• MadeInHell
    Sziasztok nekem is volna egy bejelentenivalóm,valamelyik nap nagyon felhúztam a játékon de inkább a magyarokon magam.Egy kis karimmal benéztem bp re aztán egy paraszt magyar odajön hogy adjak neki 1 sms t coinra én meg mondom nem, hát jól elkűldött az anyukámba kb fél órán keresztűl aztán egy másik magyar poénból leölt mert unatkozott safe ba, hozzáteszem tudta hogy magyar vagyok neveket nem is szeretnék említeni mert nem vagyok olyan tapló mint ezek,lehet hogy csak én vagyok így de én szeretem a honfitársaimat és bármibe segítenék nekik ha tudok föggetlen mekkora és melyik ally ba van.No még sorolhatnék egy pár hasonló esetet mikór egy másik magyar direktbe pk zta a magyarokat mert neki ez buli volt nevet ismént nem szeretnék mondani. Meg fél bardo black jét utálom úgy ahogy van.Szóval arra az elhatározásra jutottam hogy eladtam kk ért az accomat és kezdtem egy új karaktert egy shau nukert és magányosan fogok grindelni ally nélkül mert így találom helyesnek a pénzből bevásároltam mindent ps ig csak grindelnem kell.Szóval ha összefutnánk game ba az nem én vagyok.Budha tanítását követve eljön az én időm mikór megbüntetek minden rossz fiut bardo n. Hiányozni fog FS meg mindenki de hát ez van.Köszönöm az eddigi segítségeteket.