21072
  • smoodoo
    nah jo, dozernek igaza van, kicsit elszaltam a foldtol :S, nah jo zseb csá XD, I_Csaba_I-t toroltem, es egy naab karival jatszok amikor van kedvem , kikapcsolodni akarok es nem haboruzni... ahogy dozer mondta "PIHENEK és a SZABADIDŐMBEN KIKAPCSOLÓDÁSKÉPP JÁTSZOK."
  • smoodoo
    nehanyszor? 10/10 neked nehany? XXDDDDD egyeb a kis lelked :D

http://clever.extra.hu/forum/fel04.jpg <--- itt elvezte whiskey tarsasagat xD nah jo, zseb latod, itt is mindenki hazudik csak te mondasz igazat, ez mindig is igy lesz, te mindenkit felteszel szegyenfalakra, forumokra, csak hogy neked jobb legyen, hat tudod mit csinald, egeszsegedre... lol...
  • ToshiBá
    szerk : *táján... =)
  • ToshiBá
    Ez a jobbra-balra mekegés kezd kicsit bosszantani...

Nem igazán érdekel ki-kit, miért-mennyire utál.

De tisztán látszik, hogy néhány (jó pár kb 70%) embernek aki az elmúlt pár napban írt ide el kéne gondolkoznia, hogy mit is akar az élettől.

SRÁCOK! Nektek AGYATOKRA ment ez a K*RVA JÁTÉK(!!!) !!!

Az egyik olyan magasan száll, hogy ha pofára esne kipusztulna az emberiség. (mint a dínók anno csak ez nagyobb pusztítás lenne, mert a bolygó is pusztulna.)

A másik meg akkora gyökkettő állat, hogy ha bunkó lenne egy egész mammut csordát agyon lehetne b*szni vele 1 csapással.

Ez az egész (majdnem) intelligencia és érzelmek háborúja.
    Én mikor elkezdtem játszani a gyökkettő kategóriába tartoztam. Aztán majdnem kinyírtam a bolygót vaze.
    Aztán felfogtam, hogy mit is csinálok.
    PIHENEK és a SZABADIDŐMBEN KIKAPCSOLÓDÁSKÉPP JÁTSZOK.

Halkan megjegyzem ez a szégyenfalas hülyeség Zsebék oldalán tényleg elég beteges. Kb pont leszartam anno patratel témáját is. Egyéni akció volt, és patra nem ugrik neki senkinek ok nélkül. Kicsit szét kéne néznetek a saját házatok tályán is... És mint láthatjuk a hozzászólásokból megintcsak report lett a vége.

Az arrogancia és a rosszindulatúság az burjánzik bennetek gazdagon.
    És ez NEM csak HP nak szól.

Még egy faja idézet szégyenfalról. (felhívnám a figyelmet az ikszdé (xD) jelzésre)

Re: No Comment!
    Szerző: Zseblampa Dátum: 2009. március 8., vasárnap 17:55

"Geri_93 írta:

nem kötekedtek vele ö se kötekedik veltek bár most már Sirata mindig feküdni fogsz ha megltát xD(itt az ikszdé)

Zseb válasza:

Háborút akartok? Rendben. Meg fogjátok kapni..."

Én megígértem magamnak amolyan hülyegyerekesen, hogy az utolsó szintig el fogom vinni valamelyik (vagy mindegyik) karakteremet. Kíváncsi leszek kik lesznek még akkor is bent a játékban.

Addig meg pofa súlyba azt mindenki csinálja azt, amihez a legjobban ért.

