9dragons
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aquaman IS hyb,DrunkenGod IS nuker,ThePhoenix IS warrior,Lawless HI nuker
GC Tao:-Klea- HM\" (Healer) [Bardofriends League\'s Master] GC Yang:YunkChi GL\" (ck Hyb) [-] Play9D: Orange[HUN] HM\" (Nuker) [Afterlife Hero League]
\"Ittvan az ideje hogy bennem bízz, mint a GANJABAN amit te szívsz\" (CopyCon)
amit ha kimaxolsz vagyis eléri a 10es szintet ezt adja: Damage by120,Defense by80, Constitutin by31 12percig.Remélem tudtam segíteni<#awink>#awink>
GC Tao:-Klea- HM\" (Healer) [Bardofriends League\'s Master] GC Yang:YunkChi GL\" (ck Hyb) [-] Play9D: Orange[HUN] HM\" (Nuker) [Afterlife Hero League]
Bardo: Fed[HuN] Golden Lotus 1 HD warrior. Killer of True General Wei. -Para- Floral Crown BoT Nuker. 83% Combat Record.
Bardo: Fed[HuN] Golden Lotus 1 HD warrior. Killer of True General Wei. -Para- Floral Crown BoT Nuker. 83% Combat Record.
nickname: [HEW] $p3edy Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember? A kormány az a testület, ami mindig megtartja, amit ígér. Ha pénzt ígér, azt is megtartja.
nickname: [HEW] $p3edy Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember? A kormány az a testület, ami mindig megtartja, amit ígér. Ha pénzt ígér, azt is megtartja.
(str: 12, ess: 54, wisd: 141, cons: 29, dex: 10)
Grindelés egész tûrhetõ vele (de lényegesen lassabb, mint bármelyik más role, legalábbis középszinten~=sm). A GB WD bracert nagyon fel kéne már venni az attack rate miatt (úgy, mint a 60-as platet). :-)
PVP-ben a lehetõ legjobb támogatókarakter
1: Harcossal csapatban nukerre nézve halál, mert 1 para miatt beérik, és lekaszálják.
2: Nukerrel csapatban meg harcosra nézve halál, mert a parát szinte folyamatosan fenn lehet tartani, így a nuker gond nélkül lelövi.
Hátrány, hogy szinte minden ellenfélnek 1-2 ütése/lövése halálos, mert a chi dodge sose lesz elég magas, str hiányában meg egy nagy smash egy harcostól kivégzi. Ezért sokszor futásra kerül a sor, dehát ez a nukerek sorsa...
Utóbbi idõben fõleg CS-k (UF) ellen csatázom kollegákkal, és egész jó a hatékonyságunk, ha vagynuk elegen, és nem figyelnek fel rám idõben.
1 vs 1-ben FD-n dueleztem Free nukerével, akkor "nagyjából" egy szinten voltak. SM-en esélytelen voltam a wisd hátrány miatt. GB pedig még nem vagyok :-) Elvárásaim alapján talán EC-n lesz újra esélyem azonos szintû nuker ellen.
10-20 szinttel magasabb nem wisd építésû karakteren lehet tartani a parát véglegesen.
Zseblampa, Remeteleelek, Ervenytelen stb. stb. http://holtpont.rulz.hu
Lawless emlékszel még rám?😄
még régebben...omg milyen rég volt már az is😄... na szóval h akkro játszottunk még 1ütt asszem vmiféle shaulin nem is tom mi voltál csak arra emlékszek h volt AKR vagy Tamás nem tom már h volt a neve akinek hibryd je volt nekem volt nukerem és még voltunk páran... és volt vmiféle guild is ha jól emlékszek, én pedig talán AkY néven voltam ... azelõtt Beggar vtam csak aztán végül kezdtem 1 ujat. na mind1 szal amugy mi van veletek?
éshogy ugyanannyit tudhat e mint egy rendes nuker.
Shaba: hehe, a regi szep idok <#eljen>#eljen> amikor ejszaka 2-tol hajnali 7-ig raideltunk es 8-ra mentem dolgozni lol. Hehh, nem teljesen norma!? Ki is volt ott még rajtam kívül utolsó elõtti magyarként?
Lawless: fentiek részben válasz is a felvetésedre. Figyelmedbe ajánlom, hogy hosszú távon nem lehet bírni. Csak egy házasságom ment rá... ugyhogy tudom.
Masreszt tobb magyarbol tobb a rendes is ertelemszeruen. Persze van itt is rengeteg kerincselo/tul fiatal/stb. De ezek lemorzsolodnak idovel.
A masik dolog meg, ha beszelgetsz vkivel, jobban mulik az ido. Nem mindegy, hogy a partiban ahol vagy tudsz-e beszelgetni. Azt nekem senki ne mondja, hogy a grindeles olyan marha erdekes, mert kirohogom.
zsele: most mondhatnam, hogy latod en megmondtam. Mondom is! hehe
Hajra, elore az rc 10 fele! De van meg nehany fontos szabaly is am: nincs karomkodas a cseten és nem cseszegetunk masokat dupla kozben mindenfele marhasaggal (killer epi, bosshelp, konyorgesek, segits pls. most azonnal meg ilyenek). Ha ezeket betartod, nem lesz problema, rendes emberek vannak a Holtpontban (is).
Live: DoZeR 982
2. meg a 2xp néha jobb éjjel mint nappal hidd el! nemkell délutánomot itt elrontani hanem mehetek csavarogni és este vár rám a dupla😊 ne ehhez a meglátáshoz mit szolsz? ! ez online game amit éjjel nappal nyomni kell ahhoz h fejlodj úgyhogy mind1 mikor kezdodik 😊 !
Nem kritizálásként mondom csak már rég írtam ide !
2.: A Bardó a kinevezett európai szerver. Tehát ezen vannak normális idõben a duplák, az eventek stb. Ez nem mindegy.
Az anyagi javaidat pedig itt is meg fogod tudni teremteni.
Egyenlõre csak beköszöntem, de majd irogatok is.
Faust/ec1-nem az én dolgom h ki mit csinál vele...
Kaptál 2 karit ha jól tudom, EC1 meg GB10, az hogy üresen az magánügy, de odáig akkor se te vitted el egyiket se. Felesleges pattognod 😄
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
btw:Nincs semmi okom meghúzni magam.Ugyhogy csak psssszt!!