--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
Ez a jobbra-balra mekegés kezd kicsit bosszantani...
Nem igazán érdekel ki-kit, miért-mennyire utál.
De tisztán látszik, hogy néhány (jó pár kb 70%) embernek aki az elmúlt pár napban írt ide el kéne gondolkoznia, hogy mit is akar az élettől.
SRÁCOK! Nektek AGYATOKRA ment ez a K*RVA JÁTÉK(!!!) !!!
Az egyik olyan magasan száll, hogy ha pofára esne kipusztulna az emberiség. (mint a dínók anno csak ez nagyobb pusztítás lenne, mert a bolygó is pusztulna.)
A másik meg akkora gyökkettő állat, hogy ha bunkó lenne egy egész mammut csordát agyon lehetne b*szni vele 1 csapással.
Ez az egész (majdnem) intelligencia és érzelmek háborúja.
Én mikor elkezdtem játszani a gyökkettő kategóriába tartoztam. Aztán majdnem kinyírtam a bolygót vaze.
Aztán felfogtam, hogy mit is csinálok.
PIHENEK és a SZABADIDŐMBEN KIKAPCSOLÓDÁSKÉPP JÁTSZOK.
Halkan megjegyzem ez a szégyenfalas hülyeség Zsebék oldalán tényleg elég beteges. Kb pont leszartam anno patratel témáját is. Egyéni akció volt, és patra nem ugrik neki senkinek ok nélkül. Kicsit szét kéne néznetek a saját házatok tályán is... És mint láthatjuk a hozzászólásokból megintcsak report lett a vége.
Az arrogancia és a rosszindulatúság az burjánzik bennetek gazdagon.
És ez NEM csak HP nak szól.
Még egy faja idézet szégyenfalról. (felhívnám a figyelmet az ikszdé (xD) jelzésre)
Re: No Comment!
Szerző: Zseblampa Dátum: 2009. március 8., vasárnap 17:55
"Geri_93 írta:
nem kötekedtek vele ö se kötekedik veltek bár most már Sirata mindig feküdni fogsz ha megltát xD(itt az ikszdé)
Zseb válasza:
Háborút akartok? Rendben. Meg fogjátok kapni..."
Én megígértem magamnak amolyan hülyegyerekesen, hogy az utolsó szintig el fogom vinni valamelyik (vagy mindegyik) karakteremet. Kíváncsi leszek kik lesznek még akkor is bent a játékban.
Addig meg pofa súlyba azt mindenki csinálja azt, amihez a legjobban ért.
Mostantól lehet utálni engem is szépen. Simán lekaksilom. Max nem megyek PvP zónába ha valaki(k) rámszáll(nak). (mert ez is egy lehetőség. PvP zóna elkerül és probléma megoldva.^^)