Mostantól lehet utálni engem is szépen. Simán lekaksilom. Max nem megyek PvP zónába ha valaki(k) rámszáll(nak). (mert ez is egy lehetőség. PvP zóna elkerül és probléma megoldva.^^)

• Dialosa
    ...kivétel erősíti a szabályt... (én nem 2 emberből vonom le a következtetést, de ebbe ne menjünk bele, nem szeretnék megbántani senkit)

jó játékot!
  • zseblampa
    ui.: Hazugságkampányhoz próbáljatok meg megalapozott tényekre építve összeállítani az elképzeléseiteket, hátha az jobban fog menni...
  • zseblampa
    "azt nem regeled el amikor LM-en kikaptal whiskeytol duelban amikor FC volt?"
    Lol, de büszke itt valaki. Tudod te hányszor csatáztam Whiskey-vel? Persze, hogy leöl néhányszor, naés? Erről szól a játék (nem az anyázásról, ahogy te gondolod.)
    Nem tudom, hogy miért nekem kéne magamba néznem. Ajánlottunk békét nektek hányszor is? Legalább kétszer. Ti mindig felrúgtátok valamivel. Csak annyit kértünk, hogy fejezzétek be az anyázást, nem tettétek. Tessék elfogadni a következményeket.

"a HP forumon a szegyenfal a legaktivabb koztuk minimum 5 Tema csak az en ligammal foglalkozott"
    Már mondtam, hogy ki kell érdemelni azt, hogy valaki oda kerüljön.
    Mellesleg van egy új téma is :-)
    Érdekes módon találtatok mégvalakit (nem HP tag), aki (tudtommal) sose ártott nektek, mégis elkezdtétek gyűlölni mert [???]. Ja, bocs, nektek mindig kell valakit gyűlölni, különben nem elég színes az élet :-)

"HP nagy része meg SvS-en SR-ben díszelgett, mindent az anyagiak felhalmozása érdekében"
    Rotfl... anyagiak. Mert lojalitásról meg barátok segítéséről még csak messziről sincs elképzelésed. Mellesleg az amit SVS-en lehet gyűjteni, már akkor is csak aprópénz volt, szóval... Jó próba volt, de elbukott.
    (Mellesleg a fél fekete oldal ezt csinálta nemrégiben, ott ezt taktikának nevezték; ha a HP-ról van szó, akkor ez átdefiniálódik kapzsisággá?)

"Régebben láttam 1 fotót zseb "refimester" táskájáról 25X 255=6375 BE"
    Képet kérekszépen. Ugyanis ezt tagadom, mint annak a rendje. Sőt kimondom: hazudsz!!! Sose volt ennyi BE-m.

"De tudok amit tudok, biztos forrásból."
    Bírom ezeket a sejtelmes, megalapozatlan, és teljes mértékben bizonyíthatatlan kijelentéseket. :-)

"de egyiknek sincs töredéke sem ennek a BE mennyiségnek"
    Jelenleg kb. 50 BE-m van, lusta vagyok a hajóra menni, na...
    Kövezzetek meg érte!

Egyébként nem értem, hogy mire ez a nagy gyűlölködés. Vagy csak néhány instabil lelki állapotú tizenéves képtelen ésszel felmérni az "ellenség" és az "ellenfél" közötti különbséget?
  • lolkaésbolka
    "ha megnézitek kik mentek külföldi klánokba, akkor azt hiszem sokat megtudunk" - Ryo noob pl. külföldi klánba ment, evolet pedig az egyik legjobb fej a játékban szintén külföldi klánban. Ez mit árul el? :)
    HP nagy része meg SvS-en SR-ben díszelgett, mindent az anyagiak felhalmozása érdekében. Nem irigységböl, mert engem sosem az anyagiak érdekeltek. Régebben láttam 1 fotót zseb "refimester" táskájáról 25X 255=6375 BE és még több is volt, amit a "hihetetlen szerencsés" dropjával droppolt. [#ejnye1 BE hack program létezett valamikor. Ennek használatát agresszíven tagadni fogja. De tudok amit tudok, biztos forrásból. Ezekért is kedveljük refiner mester zsebet. Sok karaktert ismerek, aki olyan rég óta játszik mint refimester, de egyiknek sincs töredéke sem ennek a BE mennyiségnek. Így könnyű.
  • smoodoo
    csáó all, Csaba vagyok, es White _ Resistancet hagyatok, Solitudebol lett :D, amugy Zsebbi, azt nem regeled el amikor LM-en kikaptal whiskeytol duelban amikor FC volt? es mind ez a misselos patch utan volt... lol... TeeBooh kivetelevel egesz HP-t leolte whiskey... es mellesleg zseb csodalod miert utalnak titeket.. hat nezz melyen magadba es nezd meg mit muvelsz... a HP forumon a szegyenfal a legaktivabb koztuk minimum 5 Tema csak az en ligammal foglalkozott, es most meg szar SU forumra es irsz rolunk... szerinted te / ligad normalis h nehany jatekost kifog es mindenhogy igyekeztek eluzni jatekbol??

