9dragons

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ToshiBá
hehe. hallottam. kis beszólós. xD csak nemtom miért léptél ki? simán nem lett volna war belõle sztem. mondjuk UF tele van gyökerekkel... de nem is rossz ez így. Lawless isten tudja meddig bírta Nirvánán... 😊 GOGO BANDLESS RULEZ!!! xD

Live: DoZeR 982

Mhhh.érdekes...Ezekszerint mindkettõnknek bandless😄

ToshiBá
Elég annyi hogy valaki, akivel sokat szívtuk egymás vérét mindig (és én azt hittem hogy poén az egész) kijelentette: osztja Fes itteni beszólását velem kapcsolatban. Én meg nem fogok senkit sem zavarni a jelenlétemmel. 😊 Ennyi röviden. xD

LOL Doz.Nekem is mesélhetnél^^

huhu le vagyok maradva 😛 Mi történt Dozi? Ez a baj...alig van magyar hero band, black oldalon 2 magyar szövirõl tudok, de az egyik nagyon gyenge.
A white oldalon is 2-t tudok, ott is elég gyenge az egyik...alig van választási lehetõség =/. De mi történt?

Bardo: Fed[HuN] Golden Lotus 1 HD warrior. Killer of True General Wei. -Para- Floral Crown BoT Nuker. 83% Combat Record.

ToshiBá
Na ez igaz Fes. Télleg fingom sem volt 9D-rõl Tavalyig. 😊 Fed. A rossz hír nem érdekes. De az amit allyban kaptam betette a kaput egy idõre. Most bandless egy darabig, aztán a többit majd meglátom. 😊 PK-ról meg annyit : UF meg Destiny amúgy is csinálja. Nem kell ahoz rossz hír. xD

pedig szerintem egyre jobb a 9Dben a helyzet, agresszió, pkzás stb stb.
Folyton mennek a warok, és most már van SvS is. Ahol meg kell védeni 1 kastélyt a támadóktól, egyre több érdekesség, izgalom van a game-ben XD

Bardo: Fed[HuN] Golden Lotus 1 HD warrior. Killer of True General Wei. -Para- Floral Crown BoT Nuker. 83% Combat Record.

Képzeld tudom 😊 Én már akkor írtam ide mikor te még azt sem tudtad, h van ilyen h sg vagy lehet 9d-rõl se hallottál még, szal légyszi kussolj 😊

Fed: hát sro bot nélkül elég szar 😄 máshogy nemérdemes belekezdeni ^^ de amúgy már aztis abbahagytam 😄 Szal most semmivel se játszom, gondolkozom h felnézek 9d-re újra, csak nem volt kedvem még letölteni xD Meg megint költsek akkor premiumra stb. áh...
Aiont várom 😛

asd

ujujujjj law,majd egy meeting mehet bardon😛
micsoda agresszióXD, am. sixrõl elég nehezen hiszem, hogy le PKzná law-t, csak viccelõdött, fes7o te botter állatXD Melyik szerveren tolod? a bátyám lv 72es, 1,5-2 éve tolja, XD te meg fél éve se kezdted és már lv77 vagy?XD
Gyere vissza, a bottalan életbe😛
Dozi, te meg nyugi😄😄 mert rossz lesz a híred a game-ben. Mint nekem jelenpillanatban UFnél ésDESTINYnél XD Nem mintha zavarnaXD

ToshiBá
Ühümm... Ha nem játszol már: AKKOR EZ ITT A 9 DRAGONS FÓRUM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hozzád meg kiszólt?
Amúgy Fes7o de nem játszom már...
kthxbai

asd

ToshiBá
mozgássérült=rokkant. csak esélyenógyenlõsségi voltam és nem akarom megbántani a szellemileg leépülteket . 😄

Bahh....Dózinoobie...pls ne szóljál már be mindenkinek...
Mutasd már meg légyszi, hogy hol írtam én olyat hogy meg akarom ölni?!
Osztogasd másnak azt a kevés agysejtedet, nekem nyilván több van mint neked...
És ha nem érted a poénokat, vagy mindent komolyan akarsz venni, akkor kérlek ne kommentálj többet engem...mert még a végén elfajul a dolog...
Ja és legközelebb mellözhetnéd az idióta szövegedet is...nagyon 10 évesnek látszol vele...
Amúgy meg annyi fölösleges shoutot láttam töled manapság, hogy már a ****omon jössz ki...Bandachatröl hallottál már?
Na röviden ennyi...
És Law remélem te nem gondoltad hogy le akarlak PKzni BPn...

