• ToshiBá
    Ez a jobbra-balra mekegés kezd kicsit bosszantani...

Nem igazán érdekel ki-kit, miért-mennyire utál.

De tisztán látszik, hogy néhány (jó pár kb 70%) embernek aki az elmúlt pár napban írt ide el kéne gondolkoznia, hogy mit is akar az élettől.

SRÁCOK! Nektek AGYATOKRA ment ez a K*RVA JÁTÉK(!!!) !!!

Az egyik olyan magasan száll, hogy ha pofára esne kipusztulna az emberiség. (mint a dínók anno csak ez nagyobb pusztítás lenne, mert a bolygó is pusztulna.)

A másik meg akkora gyökkettő állat, hogy ha bunkó lenne egy egész mammut csordát agyon lehetne b*szni vele 1 csapással.

Ez az egész (majdnem) intelligencia és érzelmek háborúja.
    Én mikor elkezdtem játszani a gyökkettő kategóriába tartoztam. Aztán majdnem kinyírtam a bolygót vaze.
    Aztán felfogtam, hogy mit is csinálok.
    PIHENEK és a SZABADIDŐMBEN KIKAPCSOLÓDÁSKÉPP JÁTSZOK.

Halkan megjegyzem ez a szégyenfalas hülyeség Zsebék oldalán tényleg elég beteges. Kb pont leszartam anno patratel témáját is. Egyéni akció volt, és patra nem ugrik neki senkinek ok nélkül. Kicsit szét kéne néznetek a saját házatok tályán is... És mint láthatjuk a hozzászólásokból megintcsak report lett a vége.

Az arrogancia és a rosszindulatúság az burjánzik bennetek gazdagon.
    És ez NEM csak HP nak szól.

Még egy faja idézet szégyenfalról. (felhívnám a figyelmet az ikszdé (xD) jelzésre)

Re: No Comment!
    Szerző: Zseblampa Dátum: 2009. március 8., vasárnap 17:55

"Geri_93 írta:

nem kötekedtek vele ö se kötekedik veltek bár most már Sirata mindig feküdni fogsz ha megltát xD(itt az ikszdé)

Zseb válasza:

Háborút akartok? Rendben. Meg fogjátok kapni..."

Én megígértem magamnak amolyan hülyegyerekesen, hogy az utolsó szintig el fogom vinni valamelyik (vagy mindegyik) karakteremet. Kíváncsi leszek kik lesznek még akkor is bent a játékban.

Addig meg pofa súlyba azt mindenki csinálja azt, amihez a legjobban ért.

Mostantól lehet utálni engem is szépen. Simán lekaksilom. Max nem megyek PvP zónába ha valaki(k) rámszáll(nak). (mert ez is egy lehetőség. PvP zóna elkerül és probléma megoldva.^^)