A kovetlezo tortent: nehany napja HP-s ember jott hazhoz hogy hogy merunk HPval igy beszelni... noh ember latom ezt leirtad SU forumra szepeket rohogtel.... ebbol is latszik hogy HP mindent megtesz annak erdekeben hogy nyugodtan jatszhasson, es ha valaki mar kicsit is megprobal kialni magaert akkor ti ezt teszitek vele... legyel buszke magadra... whiskey kb 2 bant kapott 2x 2 napra, meg kb 3x24 oras chat bant csak HP miatt... neha megerdemelte, de akkor is tulzasba viszed... Xfireal mit muveltel... egyik magyar se tette meg ezt meg a masikkal amit te / ligad meg enged maganak... es hogy honan szedem a tomeget akik utalnak titeket? nez korbe magadon...
  • ReszegKoldus
    Szinte semmi erőfeszítésbe nem kerül, de vagyok annyira toleráns, hogy meglegyünk "egy fedél alatt". Van, hogy rászólok emberekre, olyasmi miatt, amikor írnak valami olyat, amit nem kéne, de igazából azt is csak azért, hogy ne legyen belőle semmi konfliktus, ne lépjen ki senki ilyenek miatt, engem nem zavarnak, ahol röpköd a sok "bozgor" "sugi pula"...ezekkel se foglalkozom. Az a szerencsém(?), hogy én ilyen szempontból "jó" embereken edződtem itt a játékban, valamint még korábban is, volt ez+az, amit szemrebbenés nélkül el kellett viselni, szóval én nem veszem fel ezeket.
    Ha white oldalon vagy, akkor esetleg tudhatod, ha black oldalon vagy, akkor elmondom: sokkal nagyobb erőfeszítés elviselni engem, mint nekem másokat
    Viszont vannak toleráns emberek, akik ennyit képesek megtenni egy -még akár online- közösség érdekében is.
  • BrightSky
    És mennyi erőfeszítésedbe kerül elviselni a téged elviselő embereket?
  • bomb1111
    Be jó itt a PvP,legalább nincs lag meg karmát sem veszitesz.
    Na jó,szevasztok és éljen a Golden Gate
    Mentem egy kis grindre amásik szerverre mert itt tudja a franc miért de nincs semmi dropp
  • ReszegKoldus
    Nagyjából ezzel egyetértek, különösképpen ki kell emelni ezt: kell egy bizonyos tolerancia a másikkal, másokkal szemben

Rám már akadt, aki mondta, hogy gyűlöl, egészségére, nem nagyon érdekel, többen vannak akik nem gyűlölnek. Akik maguk köré gyűjtik azokat, akiket elviselnek és akik őket elviselik, azok könnyen egy bandben találják magukat, ahol egy tucatnyian vannak altokkal együtt több hónapon keresztül. Nekik is egészségükre, gyakoroljatok egy kis toleranciát.

