, és köszönöm a killereket imre, Raz,tilos remélem soha nem bomlotok fel és Raz + Maori legyen egy nagyon szép boldog kapcsolatotok sok kicsi csecsemővel szép esküvővel :) msnen továbbra is megtanáltok vagy iwiwen ha akartok beszélgetni egy idiotával XD
na bb -
zsele1000 #9700 Pár ismerősöm azt mondta, hogy ez a táska SrS-ben esik a 3. boss utolsó formájából. Meg tudja ezt erősíteni valaki, vagy cáfolni? -
#9699 Dehogynem, frissítgesd
Vagy:http://www.postimage.org/image.php?v=Pq1O9ELJ -
RYO123 #9698 ez se müködik -
#9697 #9617 http://img3.imageshack.us/img3/2231/kekkeretb.jpg
Felment az ára... -
RYO123 #9696 ja am Dsun a speed hack megy mozzilára is xD gyorsabban bejönnek az oldalok stb :P -
RYO123 #9695 Lol :D -
DSUN #9694
Nem rossz... -
RYO123 #9693 Lehet, hogy jönnek az új klánok de ha jönnek szokás szerint full bug vagy ilyesmi...=)
De szerintem ez még odébb van mert előbb lesz ADV klán japánba meg a Vietnamba . -
#9692 Rohadt sokat kombinálnak... Tényleg lehet jönnek az adv klánok? Ha igen Ribike abbahagyja a grindet. -
#9691 ok. nem figyeltem eléggé. De most ez jelent valamit? -
BrightSky #9690 Kettőnél azért több van ott:
1. The Hermit is disappointed that the clans have become so soft. [1.oldal]
2. The Hermit is not suprised that he has been forgotten. [4.oldal]
3. 9D Hermit [itt egy linket közöl, valaki elég sokat postolt 9D Hermit néven, 5.oldal]
4. I assure you... this is on topic. [ez nem fontos, 5.oldal]
5. I believe the hermit will make himself known again soon. [7.oldal]
6. Let me add a disclamer here. 'This has nothing to do with a change in the contents of the game. It will not involve any patches or modifications to the game.' The hermit grows near. [11.oldal] -
#9689 Szerintetek mire célozgat TH 9D fórumon? Már 13 oldalnyi találgatás van a threadban, de ő nem ír semmi konkrétumot.
TheHistorian
Site Admin
Posted: 15 Jul 2009 07:28
The Hermit is disappointed that the clans have become so soft.
Posted: 17 Jul 2009 20:27
Let me add a disclaimer here.
Quote:
This has nothing to do with a change in the contents of the game. It will not involve any patches or modifications to the game.
The hermit grows near.
bardo20 #9688 most már mind1 ennyit 100 beröl meg keményen összegyűjtött 45kkmrol plusz egyéb cuccok írtam hogy legalább az egyik accomat agyják vissza ha kell cuccok nélkül akár de vissza se írnak -
#9687 Szerintem az simán beleesik az account sharing kategóriába náluk. -
Sixtail #9686 Itt én olyan szabályt nem látok, hogy nem lehet egy email címen több account. Szóval fogalmam sincs, hogy lehet ezért bant kapni...