• ReszegKoldus
    6k BE-vel biztos lehet refimesterkedni
    "Az nem érdekel, ha van (jó)pár ember, aki nem kedvel, ezze van a PVP. Kár, hogy egyesek a PVP területen kívüli ugatásban lelik örömüket. (Nem, Dózi, nem rád értem. A pozitív irányú kritikával nincs semmi bajom...)"

Valamiért ez olyan, mintha azt mondaná: aki utál az utáljon csöndben, aki meg kedvel az meg dicsőítsen.
    Aki így gondolja annak akkor úgy kéne viselkednie, hogy ne kapjon negatív kritikát...engem sem különösebben érdekel, ha valaki nem kedvel, senki kedvéért nem fogok nagyon megváltozni, bizonyos szabályokat betartok, bizonyos témákat játékon kívül hagyok, de ennyi. Például ezért nem kerültem soha a szégyenfalra sem mert nyilván raktak volna képet, ha lett volna, még kértem is, hogy rakjanak, hogy legalább okuk legyen utálni, deee sajnos nem volt
    Aki nem kedvel, azt nem fogom leölni, amiért nem kedvel, akármit mond, szóval hiába van pvp ez nem old meg semmit (Fúj leöllek, mert nem kedvelsz), az meg hogy valaki szóban válaszol pvp helyett, nem tudom miért baj
    Persze nem mindegy hogyan válaszol, de nekem hiába kezdene el valaki káromkodni, anyázni stb. kiröhögném azt kész. Érdekes módon nekem eddig még (kopp-kopp) senki nem mondott olyasmit, amiért azt mondtam volna hogy hú ezért le fogom ölni, vajon miért? Tán mert nem adtam rá okot? Meglehet...tolerancia...