9dragons

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rolka
Aztaaaaaaa!
<#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1>
<#gunyos1><#gunyos1><#gunyos1>
Legközelebbit privibe mert nem akarok bünti pontot! Kössz

Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League

ToshiBá
Anyukád volt 11 éves amikor elõször engem akart... Elsõ magömlésem ha célbajut akkor az itteniek fele kölköm lehetne... Mellesleg ha 5 nek van akkor kunnyizzál tõlük csírazsák. Vagy menj daráld a kukoricát a disznóknak TE PARASZT PÖCS. Hülye agrártinédzser. Mennyé anyádhoz azt kérdezd meg miért lettél ilyan baromarcú... Málészájú takonyeke...
<#violent>

Live: DoZeR 982

lol! gogo fight!
Amúgy van új skill trainer, kb 5 embernek van meg, hehe! De nem fog elterjedni, mert akkor ezt is kiütik...>.<

Bardo: Fed[HuN] Golden Lotus 1 HD warrior. Killer of True General Wei. -Para- Floral Crown BoT Nuker. 83% Combat Record.

Rolka
az ovónéni megszólalt!<#idiota><#idiota><#vigyor3>

Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League

na jolvan fejezzétek be ovis szinten vagytok mind2en az az igazság 😛

Aquaman IS hyb,DrunkenGod IS nuker,ThePhoenix IS warrior,Lawless HI nuker

Rolka
<#nevetes1><#nyes><#vigyor3><#idiota><#mf2><#mf2><#banplz>
Hány éves vagy te kis pöcs?
Amugy meg szerinted irtam volna ide, hogy ha meg találtam volna? képzeld el kerestem de nem találtam gondoltam be írok ide, de ilyen 11 éves kis pöcsök mint te flegmán válaszolnak!

ToshiBá
ANYÁD KURVÁM VOLT KÖCSÖG!!!! Mi az hogy seggfej mi??? az ilyenek miatt várom a fajtaspecifikus ebolát! PUSZTULJ FÉREG!!!

Rolka
Kösz seggfej!

ToshiBá
Új skilltréner? Hehe... Az elõzõt 3-4 hét alatt lavadászták.(kb 2 hete) Ha azóta van újabb, akkor keresd meg. Jó keresgélést!<#eplus2>

ToshiBá
Hmmm... A nukerek többet kapnak. Ha 20-30 szinttel nagyobb mobokat gyilkolnak. Tehát : Ha nuker vagy és fehér mobokat gyilkolsz, akkor Gratulálok! <#nyes>

Rolly
Valaki segítene? mért van az hogy 1 nagyobb szintû több xp-t kap egy szörnyért mint én ráadásul amikor elértem azt a szintet én mégkevesebbet kaptam mint õ ez miért lehet? (aztmondta hogy azt hallotta hogy a nukerek többet kapnak de ebben kételkednék) valakinek van rá valami értelmes válasza?

Laa shay\'a waqi\'un moutlaq bale kouloun moumkine.

Rolka
Az új skill trainerrõl még semmi hír? Vagy akinek meg van és lenne szíves elküldhetné privátba!

Köszönöm a választ, igen erre gondoltam.Ezek szerint viszont saját magát mindenki fekete háttérrel látja.E miatt is kérdeztem.
A zold és pirosra gondolsz? ha arra akkor egyszeru a válasz! ha blackos vagy akkor a blackosok neve zold hátérszínnel lesz a whitosoké pirossal és a vagabond sárga ha jol emléxem! és ha white vagy akkor viszont a whitosok lesznek zoldek és a blackosok pirossak!
White (Beggar,WuTang,Shaolin),Black (Demon,Thievas,Flower)..semleges a Vagabond az sárga mindenkinek

Sziasztok!
Most kezdtem el játszani.Kérdésem az, hogy mi a jelentõsége annak, hogy egyes játékosok neve milyen háttérszínben jelenik meg?
Egyébként a játék jó.
ToshiBá
én csak egy dolgot várok nagyon... de azt nagyon! az item mallos refinevédõ izébigyót!<#worship> aztán majd árulom a sok +9-10-11-12 es fegyót jó áron<#nezze> csak jönne már

Nos igen, elég jól néz ki a havas pálya.Az itemekrõl annyit hogy ha bejönnek azok a patchek amik vietnámon már bejöttek akkor nagyon sok ár fog változni..BE megy majd az egekbe(a +9-nél magasabbi refine miatt)WT,Mansion cuccok egyre mennek le az egyre nüvekvõ rf,cs és kitudja milyen hamari gl szintek miatt..A +12-es refinérõl meg annyit h még vietnámon is luxus az....Én rendelkezem egy sm12-es híbriddel vietnámon, és az ottani pályafutásom alatt 1-2 +12-es fegyót láttam..Viszont tele van rózsaszín fegyverekkel az egész map(+10)Énis nagyon várom már h ezek bejöjjenek az acclaimhoz is..Jól jönne az xp rate emelés.!!😊Kitartás

Csak 1 tipp!!!
A tûzfalad okozhatja a problémát. Nekem is volt hasonló.<#falbav>
Hát elõször is Connecting to game server... elszámol 14-ig, aztán connecting megint aztán Connecting to game server. Will be aborted in 12sec és számol visszafelé. Elszámol 0-ig és kiírja hogy connecting to the game server aborted...

mit ír ki? Ha error-code 1 akkor csak próbálkozz sokszor, ha vlami más akkor azt mond el itt, hátha tudjuk a választ.