Tudom, hogy én vagyok a megtestesült gonosz, de kínkeservesen valahogy mégis elviselnek egyesek, talán egy tucatnál többen is, altok nélkül
  • Dialosa
    csak annyit tennék hozzá ezekhez, nincs leírva sehol, hogy mindenkinek ki kell jönni mindenkivel és itt játékon belül is megmutatkozik a korosztályok, vagy talán úgy lenne helyes nemzedékek közti különbség, amiben természetesen vannak kivételek, ahogy máshol is

azt gondolom mindenki tudja mi a véleményem a szabályokról, és ahol szabályokat kell felállítani ott az emberek már nem szabadok
    inkább azt mondom, kell egy bizonyos tolerancia a másikkal, másokkal szemben

a magyarokról a külföldi ligákban meg nem mondok véleményt, de sosem értettem vele egyet, akkor amikor mindkét oldal rendelkezik több magyar társasággal, de ha megnézitek kik mentek külföldi klánokba, akkor azt hiszem sokat megtudunk

ezzel nem kritizálnék senkit, főleg nem a fehér oldalon levőket, hiszen őket alig ismerem (természetesen, tudom, hogy kritizáltam, de itt állítólag szabadon lehet véleményt nyilvánítani)

a nyomorékok ellen is megvan az ellenszer bp-n

(tuti kihagytam valamit, de mindegy, jöhet a flame, majd közben eszembe jut )

jó játékot
  • unusual
    Ez csak 1 játék!
  • cucu00
    hehehe, de jó külföldi ligában lenni :D
    csak annyi, hogy wts: 300 female dmg wb, és gl12 spear 1slot +9 0/3
    további jó szórakozást
  • ToshiBá
    Jaja!
    Bírom a szókumitét! De csak okosan... 1szer (név nélkül de minimum 2 ember tudja ki az) HP ból engem is felnyomtak 1 kis szösszenetem miatt... 10k perc chatban a HD warrimnak... =)

Én nem jelentgetek magyart ha perverzkedik roarban. Még a hülyegyerekeket sem, akik tizenpárévesen anyuciék pézét költik MMO-ra.Tegyék csak. De ha borul a bili én is beszállok. ^^

Lehet az én korosztályommal van a defekt de nálunk a punci többet ért egy deconál...( pláne mivel nem voltak még MMO-k. volt kocsma meg dizsi XD )SŐT!! Nekem még ma is. És ha éppen a Golden Gate-tel nézek farkasszemet felőlem lehet 100x is. Én akkor is d...i fogok. ^^

Na písz. =)
  • zseblampa
    Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én nem gyűlölködni járok ide. Viszont ha valaki rajtam akarja gyakorolni ezirányú ferde hajlamait, azt (ahogy a példa mutatja) nem igazán fogom kímélni (ld. PK)...
    A lényeg azért látszik: A HP még mindig itt van (annak ellenére, hogy többen szerették volna, ha mindenestül eltűnünk).
    Hungarian meg...
  • BrightSky

Ez jó volt. Lényeg a következetesség vagy annak hiánya.
  • ReszegKoldus
    Nem kell sajnálni őket, nem mondtam. Van White Resistance league, őket pk-zhatjátok a jóval nagyobb szintű karijaitokkal, ha az a menő.

"Ha valami nagyon nem tetszik, itt a lehetőség, hogy véleményt nyilváníts!"
    Kösz a lehetőséget, de kihagynám. Az én véleményem ismert és ugye heves nem tetszést váltott ki egyesekből, ezért is történt, ami történt. Ez a vélemény azóta se változott, legalábbis nem pozitív irányba.
    Egyébként gondolom még véletlenül se tőletek írta valaki, hogy a hős cselekedeteitekről a tagjaitok ódákat zenghetnének
  • BrightSky
    Kellene sajnálni? Hát sajnáld őket, ha még maradt zsepi.
    Emberek jönnek és mennek, ligák alakulnak és megszűnnek.
    Csak ezeket méltósággal is lehet tenni, amit az esetükben nem láttam.
  • zsele1000
    Én sem sajnálom őket. Sok dolog lehet amiért kialakulhat ellenszenv. Ez így van. Nagyképűek vagyunk? Lehet! Mi nem érezzük annak. Ha ez valakinek nem tetszik, nem kell velünk foglalkozni. Jól elleszünk. Ha valami nagyon nem tetszik, itt a lehetőség, hogy véleményt nyilváníts!
  • ReszegKoldus
    Igen így van, az én hibám
    Valóban nem éreztem a hozzászólásból ezen két liga megszűnésének sajnálatát...

