21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
RYO123 #9445 Elöször várd meg ameddig kijön a game eddig 3x zárták be a beta-t -
DSUN #9444 Jaja, én is láttam már, nekem is tetszik!!
De én arra is kiváncsi leszek, hogy majd hány 100 ezer Ft.-os gép kell majd hozzá, hogy élvezhetően lehessen vele játszani:)) -
unusual #9443 Már látam párszor ezt az avit,és nekem nagyon tetszik! Grafika nagyon ott van az tuti. Kíváncsi vagyok milyen lesz ha kész lesz végre. -
Lory87 #9442 MMORPG nézzétek végig, brutál benne a PVP
http://www.youtube.com/watch?v=PCsmuMDXXcU -
#9441 Én nem vettem magamra, mondom nekem tiszta a lelkiismeretem, de akkor biztos zsebre gondoltál, megértem, tényleg lehetne toleránsabb -
bomb1111 #9440 Nagyapámnak volt egy mondása,embert embernek és a disznót sűlve. Aztán hogy az HU,RO DE vagy micsda,kit érdekel ? A tányérban úgyszem röfög.
daszvidanija daragije drjuza ºi sã auzim numai de bine fraþilor
-
Sixtail #9439 Hmmm... Hogy is mondják azt...
Ja megvan!
Akinek nem inge, ne vegye magára! Vagy valahogy így...
A tükröket már rendelem is. :-D
Továbbra is: Gogo, kill 'em all! -
#9438 Ha netalántán rám (is) gondoltál volna, nekem tiszta a lelkiismeretem (nyilván erre majd azt mondanád, hogy nekem nincs olyanom, de van^^), én addig elég toleráns voltam veletek, amíg nem kezdtetek a hátam mögött okoskodni, utána meg mit vártok?
Esetleg a rendellenes viselkedésű elemekkel kapcsolatos vélemény nyilvánításom/nyilvánításaim, ami nem tűnik toleránsnak, naja, annak nem is célja annak lenni, attól én még játékon belül elviselem, aki elviselhető. A toleranciát én eddig is csak játékon belül értettem
Egyébként teljesen igazad van, nem csak magyarok és románok léteznek.
Szervusz, Szergej! -
#9437 szerk. : -
XD! Buta kicsi Padalávaló... (Padavannak nem lennél jó, mert Téged nem az erő, hanem a gyökkettő sötét oldala tart fogva... XD ) -
Sixtail #9435 Geeeez...
Elég unalmas látni, hogy mindenki a románokhoz hasonlít mindenkit...
Igen, 90%-a ezen a fórumon az utóbbi "pár" hozzászólásában ezt tette...
Ideje kinézni a világba és rájönni, hogy nem csak magyarok és románok léteznek.
Továbbá meglepő, hogy egyesek "toleranciáról" irogatnak itt, holott azt csak fogalomként ismerik.
Az is meglepő, hogy mennyien érzik érintettnek magukat ebben a nem szép témában (gondolom ezért irogatnak erről, ugye?)
De nem gond, majd ha lesz pár fölös tükröm, osztogatok párat. Látom ráfér itt a társaság nagy részére.
Gogo, kill 'em all! -
RYO123 #9434 Mért ki vagy te hogy meg mond, hogy mit csináljak? -
#9433 Nem biztos, hogy jól értem, de adtál neki cuccokat 100-100 kulcshoz, neki annyit kellett csak tenni, hogy odamegy az NPC-hez, kattint párat és ezután cserébe képes volt egy kis részt levenni belőle? Ez még viccnek is rossz. Gondolom azután meg eladta...szép.
Igaz írhatnánk mikor halt meg a Def boss, de ott úgyis leölnek, Icy bossokat is írhatnánk 4.5 óránként spawnolnak, de azokat meg kempeli a sok paraszt, akik dropokért segítenek epit szerezni. -
bomb1111 #9432 Erre a církuszra csak jegyszedőnek merek benevezni.Nektek tényleg az agyatokra ment.Elnézést kérek attól aki csak "de azért sem hagyom magam" alapon írt.Lényegébe véve,a Magyar játékosok közössége, számszerint a románokéval vetekedik.És mi,ellentétbe a "bocskoros mocsok oláh" közösséggel szembe mit teszünk ? Egymást szabjuk,agyba,főbe,orrba,szájba.Szépek vagyunk.Szégyelhetjük magunkat.Egy javaslat ha már úgyis följárunk az SG re :mikór halt meg a Def boss,az icy boss,stb talán hasznosabb lenne.De erre nem hiszem hogy sor kerűl mert mi MAGYAROK vagyunk.Hogy egyesek elmentek nemmagyar ligába ? Őszintén megvallva aki pár angol szót ismer,nem fog maradni egy olyan közösségbe ahol a magassabb szintü játékosok elkérnek 10% ot a beváltott pass okból.És hogy ne legyek titokzatos,nagyon szókimondó leszek.Gabor 23 beváltott nekem 100 lila,meg 100 zöld srs belépőt.Mennyiért ? Én ráplusszoltam hogy lássam mennyi a talpvastasság.Hát nincs olyan. De istenem,az én balfaszságom.Azóta egy mocsok oláh váltja be nekem a dolgokat,suhogó ingyen.