Bardo: Fed[HuN] Golden Lotus 1 HD warrior. Killer of True General Wei. -Para- Floral Crown BoT Nuker. 83% Combat Record.

Hali!
Lenne egy problémám a játékkal kapcsolatban. Letöltöttem a klienset(11-20-07), feltelepítettem, update is megvolt, és amikor be akarok lépni egyszerûen nem enged be:S 10 megabites chellom van, és nem tudom hogy mi lehet a gond. Az account nevet és kódot is helyesen adom meg és a jobb oldali billentyûzetbõl is beírtam 3 betût a kódomból, ahogy a játék kérte. Tudnátok segíteni?

hát igazad van Fed...warriornak eléx xar lenni mostanság így ahogy van a game...hybrid simán kinyír,nuker is még esetleg a healerrel fellehet venni a harcod de az elozo ketto az gyilkos 😊 ! tudom mi az h sm meg gb-s nukerok fc-sen kinyírnak...elég szomorú és hát sajna viszi el az életkedvem is 😞 ! johetne már valami amitol a warr is elonybe kerul! amúgy koszi az infot és a map az tényleg Icq-map lesz 😊 láttam képeken és elég jol nézett ki 😊 ja meg láttam +12es fegyokat rendes embereknél nem vgm meg gmeknél na meg 4slotos ruhákat...zsír lesz csak már legyen 😊

elég untnak tûnik a forum, ezért egy kis hírrel szolgálok, amirõl lehet hogy páran nem tudtok. Elõre szólok, hogy ezt in-game-ben hallóttam, Victoriontól, aki vietnámi szerveren is tolja,és sajnos ezért nem biztos hogy ez az acclaim 9dragonsnál is így lesz tehát:
Elvileg 2-3 hónap és új map, de szerintem jövõre lesz új pálya ahogy acclaimot ismerem. Az új mappal bejön 1 új CC, és 1 új pálya mint liaodong vagy HZ stb, de ennek vlami Ice-map lesz a neve. az XP rate elvileg meg duplázódik, de ha nem is duplázódik, de megnõ. (CSen 1nap alatt szintet lehet lépni elvileg, bár ez sztem CherubUltima sebességgel van számítva) új skillek érkeznek, és a nuker és a hybrid role le lesz gyengítve: para nuke nem fog olyan jól mûködni, a nukerek ereje pedig vissza lesz véve, és elvileg a VE shield csak CK ellen fog mûködni. A warrior és healer role lesz a legjobb elvileg. A HD warriorról azt hallottam, hogy HP elszívó képessége lesz haha! Ami grind és PVPben is remekül fog mûködni. Az össze clan warriorja elvileg CK elleni védelmet kap(elég jól jönne az ziher) a healerekrõl nemtudok semmit. Ja és a Wu tang nukerek pedig VE szívó képességüek lesznek, de ezt is csak hallottam. A lényeg, hogy a warrior lesz a pvp ura, és a nuker pedig olyan lesz mint most a warrior(tehát szenvedés lesz a pvp). Szerintem a hybridek itt is jók lesznek, de nem lesz akkora hatalmuk mint most.
Szerintem tökre fair lesz az új rendszer, mivel a nukerek túl nagy hatalommal bírnak...egy GBs nuker ha nem is öl meg, de megizzaszt 1 CSs warriort. Engem sok GBs nuker szedett le duelben, és minden warrior így van ezzel. Én már nagyon várom az új mapot ^^

ToshiBá
Ejha! fucklaim megint elfuckolt valamit... Nem tudok belépni (unknown error code:-1) mivanezekkel??<#violent>

ToshiBá
Sok sikert kívánok! <#nyes>

ToshiBá ja az bardon van én Nirvanán vagyok és ott más a helyzet 😊 😛 !hálistennek! igaz én majdnem soha nemvagyok war-okon mert szombatrol vasárnapra van éjjel 1tol 3ig és olyankor már dolgom is van mint pc elott ulni így sajna olyankor nemvagyok!de másnap mindig tudom ki nyerett 😄! ja Fed az az XXX azt írtam magamhoz 😄 titkolom a szintemet 😛 h behozhassalak és én legyek a legnagyobb ha nem is mindehol legalább a Nirvanán magyar 😊 kívánjatok szerencsét 😊