Kicsi te meg rosszul érezted, én nem reagálok sehogy, csak leírtam, hogy esetleg irigységen kívül mi adhat okot valakinek az ellenszenvre. Nem tudom hogy pont a Solitude/Hungarian/akármi miért nem szimpatizál veletek, ő dolguk.
    Ami biztos, hogy egyesek közületek beleesnek a "fenn hordja az orrát" "le kéne szállni a magas lóról" stb. kategóriába.
  • DSUN
    LOL?
    Jézusom..Kit kritizáltam?
    Még csak nem is a te postodra válaszoltam...
    1 rossz szót nem szóltam hozzád:))
    na mind1...Ha te ezt kritizálásnak fogtad fel, akkor csak sajnálni tudlak!
  • zsele1000
    Valamiért éreztem, hogy te így fogsz reagálni. :D Nem sírni jöttem ide, hanem tisztázni pár dolgot. Az, hogy ezek a ligák megszűntek (?) nem az én hibám/dolgom. Úgy változtatják a nevüket ahogy akarják. Nagyképűség, mire gondolsz?
    Tudom az én hibám, hogy nem beszélek románul és ezért nem is értem, hogy miket roaroznak. Ha nem értem, nem is zavarhat.
    Leölni valakit 1 órán belül többször. Ha megtámad és meg tudom ölni meg is fogom. Talán egyszer fordult elő, hogy valakit egymás után többször megöltem, így reagáltam a folyamatos anyázásra. Tudom, ez is az én hibám. Ez van.
  • Imrex
    Sziasztok!
    Bocsi hogy közbevágok de ha valaki árul Dragon Scales-t vagy Tear-t az írjon pls!
    Köszönöm!
  • BrightSky
    Mert így akartad értelmezni.
    Amúgy lehetett volna jövőjük, csak bpn nem tudták, hol a helyük.
  • ReszegKoldus
    Pont ez az, mert úgy értelmeztem, hogy ez egy jó dolog, hogy ezek a ligák nem léteznek, tehát nyilván amíg léteztek hatalmas problémát jelentettek, így most már jobban alszol.
  • BrightSky
    Nem voltam/vagyok tagja egyik érintett ligának sem.
  • ZzoleE
    Hát Mad, szomorú ezt hallani, de tudom miről beszélsz...(sajnos)
    Sok sikert az új karihoz! Azért köszönj ránk, ha látsz minket! :)
  • ReszegKoldus
    Ettől, hogy nem léteznek, jobban alszol?
  • ReszegKoldus
    Nem én akarok venni, én adnék el nekik, meggazdagszom

Egyébként ez csak az én véleményem, de nem hinném, hogy bárkinek a holtpont iránt érzett bármihez köze lenne irigységnek, dropoknak, vagy a refinernek.
    A teljesség igénye nélkül, nagyképűség, gondolom ti GL-ről egyből LM-re léptetek, talán értitek mire gondolok (humble=...), mások lenézése, nem rég egy rakás román roarozott valami hackeléssel kapcsolatban, röpködött a sok "pula" meg hasonló szépségek, remélem küldtetek róluk képet és kapták a chatbant, mert azt tudom, hogy magyarokról szívesen küldözgettetek, vagy szelektív a látásotok és csak azt jelentitek, ami bántja szegény szemeteket, nem tudom, viszont ha jól tudom itt griefingként hivatkoznak arra amit ti is űztök/űztetek mindegy, szóval aki pl 1 órán belül egynél többször leöli ugyanazt az ugyebár nem szép dolog hisz semmit nem kap érte
    Egyébként persze, megérdemelték a chatbant, de ugyanúgy egy rakás másik is megérdemli, akit szintén láttok csak nem külditek be ki tudja miért...
  • BrightSky
    WTB PZS clean if possible