Szóval rég elmenhettem volna egy idegen ligába,de miért nem tettem ? Mert a Magyar vér vízzé úgysen válik.De ha csak ilyen szentelt(álszentelt) vízről van szó,kösz,nemkérem.
Bocs hogy hosszura sikeredett,szevasztok és cseszek rá ,mert egyedűl is boldoguloik. -
unusual #9431 no problem ;) Remélem lassan jobb lesz a netem,és ujra tudok gamelni kicsit.....Kiváncsi vagyok milyen helyzetek vannak mostanság. -
smoodoo #9430 en dicsertem, de a haverom, bar nem mindig volt ez igy de akkor jott cica es minden oke :D
szoval shedar szavaival elve: diplomacia rulz , es persze ekezet xD -
#9429 Bakker NEM is Te írtad... püffneki! Bocsi! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ fene... Mindegy. Aki dícsérte az tudja, hogy ki a majom... XD -
#9428 Rijo123 -
unusual #9427 Melyik majom-rol is van szó? :) -
#9426 szer. : *magyarul ;) -
#9425 "nem cell comment"
Hát...
1.: Furcsa ízlése van a srácnak.
2.: Még a "commentet" megérteném, bár magyrul kommentnek írják. De a "cell" . Hubazd! Na az kicsit sok volt. Nem elég, hogy írni nem tudsz, még reklámozod is. SZOKJ LE SG-RŐL LÉGYSZÍVES! VAGY JÁRJ NYELVTAN KORREPETÁLÁSRA!
unusualnak :
1.: NEM! Magasalapjárat... =)
2.: Légyszi nem bíztasd azt a majmot, mert a végén azon kapod magad, hogy a "barátod" lesz. És tudod. "...Embert barátjáról." ;) -
RYO123 #9424 Végre valaki SG n aki észreveszi a tehetséget xD nem cell comment ;)
-
Lory87 #9423 Meik az a SU forum? , linket pls... Ty -
#9422 Az, hogy te utálod a ~nyalizást, még nem feltétlenül jelenti, hogy a környezetedben nincs olyan, aki szeret nyalni és ezt a cselekvést nem is gyakorolja :)
Áá szerintem mind túltettük magunkat azon, hogy mondvacsinált ürügyek miatt kiléptetek. Nekem nem sok közöm van ahhoz, hogy a tolerancia szikrája sincs meg néhány emberben és nem képesek kompromisszumokra, no de ez lerágott csont már. ^^
Mindenféle komolytalanság vagy szarkazmus nélkül állíthatom, hogy a "Mit köszönhetünk a HP-nak?" listán ez a tett állna az első helyen, hogy kiléptetek, így mindenki járhatja a maga útját. És mindenek előtt örülök neki, hogy mind a két csapat boldogul azóta is, a maga módján ki így, ki úgy, több-kevesebb sikerrel.
"Azt viszont nem állíthatod, hogy azért, mert nem kedvellek, egyszer is PK-ztalak volna."
Nem is állítottam ilyet szerintem sehol. Volt aki írta, hogy utál, volt aki írta, hogy gyűlöl, de észérveket senki nem bírt felsorakoztatni.
(A -.- lol -.- noob nem merítik ki az észérvek fogalmát) -
zseblampa #9421 "Valamiért ez olyan, mintha azt mondaná: aki utál az utáljon csöndben, aki meg kedvel az meg dicsőítsen."
Látom, működik a fantáziád... Már sokszor megtettem, de leírom megint: csak annyit szeretnék, ha mindenki békén hagyna (engem és a HP-t is). Ha valaki nem igazán kedvel, meg lehet azt mondani anyázás nélkül is. A "dicsőítést" (~= nyalizást) meg kifejezetten utálom.