Itt elég nézz körül:

http://9dragons.mmosite.com/

Rolly
valaki nemtud olyan oldalt ahol van quest leírás vagy valami? mert van pár küldim amiben nemtom mitkell csinálni és nem szeretném leírni egyesével

ToshiBá
hehehe !!! Méghogy a Fehérek jobbak...<#nevetes1> ez elég gyengusz volt... mikor is nyertek utoljára a fehérek Bardo-n? 1-2 hónapja?<#eplus2> persze war utáni cc PK ban õk a jók ez tény... de az meg azért mert fehér ködös az agyuk, és nem tudnak veszteni <#crazya>

Az a quest egy verseny. De nem fogod megnyerni. Egy béna epit kapnál érte asszem, ha elsõ lennél, de nem leszel. Egy kis mellékesnek felfoghatod, némi pénzt ad még pluszba a droppolton kívül. Ennyi.
nem mert énis botolok 😄

asd

Rolly
Hi all most kezdtem újra a gémet fél év után még ahhoz is idõ kellett hogy rájöjjek hogy is kell futni XD van 1 32 es blue dragonom Brado-n és nemboldogulok 1 questel vmi heroic quest hogy 10 perc alatt ki kell nyírni x rókát abból mennyit kéne kb kinyírni? és ráér 10 perc után vagy még a 10 percben kell visszamenni jelenteni? (meg nemtom hogy honnan szerezzek pénzt most van olyan 70k-m az viszonylag normális?) elõre is kössz

mi ez az XXX?

lol😛 Nyugi law, csak szórakozom. Kösz^^ Silkroad? Nem zavar a sok botter? >.<

Szép volt Fed! Grat!

Partvisnyel - FC3 Luohan Monk (Band Master of Hajnali_szikra_rendje) Calcabrina_H - FD9 Phantom Demon (Band Memeber of Fekete_Sólymok) Cenvyne - FD3 Black Tortoise (?)

hát sok oka van h miért nem, de áttértem silkroad-ra 😊

asd

amúgy meg gratulállok mert nincs mindenkinek meg ez

Fú Fed most bírod magad? nemfáj a szád? és igazad volt tényleg 1 hulye van a képeken ebben igazat adok neked 😛 ! és h tudd a white sokkal jobb 😛 errol ennyit!

miért nem játszol Rabbit?!!!!!

Szép 😊 Gratz Fed 😄
Jó látni sok ismerõs nevet, h még mindig játszanak ^^ meg rossz is :/

asd

Sziasztok srácok 😊!Éppen most töltöttem le a játékot és,hát örülnék neki ha valaki segitene megérteni a dolgokat 😛. Eddig wowoztam de az már unalmas 😄 szal ha valaki lenne olyan kedves elmagyarázni pár dolgot az irja meg priviben az msn-jét köszi ^^
csõ skacok!
Itt van pár kép egy hülye gyerekrõl...érdemes megnézni^^
http://www.postimage.org/image.php?v=aVpff59
http://www.postimage.org/image.php?v=aVpgqVr
http://www.postimage.org/image.php?v=aVphHK0
http://www.postimage.org/image.php?v=aVpin8r
http://www.postimage.org/image.php?v=aVpiM4S
Free, King, ti következtek! A whiteoknak nem mondom, mert soha többé nem fognak wart nyerni😛 ^^

skrimer
szerintem amikor segítesz valakinek tisztában kellene lenned avval a ténnyel ,hogy bármikor szó nélkül leléphet a cuccaiddal.

GC Tao:-Klea- HM\" (Healer) [Bardofriends League\'s Master] GC Yang:YunkChi GL\" (ck Hyb) [-] Play9D: Orange[HUN] HM\" (Nuker) [Afterlife Hero League]

Van benne valami. A játékosok 80%-a úgy eltûnik pár hét után, mint szürke szamár a ködben. Csak az a gond, hogy viszik a segítségül adott fegyvert, pénzt, killer epit, akármit...
hehe
Az én voltam ha jól emlékszem.Keressed fel Pillango-t vagy engem(Girl

tovább gondoltam 😊 most keztem 😊 ! hát ma duplán nemleszek mert megyek szulinapra de igérem megkereslek! koszi amúgy 😊 én nemszokok konyorogni 😊 kidobtak 1 bandbol csak azért mert megmontam h magyar vagyok 😞 ! szép osszetartás mondhatom 😞 ! nembaj majd megadom nekik 😄
ToshiBá
Könyörgök!! Csak akkor gyere, ha 3 napnál tovább maradsz a játékban!!! <#nevetes1><#hehe>

Rolka
<#nyes><#nyes>

Inkabb neked kene konyorogni, hogy bevegyenek ..
Keress meg engem ma dupla után a játékban.