Dehát a bosszú kétélű fegyver, mint tudod.
    Hol van most a Hungarian?
    Hol van most a Solitude?
    Sehol, nem léteznek.
  • unusual
    WTB,és nem WTS ;)
  • ReszegKoldus
    Kértek papírzsepit?
    WTS Papírzsepi
  • Lory87
    Jaja Archlordban az AOE skillekkel nagyon lehet grindelni ,ott ugymondták vonatozni :)
  • Lory87
    Természetesen Premivel és bekockulva :D
  • zsele1000
    Lássuk csak, miért is szeretik a Holtpontosokat. (főleg Zsebet) Mint azt sokan tudjátok a Holtpontnak volt egy kis összetűzése a Hungariannal (később Solitude). A dolog mindig úgy kezdődik, hogy a másik visszaütött. ^^ Többszöri békekötés után a Solitude liga még mindig nem fér a bőrébe. Na már most, Zseb a Holtpont vezetője, tehát ő a fő célpont! Sokan ismerik Zsebet, nagy szerencséje volt/van a droppokkal, a refi mesterrel, lehet, hogy az irigység is közrejátszik a gyűlöletben!?
    Az, hogy Six így reagál a Holtpontot érő sértő megjegyzésekre, teljesen érthető. Mivel ő tudja, hogy mi volt.
    Dózi Az eddigiekből egy nagyszájú embernek ismertelek meg, aki odamondja a tutit. A mostanában lefolytatott roarcsatáid nagyon tetszettek. Végig nevettem az egészet. Szerintem nem a Holtpont védelmében kezdtél el roarozni, hanem mert nem tetszett egyes emberek viselkedése. Ha téged zavart a dolog, akkor képzeljétek azokat mennyire zavarja, akik nem beszélnek úgy, mint a kocsisok és nem is szeretik a trágár beszédet.
  • bardo20
    dsun anem tom mikor játszotál de még xp cardal is kemény lenne egy du a 38 nekem 2 hónap volt exp cardal és igazábol a 10000cc-n van a hangsuly és annak irtam akit érdekel téged nem akkor miért kell kritizálni én se teszem veled...
    és nem bántásként irom akit érdekel a csere azoknak szol akiket nem azok meg vegyék fiyelem nélkül és plz több reag ehez nem kell akit érdekel a csere pm
  • MadeInHell
    Sziasztok nekem is volna egy bejelentenivalóm,valamelyik nap nagyon felhúztam a játékon de inkább a magyarokon magam.Egy kis karimmal benéztem bp re aztán egy paraszt magyar odajön hogy adjak neki 1 sms t coinra én meg mondom nem, hát jól elkűldött az anyukámba kb fél órán keresztűl aztán egy másik magyar poénból leölt mert unatkozott safe ba, hozzáteszem tudta hogy magyar vagyok neveket nem is szeretnék említeni mert nem vagyok olyan tapló mint ezek,lehet hogy csak én vagyok így de én szeretem a honfitársaimat és bármibe segítenék nekik ha tudok föggetlen mekkora és melyik ally ba van.No még sorolhatnék egy pár hasonló esetet mikór egy másik magyar direktbe pk zta a magyarokat mert neki ez buli volt nevet ismént nem szeretnék mondani. Meg fél bardo black jét utálom úgy ahogy van.Szóval arra az elhatározásra jutottam hogy eladtam kk ért az accomat és kezdtem egy új karaktert egy shau nukert és magányosan fogok grindelni ally nélkül mert így találom helyesnek a pénzből bevásároltam mindent ps ig csak grindelnem kell.Szóval ha összefutnánk game ba az nem én vagyok.Budha tanítását követve eljön az én időm mikór megbüntetek minden rossz fiut bardo n. Hiányozni fog FS meg mindenki de hát ez van.Köszönöm az eddigi segítségeteket.