• bomb1111
    Erre a církuszra csak jegyszedőnek merek benevezni.Nektek tényleg az agyatokra ment.Elnézést kérek attól aki csak "de azért sem hagyom magam" alapon írt.Lényegébe véve,a Magyar játékosok közössége, számszerint a románokéval vetekedik.És mi,ellentétbe a "bocskoros mocsok oláh" közösséggel szembe mit teszünk ? Egymást szabjuk,agyba,főbe,orrba,szájba.Szépek vagyunk.Szégyelhetjük magunkat.Egy javaslat ha már úgyis följárunk az SG re :mikór halt meg a Def boss,az icy boss,stb talán hasznosabb lenne.De erre nem hiszem hogy sor kerűl mert mi MAGYAROK vagyunk.Hogy egyesek elmentek nemmagyar ligába ? Őszintén megvallva aki pár angol szót ismer,nem fog maradni egy olyan közösségbe ahol a magassabb szintü játékosok elkérnek 10% ot a beváltott pass okból.És hogy ne legyek titokzatos,nagyon szókimondó leszek.Gabor 23 beváltott nekem 100 lila,meg 100 zöld srs belépőt.Mennyiért ? Én ráplusszoltam hogy lássam mennyi a talpvastasság.Hát nincs olyan. De istenem,az én balfaszságom.Azóta egy mocsok oláh váltja be nekem a dolgokat,suhogó ingyen.
    Szóval rég elmenhettem volna egy idegen ligába,de miért nem tettem ? Mert a Magyar vér vízzé úgysen válik.De ha csak ilyen szentelt(álszentelt) vízről van szó,kösz,nemkérem.
    Bocs hogy hosszura sikeredett,szevasztok és cseszek rá ,mert egyedűl is boldoguloik.