\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"

ToshiBá
na akkor most szögezzünk le valamit. aki le akar ölni gémben csak hajrá! 2 aki az életben szeretne nagyon nagy verést kapni az lesz szíves anyázni nekem szemtõl szembe. nem vagyok ellene PvP nek a való életben sem. csak az a baj hogy ugyanannyit kapok a nyaktól felfele mozgássérültekért mint a normális teljesértékû emberekért. aki csak anyázni tud az meg nem más mint szánalmas... igen! néha én is szánalmas vagyok... mert hagyom hogy kis krumplihámozó 10enéves taknyok felnyomják a pumpámat, akik azt hiszik hogy menõ dolog ha gombokat ütögetve értelmetlen dolgokat írkálnak... 😊

ToshiBá
és én csak röhögök rajtad...<#eplus2> hehehe... de ha esetleg megszeretnéd találni az utat az öklöm felé randizhatunk baromfej. 😊
annyira vidéki vagy hogy az már fáj.. 😊
és nem olvasgatok priviket. valamit akarsz találkozzunk valahol ahol el is tudlak ásni kapásból. de tanyaközpontok látogatását nem tervezem. szal urbánus környezetben kéne megejteni a randit^^
<#nevetes1>

Rolka te kinek írtad azt az elobbit? és már légyszives ne nyírjon ki senki senkit! ez egy game! Sixtai csak fellestem h mi újság ott!Jacky te meg már csak tudod miket beszéllek 😛 !Nyugi dózi én lerendezem 😊 ! Rabbit 20 te meg ki vagy a játékban gyere BP-re 😊 megbeszéljuk csak mond hova és mikor 😊

Aquaman IS hyb,DrunkenGod IS nuker,ThePhoenix IS warrior,Lawless HI nuker

Hát Sólymok egy nagyon jó band volt (nemtom te mit keresel ott), de téged énis megölnélek 😄

asd

Rolka
És neked mi a kurva anyádért van ilyen nagy pofád te köcsög fasszopó! Szólt hozzád vlki amugy? Privátba is megírtam, hogy kurva nagy szád van a monitor elõtt! Így éled ki magad mi? Hogy mindenkinek beszólsz! Az életbe meg a szarba taposnak te csicska geci!
A többiektõl elnézést a hsz-ért, nem akartam a fórumot rondítani, de az ilyen kis csira 10 éves gecik felbasszák az agyam!

Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League

ToshiBá
Jacky... Nem akarod befogni a szádat? Utoljára amikor ide cinkeltél valakit elkezdték legyilkolni a Sólymokat... Mellesleg mit zavar téged hogy miket írkál? Úgyis max havonta 1x vagy nálunk max 1-2 órára... Csitulj el szépen pls... Six... Te meg a répádat verd meg a Veled egy szintûeket BP-n! Köszi!

HD fire demon(hybrid)rl4 😄 ! ja és Jacky itt éllem ki magam 😊 amúgy jok a kérdésemi és a kijelentéseim is 😄 ! bleeeee :/

LOL!
Na most még 1 n00bie gazdagítja Bardo népességét :-)
Btw üdv, remélem majd találkozunk egyszer Bp-n is ^^

\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"

XD! Milyen role? Clan?HD?^^
Én most folytatom a beggaromat, kurva nagy poén az egész 😄 Hihetetlen, megunhatatlan a részegségük 😄😄

Benn van a Fekete Sólymoknál és elárasztja a guild csetet a bolondabbnál bolondabb kérdéseivel és kijelentéseivel 😊
Mintha itt élné ki magát a másik szerver magyarhiánya miatt <#bee1>
Öööö, mit is mondtam anno? Hát persze, hogy gyere a Bardóra muhahahaha
tesztelek 😊

Bardo?! Mi történt?😄😄

Bardo welcome 😊

nem tudjátok,hogy miért írja ki,hogy quest relinquished?
nem kapom meg az experinece pontokat 😞 de a többi jutalmat megkapom
Erre senki sem fog tudni válaszolni. Rengeteg oka lehet, pld. szakadozik a neted, tré a szolgáltatód, gyatra a géped (hálókártya, akármi) stb. stb.
SchG
Folyton dc-t kapok nem tudjátok mitõl lehet? Másnál nem fordult ez elõ?

Örülj hogy kirak 😊

Helyesbítés: nem egérfüleket, hanem farkakat kell gyûjteni. Közelharcot kell vívni az egerekért lol
Jáj.Bejönn egy új patch és bug bug hátán...ez hietetlen.Ott van pld a yszegény decko-k, azok is ahogy kinéznek....ennyit az ACCLAIMRÓL.A legviccesebb az amikor átjösz hefeibe a clan base-rõl és a hefei/HZ átjárónál rak ki xD
....nem is sorolom a többi kis meglepetést..

