• DSUN
    "Sun aktívan üzletelgetett"-teljesen igaz
    "King vissza akart jönni játszani pár hete de kissé üresnek találta a zsebeit"-teljesen igaz[hozzáteszem, gondolom azt is észrevette, hogy amennyivel kevesebb cucca lett, annyival több pénze+(a száz valahány darab hp pillről nem beszélve, amit zsidulásom során odateremtettem, és mostanság tudjuk menynit ér 1 darab pill), mivel King accountján való zsidóskodásaim során, EGYSZER SEM, megismétlem EGYSZER SEM, még csak 1 rohadt fityinget sem raktam át a saját accomra..Tudom, ezzel nem bújhatok ki az alól, hogy eladtam King cuccait(megkérdezése nélkül), de nehogy már az legyen a végén, hogy kifosztottam Kinget, és saját accon meg éltem a magam király életét..
    "Csütörtökre Sun accountját ellopták"-Ha ebből arra akarsz/akartok, (nemtudom kik találhgatták a vándorlási utvanalat) következtetni, hogy netán én átvittem magamhoz a def trinketet, és azzal 1ütt lopták el, erre nem mondok inkább semmit..Leila/DSun/D-Sun kariimnál a jó büdös életben, 1szer sem volt Def trinket, és mint ahogy mondtam King accjárol SOHA, megismétlem SOHA SEMMIT nem vittem át saját accra!!
    Én itt a témát be is fejeztem, Free-nek most rögtön küldök is egy PM-et, bocsánatot kérek tőle, én most leírtam, hogy mi-miként történt a részemről!!
    Még mielött feljöttem volna, és elolvastam volna SG-t, játékban Army úgy üdvözölt(miután mondtam neki, hogy Free nagyon segítőkészen felajánlott egy karit, pontosítva nem is 1et használatra), hogy "ÉS ezt is kifosztod?" Én meg ledöbbentem kezdtem el gondolodni, hogy ezzel mire célzott..Hát most már tudom SG alapján...
    Én ettől a naptól kezdve vissza is vonulok ingame, csendes életet fogok élni 9D világában, és próbálok minél jobban elzárkózni(hogy még csak vélelenül se tudjak "kifosztani" 1 accot sem...
    Kicsit hosszúra sikerült, dehát ez van.

U.I.: Free-nel segítőkészebb, és jószívübb játékost nem ismerek 9Dben!!

Mindenkinek további jó játékot, és sok sikert!!
    off