--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
zseblampa #9399 "azt nem regeled el amikor LM-en kikaptal whiskeytol duelban amikor FC volt?"
Lol, de büszke itt valaki. Tudod te hányszor csatáztam Whiskey-vel? Persze, hogy leöl néhányszor, naés? Erről szól a játék (nem az anyázásról, ahogy te gondolod.)
Nem tudom, hogy miért nekem kéne magamba néznem. Ajánlottunk békét nektek hányszor is? Legalább kétszer. Ti mindig felrúgtátok valamivel. Csak annyit kértünk, hogy fejezzétek be az anyázást, nem tettétek. Tessék elfogadni a következményeket.
"a HP forumon a szegyenfal a legaktivabb koztuk minimum 5 Tema csak az en ligammal foglalkozott"
Már mondtam, hogy ki kell érdemelni azt, hogy valaki oda kerüljön.
Mellesleg van egy új téma is :-)
Érdekes módon találtatok mégvalakit (nem HP tag), aki (tudtommal) sose ártott nektek, mégis elkezdtétek gyűlölni mert [???]. Ja, bocs, nektek mindig kell valakit gyűlölni, különben nem elég színes az élet :-)
"HP nagy része meg SvS-en SR-ben díszelgett, mindent az anyagiak felhalmozása érdekében"
Rotfl... anyagiak. Mert lojalitásról meg barátok segítéséről még csak messziről sincs elképzelésed. Mellesleg az amit SVS-en lehet gyűjteni, már akkor is csak aprópénz volt, szóval... Jó próba volt, de elbukott.
(Mellesleg a fél fekete oldal ezt csinálta nemrégiben, ott ezt taktikának nevezték; ha a HP-ról van szó, akkor ez átdefiniálódik kapzsisággá?)
"Régebben láttam 1 fotót zseb "refimester" táskájáról 25X 255=6375 BE"
Képet kérekszépen. Ugyanis ezt tagadom, mint annak a rendje. Sőt kimondom: hazudsz!!! Sose volt ennyi BE-m.
"De tudok amit tudok, biztos forrásból."
Bírom ezeket a sejtelmes, megalapozatlan, és teljes mértékben bizonyíthatatlan kijelentéseket. :-)
"de egyiknek sincs töredéke sem ennek a BE mennyiségnek"
Jelenleg kb. 50 BE-m van, lusta vagyok a hajóra menni, na...
Kövezzetek meg érte!
Egyébként nem értem, hogy mire ez a nagy gyűlölködés. Vagy csak néhány instabil lelki állapotú tizenéves képtelen ésszel felmérni az "ellenség" és az "ellenfél" közötti különbséget?