9dragons
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elég szerencsésnek érzem most magamat, itt egy újabb példány, ez egy gl 7-es superior staff. 😊
http://kepfeltolto.hu/i/?156942&t=img
Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer
Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer
http://1234sdsdsdsd123.mybrute.com
Bardo: Fed[HuN] Golden Lotus 1 HD warrior. Killer of True General Wei. -Para- Floral Crown BoT Nuker. 83% Combat Record.
Aquaman IS hyb,DrunkenGod IS nuker,ThePhoenix IS warrior,Lawless HI nuker
GOGO mindenki
Fel kell húzni az elejérõl egy karit, akkor mondhatod, hogy igen, ez az enyém, én vittem végig elejétõl idáig!
Sose értettem, hogy minek kockáztatnak egyesek.
Aztán meg csak a probléma van a mástól kapott, cserélt stb. karival.
http://1234sdsdsdsd123.mybrute.com
ezért vettem prémiumot ,hogy dc-t kapjak és ne tudjak belépni... :S
...9D,BoI,WoT,BFP4F,NFSW,WF...
Bardo: Fed[HuN] Golden Lotus 1 HD warrior. Killer of True General Wei. -Para- Floral Crown BoT Nuker. 83% Combat Record.
Van valakinek skilltrainere ami mûködik? Kéne egy -.-...
<#wow1>#wow1><#wow1>#wow1><#wow1>#wow1><#wow1>#wow1><#wow1>#wow1><#wow1>#wow1><#wow1>#wow1><#wow1>#wow1>
csak ennyit akartam 😛
sziasztok ,további jó napot 😊
...9D,BoI,WoT,BFP4F,NFSW,WF...
Remélem tetszeni fog. 😊
http://kepfeltolto.hu/i/?154664&t=img
Ezért nemegyek el a solymoktol sosem<#nevetes1>#nevetes1>
Hollo
Hollo
És nem minden jött mentet hívtak be, és a StormRiders az egyik legidõsebb liga, és azért ilyen erõsek.
Amugy sose birtam ökit mindig ellenszenvesek voltak de azt jo volt nézni amikor destini öket pk z ta bp ben és nem minket<#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2>
Hollo
Na mind1 hagyuk a bandeket. Fontosabb hogy elérjem valahogy az EC7et aztán Pqval gyorsan FC felszerelem magam mansion cuccal elixir 6al, kimaxolom a str-t szerzek egy a játék legeslegkirályabb fegyóját az FC polearmot és már semmi se fog érdekelni tõlem lehetnek CSek meg GLek mind, ha az meg van én már elégedett vok XD
Crusnik igen rengeteg EC FC CS magyar van már 40-nél is több !
LOL Higany PUBG Higany83 Division 2 Higany83
Hollo
már õ is CS5. FreeMan is néha feljön, de a többiek mind abbahagyták, mert unatkoztak, gondolom...éppen ezért vagyok nemzetközi ligában, folyton van valami, ami néha szar...de legalább van esemény.
Majd meglássuk mi lesz ebbõl a kockulásból 😄 Ma elvittem 40%ig, és ha nem lesz semmi dolgom akor dupla xp-n is fent leszek. De azért akkor is Ec7ig eljútni >_<
Ami a visszatérésemet illeti, egyenlõre csak nosztalgiázni jöttem vissza, igaz szinte már senki se játszik csak Zseb meg Fed :S se Lewente senki, a bandemrõl nem is beszélve :S
Hogy fogok e kockulni majd elvállik, egyenlõre nem érzem azt hogy haladnék ez volt az egyik ok amiért abbahagytam.