LOL! <#vigyor> <#vigyor> <#vigyor> <#vigyor> <#vigyor> <#vigyor> <#vigyor>
Köszi az infót.

Partvisnyel - FC3 Luohan Monk (Band Master of Hajnali_szikra_rendje) Calcabrina_H - FD9 Phantom Demon (Band Memeber of Fekete_Sólymok) Cenvyne - FD3 Black Tortoise (?)

Új küldik vannak. Egereket lehet öldökölni a kezdõ területeken és beváltani pár dologra az egérfüleket 😊
Peccs van. Töltsétek!
Reggel láttam, hogy állnak a serverek, gondolom megint reszelgetnek valamit, valaki bejutott már? Láttok valami szembetûnõ változást?

Partvisnyel - FC3 Luohan Monk (Band Master of Hajnali_szikra_rendje) Calcabrina_H - FD9 Phantom Demon (Band Memeber of Fekete_Sólymok) Cenvyne - FD3 Black Tortoise (?)

nekem a razerhid.exe van meg, az is Dizzy-tól.
Ok átküldöm majd a file-t

ToshiBá
Nekem V2.3 volt a Dizzybõl de letöröltem mert szar.
Tegnap 40% kellett volna eventig a reflectbõl. hazaérve láttam hogy szépen nem medelt, elõtte meg csinálta normálisan. erre minek menjen a gép?

Rolly
hi all valaki megtudná mondani mért nem tudnak haverok bevenni a klánba? nemvagyok jelenleg semmien klánban és nincs ötletünk miért nemtudnak bevenni hátha itt van vkinek elõre is thx

Laa shay\'a waqi\'un moutlaq bale kouloun moumkine.

Rolka
Oké, köszi! Majd lehet akkor plz küld át privátba! Meg hülyülnék nélküle, kézzel felfejleszteni a skilleket nagyon ronga lenne több órán át.

Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League

nekem van 1, de nemtudom, hogy a többieknek milyen van. Ha ugyan az ami nekem, tovább küldöm, ha nem nem küldhetem sajnos, mert megígértem.

Rolka
De ha nem arról beszéltetek BOCS!

Rolka
Geci egy skill trénert kértem és senki nem küldi át, közbe meg itt beszéltek róla! Kösz mindenkinek

mi a neve a proginak? Ki csinálta? ott van lent a sarokban, hogy kié. Mi van odaírva?

ToshiBá
akkor Isten vagy bazz... Mert ez tegnap egész nap ment event alatt is , és csak 1 szintet lépett :S... ja! és ez nem shield hanem a % dmg return... Sun!!! Mûködik ha olyanja van. Egy skillt tud húzni faján.

Ehh.'Irigyellek'😄
Majd elmagyarázhatnád h te hogy mûködteted, mivel nekem is ugyanolyan szar mint az elõzõ<#gun>

szar trainered van ^^ nekem a VE shielded C4en 1 este alatt kivitte maxra

ToshiBá
Büntipont mi? hehe! mivel büntetnek? Sun! Magasalapjárat sok alvással= pörgök <#eplus2> Ja ! Meg 1 liter kávé beröffenteni az "agyat" ! De ez a tréner ugyanolyan szar mint az elõzõ! Csak mûködik valamilyen szinten... Anyám fogja kimaxolni a reflectet kézzel c10-re!

Csak velem szórakozik az acclaim???... Ez nagyon cool<#szomoru1><#confused><#wilting>

Adj neki Dózi!!!!Az elõbb jutottam el arra a pontra hogy megfogjam ezt -a a kibebaszott gépet/monitort melyek ennek a kibaszottagyamramenõ játék információit tartalmazzák-és kibasszam úgy az ablakon ahogy vannak...De gondoltam elõbb még olvasgatok eggyet SG-n, és amikor megláttam ezt a kommented akkor hanyadt baszódtam a röhögéstõl<#nyes><#taps>.

Hello!

Vki nem tudna segíteni? Bejelentkezek aztán elöször a login serverre nem tud bemenni aztán azt írja ki h user already logged in, 3szorra meg a game serverre nem tudok bejutni. Küldtem az acclaimnak e-mailbe screenshotot és megcsináltam amit a válaszban írtam de nem segített semmit... Tûzfalat is kikapcsoltam nem tom mi lehet a gond.