9dragons
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Live: DoZeR 982
A white oldalon is 2-t tudok, ott is elég gyenge az egyik...alig van választási lehetõség =/. De mi történt?
Bardo: Fed[HuN] Golden Lotus 1 HD warrior. Killer of True General Wei. -Para- Floral Crown BoT Nuker. 83% Combat Record.
Folyton mennek a warok, és most már van SvS is. Ahol meg kell védeni 1 kastélyt a támadóktól, egyre több érdekesség, izgalom van a game-ben XD
Bardo: Fed[HuN] Golden Lotus 1 HD warrior. Killer of True General Wei. -Para- Floral Crown BoT Nuker. 83% Combat Record.
Fed: hát sro bot nélkül elég szar 😄 máshogy nemérdemes belekezdeni ^^ de amúgy már aztis abbahagytam 😄 Szal most semmivel se játszom, gondolkozom h felnézek 9d-re újra, csak nem volt kedvem még letölteni xD Meg megint költsek akkor premiumra stb. áh...
Aiont várom 😛
asd
micsoda agresszióXD, am. sixrõl elég nehezen hiszem, hogy le PKzná law-t, csak viccelõdött, fes7o te botter állatXD Melyik szerveren tolod? a bátyám lv 72es, 1,5-2 éve tolja, XD te meg fél éve se kezdted és már lv77 vagy?XD
Gyere vissza, a bottalan életbe😛
Dozi, te meg nyugi😄😄 mert rossz lesz a híred a game-ben. Mint nekem jelenpillanatban UFnél ésDESTINYnél XD Nem mintha zavarnaXD
Amúgy Fes7o de nem játszom már...
kthxbai
asd
Mutasd már meg légyszi, hogy hol írtam én olyat hogy meg akarom ölni?!
Osztogasd másnak azt a kevés agysejtedet, nekem nyilván több van mint neked...
És ha nem érted a poénokat, vagy mindent komolyan akarsz venni, akkor kérlek ne kommentálj többet engem...mert még a végén elfajul a dolog...
Ja és legközelebb mellözhetnéd az idióta szövegedet is...nagyon 10 évesnek látszol vele...
Amúgy meg annyi fölösleges shoutot láttam töled manapság, hogy már a ****omon jössz ki...Bandachatröl hallottál már?
Na röviden ennyi...
És Law remélem te nem gondoltad hogy le akarlak PKzni BPn...
\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"
annyira vidéki vagy hogy az már fáj.. 😊
és nem olvasgatok priviket. valamit akarsz találkozzunk valahol ahol el is tudlak ásni kapásból. de tanyaközpontok látogatását nem tervezem. szal urbánus környezetben kéne megejteni a randit^^
<#nevetes1>#nevetes1>
Aquaman IS hyb,DrunkenGod IS nuker,ThePhoenix IS warrior,Lawless HI nuker
asd
A többiektõl elnézést a hsz-ért, nem akartam a fórumot rondítani, de az ilyen kis csira 10 éves gecik felbasszák az agyam!
Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League
Na most még 1 n00bie gazdagítja Bardo népességét :-)
Btw üdv, remélem majd találkozunk egyszer Bp-n is ^^
\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"
Én most folytatom a beggaromat, kurva nagy poén az egész 😄 Hihetetlen, megunhatatlan a részegségük 😄😄
Mintha itt élné ki magát a másik szerver magyarhiánya miatt <#bee1>#bee1>
Öööö, mit is mondtam anno? Hát persze, hogy gyere a Bardóra muhahahaha
nem kapom meg az experinece pontokat 😞 de a többi jutalmat megkapom
Helyesbítés: nem egérfüleket, hanem farkakat kell gyûjteni. Közelharcot kell vívni az egerekért lol
....nem is sorolom a többi kis meglepetést..
Köszi az infót.
Partvisnyel - FC3 Luohan Monk (Band Master of Hajnali_szikra_rendje) Calcabrina_H - FD9 Phantom Demon (Band Memeber of Fekete_Sólymok) Cenvyne - FD3 Black Tortoise (?)
Partvisnyel - FC3 Luohan Monk (Band Master of Hajnali_szikra_rendje) Calcabrina_H - FD9 Phantom Demon (Band Memeber of Fekete_Sólymok) Cenvyne - FD3 Black Tortoise (?)
Ok átküldöm majd a file-t
Tegnap 40% kellett volna eventig a reflectbõl. hazaérve láttam hogy szépen nem medelt, elõtte meg csinálta normálisan. erre minek menjen a gép?
Laa shay\'a waqi\'un moutlaq bale kouloun moumkine.
Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League
Majd elmagyarázhatnád h te hogy mûködteted, mivel nekem is ugyanolyan szar mint az elõzõ<#gun>#gun>
Vki nem tudna segíteni? Bejelentkezek aztán elöször a login serverre nem tud bemenni aztán azt írja ki h user already logged in, 3szorra meg a game serverre nem tudok bejutni. Küldtem az acclaimnak e-mailbe screenshotot és megcsináltam amit a válaszban írtam de nem segített semmit... Tûzfalat is kikapcsoltam nem tom mi lehet a gond.