Azt viszont csodálom, hogy 1 év alatt sem voltál képes túltenni magad azon, hogy páran otthagytuk a "nagy magyar fehér ligát" miattad. Nem mondom, hogy erről csak te tehetsz, a részletek le vannak írva a HP fórumon. Azt viszont nem állíthatod, hogy azért, mert nem kedvellek, egyszer is PK-ztalak volna. (Ahhoz, hogy PK-zzak, többet kell tenni.)
Javaslom, hogy fejezd be a rágódást, és próbáld meg a 9d-t játékként és kikapcsolódásként felfogni. Veled amúgy sincs semmi bajom, mióta nem vagyunk egy ligában.
"...hat geri nem Y hanem I..."
Elnézést kérek, a hibát javítottam...
A történet meg szerintem igenis vicces. Főleg úgy, hogy azt reklámozzátok, hogy mi "küldtük rátok" az illetőt. -
zsele1000 #9420 Nekem nem azzal volt/van gondom, hogy öldöstük egymást. Szerintem természetes ha valaki kiáll a haverjáért. Nekem a beszédstílus, az anyázás nem tetszett/tetszik. Szerintem lehet nyugodtan pvpzni, miért kell egyből káromkodni? Majd tantárgy formájában vagy az életből megtanulod, hogy nem ez a legjobb módszer más idegesítésére. A beszéded jellemez, az hogy mit mondasz, az még jobban. -
unusual #9419 Dozi! ;) Bazz te ittál már mikor ezt irtad,vagy alapban,vagy ilyen? :) Amugy nem baj! ;) -
smoodoo #9418 hat lenyegeben mi kialtunk BP-re amikor HP ott volt es elkezdtunk karomkodni, fogadasbol... XD kivancsiak voltunk mennyi SS jut el a forumokra, hat 100% el jutott XD
nah mindegy, elismerem sok dolgot nem kellett volna, de inkabb legjobb haverom mellett allok mint hogy egy jatek miatt ellene. en elmondtam neki mit gondolok ezzel tema lezarva. ha szegyenfalra raknak amiatt mert egy haver mellett allok legyen.
Es szerintem RYO jo fej :D, nekem tetszik a stilusa, olyan kis vagesz gyerek mint rambo XD
Jah es Zseb, ez tetszik: Solitude-Brothers :D, hat geri nem Y hanem I, es pontosabban Ikrek vagyunk, es whiskey annyira jo haver h mar testvernek szamit, szoval javitsd at a sztorid SU forumon :P -
#9417 6k BE-vel biztos lehet refimesterkedni
"Az nem érdekel, ha van (jó)pár ember, aki nem kedvel, ezze van a PVP. Kár, hogy egyesek a PVP területen kívüli ugatásban lelik örömüket. (Nem, Dózi, nem rád értem. A pozitív irányú kritikával nincs semmi bajom...)"
Valamiért ez olyan, mintha azt mondaná: aki utál az utáljon csöndben, aki meg kedvel az meg dicsőítsen.
Aki így gondolja annak akkor úgy kéne viselkednie, hogy ne kapjon negatív kritikát...engem sem különösebben érdekel, ha valaki nem kedvel, senki kedvéért nem fogok nagyon megváltozni, bizonyos szabályokat betartok, bizonyos témákat játékon kívül hagyok, de ennyi. Például ezért nem kerültem soha a szégyenfalra sem mert nyilván raktak volna képet, ha lett volna, még kértem is, hogy rakjanak, hogy legalább okuk legyen utálni, deee sajnos nem volt
Aki nem kedvel, azt nem fogom leölni, amiért nem kedvel, akármit mond, szóval hiába van pvp ez nem old meg semmit (Fúj leöllek, mert nem kedvelsz), az meg hogy valaki szóban válaszol pvp helyett, nem tudom miért baj
Persze nem mindegy hogyan válaszol, de nekem hiába kezdene el valaki káromkodni, anyázni stb. kiröhögném azt kész. Érdekes módon nekem eddig még (kopp-kopp) senki nem mondott olyasmit, amiért azt mondtam volna hogy hú ezért le fogom ölni, vajon miért? Tán mert nem adtam rá okot? Meglehet...tolerancia... -
Sixtail #9416 Bahh Dózi, nem látom a képeket. >;<
De mondd, mit értesz te "emó" alatt? (illetve mit értetek "emó" alatt?)
