Írhatnám,hogy mind zakkantak vagytok és kapjatok az agyatokhoz...EZ CSAK EGY JÁTÉK!!!De igazából én vagyok a hülye,hogy képes voltam mind a 73 olvasatlan hszt elolvasni.9D tényleg jó,de ennyire azért nem...Most komolyan...van nektek életetek?Nekem nincs,egy rohadt kocka vagyok,de még én se cserélem le a valóságot erre a virtuális ló****ra.
Áhh,végülis ki vagyok én,hogy kioktassam a jónépet?Nem is kellett volna írnom,de úgy éreztem én sem maradhatok ki a buliból.
Biztos csak egy sunyi kis "talpnyaló" vagyok,de egyetértek Dózival (és remélem nem vagyok egyedül).9D csak egy játék,aminek a szórakoztatásunkat kéne szolgálnia.Már minimum 6-8x tartottam néhány hetes-hónapos szüneteket,mindig azért,mert a játék elvesztette az élvezeti értékét.Lehet néhány embernek követnie kéne a példám és 1-2 hetet 9D-mentesen,békében,nyugalomban kéne eltöltenie.
Hmm...ez picit hosszabbra sikerült,mint terveztem és kb semmi haszna nem lesz,de legalább kinn van a nevem a fórumon.
Jaj,majd elfelejtettem...Pot adj életjelt!Nagyon eltüntél.Firkants rám MSN-en vagy küld egy PM-et légyszi!