Tudom, hogy off-téma, de tényleg érdekel. :-)
Meg azok a szövegek... "moncsi" meg az a hosszú "arcsi vagy stb, stb"... bakker még felét sem értettem meg. o.O -
Dialosa #9415 Ezt tudod kinek magyarázd, hogy csak 1 játék.......
majd tegye fel a kezét aki ezt szentül hiszi és így játszik minden nap ( Dózi tudom, Te kivétel vagy, Te már megtértél ) -
RYO123 #9414 Hát hogy ha egyszer a "nagy" karidal nem mertél Bp re jönni :-/ -
lolkaésbolka #9413 Engem meggyőzött :) Én csak tényeket közöltem és nem az indulatok vezérelnek. Tényleg csak egy játék ez, légyszíves az érzelmeket hagyjuk el! föleg dr ryo god Különben sem kell sírni a ban miatt sem. Legalább felszabadulsz a játék rabsága alól. Továbbá nem boszantod a játékosokat Mindenki jól jár. -
#9412 Jáááááá!!! Találtam példakép emóst !!! XD
Nem elég hogy Barack... -
#9411 húúúúbazd!!!!!!!!!!!
Ez a "moncsi" KO volt vaze! Fél percig tartott mire leesett... Én még azt hittem a Moncsicsire gondolsz.
De olyan arcsi vagy hogy ilyen ötcsiket adcsizol nekünk...
Leszünk barcsik? Vagy örhiharcsi amiért SZÉJJEL CINKKELLEK??? ^^
XD NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
UI: Ez most csak puszta cinkelés volt semmi tartalommal. De szerintem szokj le az emóról... Vagy -
unusual #9410 Ez csak 1 ki******t játék! Írjátok ki a moncsira! ;) Ki igy,ki ugy jut ehhez,vagy ahhoz ami lehet boszantó.....A többi no comment! ;) -
#9409 ehemm... GB vs CS vége? heh. majd egyszer lezúzom az összes nyomorék defektes kölcsönkaridat. De majd csak 1x.^^ -
RYO123 #9408 ehhez csak ennyit :
*Dozer észrevettem, hogy csak SG n nagy a szád. Amikor BP n voltál, akkor mindig befutottál elölem a safe be -
Írhatnám,hogy mind zakkantak vagytok és kapjatok az agyatokhoz...EZ CSAK EGY JÁTÉK!!!De igazából én vagyok a hülye,hogy képes voltam mind a 73 olvasatlan hszt elolvasni.9D tényleg jó,de ennyire azért nem...Most komolyan...van nektek életetek?Nekem nincs,egy rohadt kocka vagyok,de még én se cserélem le a valóságot erre a virtuális ló****ra.
Áhh,végülis ki vagyok én,hogy kioktassam a jónépet?Nem is kellett volna írnom,de úgy éreztem én sem maradhatok ki a buliból.
Biztos csak egy sunyi kis "talpnyaló" vagyok,de egyetértek Dózival (és remélem nem vagyok egyedül).9D csak egy játék,aminek a szórakoztatásunkat kéne szolgálnia.Már minimum 6-8x tartottam néhány hetes-hónapos szüneteket,mindig azért,mert a játék elvesztette az élvezeti értékét.Lehet néhány embernek követnie kéne a példám és 1-2 hetet 9D-mentesen,békében,nyugalomban kéne eltöltenie.
Hmm...ez picit hosszabbra sikerült,mint terveztem és kb semmi haszna nem lesz,de legalább kinn van a nevem a fórumon.
Jaj,majd elfelejtettem...Pot adj életjelt!Nagyon eltüntél.Firkants rám MSN-en vagy küld egy PM-et légyszi! -
zseblampa #9406 http://clever.extra.hu/forum/fel04.jpg
És ez most mi is?
Hol mondtam, hogy mindenki hazudik? Kiemeltem azokat a részeket, amivel nem egészen értek egyet. Ebből következik, hogy mindenkire ráfogom, hogy hazug? Kár, hogy középsuliban nem tanítanak manapság logikát, lenne pár ember, akire ráférne...
Az nem érdekel, ha van (jó)pár ember, aki nem kedvel, ezze van a PVP. Kár, hogy egyesek a PVP területen kívüli ugatásban lelik örömüket. (Nem, Dózi, nem rád értem. A pozitív irányú kritikával nincs semmi bajom...)
Mellesleg az miért a mi rosszindulatúságunk, ha nem szeretjük, ha anyáznak minket, és lépéseket is teszünk ez ellen?