21072
  • DSUN
    Nem okoskodni szeretnék, de régebben játszottam Archlordal, és nekem lvl26 jött össze 1 délután alatt:))
    Szóval nemhinném, hogy a lvl38 ott nagyobbnak számít. mint itt az fd!!
    Ez csak az én véleményem^^
  • unusual
    Jah ha van premid,és 24/16-ot grindelsz talán megvan ;)
  • lolkaésbolka
    zseb mivel érdemelte ki ezt a gyülöletet? nem mindenkit tisztelnek meg ezzel. sok az ellenség, miért is? mindenki hülye csak én nem effektus? hehe

netán sokat akar a szarka effektus?
  • Lory87
    Egy hétvégi napokon duplakor is grindelve 3 nap alatt megvan az FD :P de lehet hogy hamarabb is :)
  • bardo20
    akit érdekel 10000cc plusz 38 orc arhlordon elcserélném egy 9d accra min fdsre plz pm
  • cucu00
    van vagy 4 buff amit nem ismerek, de ha kapsz 120 reduce buffot, akkor nem kell se 300 str se 300 dex
  • ReszegKoldus
    Érdemes figyelni az item mall pilleket :D
  • unusual
    Jah nem rossz....Bár érdekelne milyen cucok vannak rajta. ;)
  • ToshiBá
    Találtam ma 1 videót, ami megmutatja miért is jó a sok Dex grindhez.
    300/300 str/dex build HM valamennyi a szintje. Érdemes figyelni a HP ját... Kicsit NEM fogy.
  • ReszegKoldus
    Igen így van para fed nukere volt(?) csak láttam, hogy roarozza hogy UF rulz ebből gondoltam, hogy nem az eredeti tulaja játszik vele, bár ki tudja ^^
    Amúgy annak, azt és úgy válaszolsz ahogy akarsz, nem az én dolgom, mindenkinél elszakadhat a cérna :)
  • Sixtail
    Így van, jól következtettél, de nem tudom ki az a -Para-. Nyilván Fed egyik másik karija, gondolom azért írod, hogy játszhat vele is.
    Azzal a másik résszel nem arra céloztam, hogy neked vagy bármelyik másik bandának mondják be, hogy HP sux, hanem arra, hogy eddig nem szóltam semmit rá. Bocs, de ha ők ilyeneket írnak, akkor kérlek engedd meg, hogy én válaszoljak rá a szerény kis "tünés noob" megjegyzésemmel.
  • bardo20
    képeket küldök pmbe akit érdekel mert nem engedi hogy berakjam ide
  • bardo20
    hello archlordos karit cserélnék 9dre min fdsre

• ReszegKoldus
    "És persze Fed nevű karakter kiléte is gyorsan egyértelmű lett (hála valakinek, legyen az egy "személy A" :-D )."
    Ebből én azt hittem ryo játszott fed karijával és akkor parával is játszhat ő akár...

"mindig nekem/nekünk vágják be a "HP sux" illetve hasonló megjegyzéseket"
    Látod én ezt nem értem. Unicumos létemre én meglepődnék ha nekem írnák, hogy HP sux, nyilván hp-soknak fogják írni így ezen nagyon nem kell megütközni :)
  • Sixtail
    Ha valaki nem sejti, az vagy nem tud a kis "összetűzésekről", amik voltak nem is olyan rég, vagy csak simán vak, illetve szellemileg elmaradott...
    Azt a Parás részt nem nagyon értem, de örülök hogy te igen...
    Igen, beírtam, nem tagadom, vállalom. Tudod meguntam, hogy mindig nekem/nekünk vágják be a "HP sux" illetve hasonló megjegyzéseket. Eddig nem nagyon irogattam vissza, próbáltam az "elvárásoknak" megfelelően eljárni, de már nagyon elegem lett belőle. Így maradt a "fight fire with fire" eljárás...
    Megjegyzem én is : Six már halott... ohh nem is, áruló kari lett belőle.
    Valaki ott azon a szép "hungarian" fórumon beírta, hogy "sztem jatszanak, csak maintol eladtak mindent, toroltek, EEESSS uj karit kezdtek azert van ilyen nagy szajuk xD VAAAGGYY torlik az accukat es igy okoskodnak, hogy BP-n ne kapjuk le oket"...
    Azt hiszem most lehet egy ilyen irónikus beszólásom Csabához: És mondd, ez a teória rád is érvényes?
    A választól megkímélhetsz...
    Szóval, cheers, további jó játékot mindenkinek!
  • Dialosa
    Minden más, esetleg külföldi fórumon szeretet és béke honol?

Akkor azonnal nem magyar szeretnék lenni.....
  • unusual
    Jah,elég sok karit feltörnek mostanság.....Sajnos!!!!!
  • szabi34
    Ma beakartam lépni az egyik accommal és azt írta password incorrect... Lekértem a jelszót e-mailben beléptem és letörölték a karimat:( Meg persze gondolom előtte kipakolták mert itt volt kb mindenem.De mindegy ebből látszik h mennyi f*szopó játszik evvel a játékkal. Így én már nem fogok. BB
  • unusual
    Látom itt megy az oltás+egymás fikázása,és a többi jó " magyar " dolog.....
  • ReszegKoldus
    Sehol, amíg nincs kész nem rakják bele a játékba.
  • HUNgarocell
    És az eddigiek hol vannak leírva?
  • ReszegKoldus
    Nincs fordítás, már kb. egy hónapja leállították.
  • HUNgarocell
    Hello mindenki! Hogy áll a fordítás?
  • ReszegKoldus
    Tippelj, senki nem sejti

Elég fura volt az -Para- nevű egyén roarja -aki elvileg tudom kinek a karija volt(?)-, ma roarozta hogy UF rulz
    Bár akár az eredeti tulaja is lehetett, aki ugye... ^^

Megjegyzem "már halott six" te is magadat minősítetted a "tünés noob" roarral
  • Sixtail
    Azért kis Ryo-t elég sokszor látom hefei kicsiny térképén (meg a többin...).
    És persze Fed nevű karakter kiléte is gyorsan egyértelmű lett (hála valakinek, legyen az egy "személy A" :-D ).
    No meg ott a tény, hogy ezt úgy írtad, mintha te még soha nem "kockultál" volna naponta több órát a piciny géped mellett. Tagadhatatlan, hogy bizony te is elég sok órát töltöttél 9Dben.
    Persze mehetsz élni a világodat, nyugodtan, legalább annál kevesebbet látlak majd "kockulásom" során...

No és most egy másik téma.
    Az, aki azokat a roarokat nyomta egyik nap (Zse és Kicsi imitátor roarok), az csakis magát minősítette.
    Én személy szerint arra következtettem, hogy valami tizenéves kölyök, akit a szülei elkényeztettek, kapott pár forintot anyucitól, apucit meg megkérte, hogy vegyen neki sok sok roart...
    Tudnék is tippelni, ki volt, de minek? Szerintem mindenki sejti...
    Remélem neki megérte...

Ja és BrightSky, tetszenek a hozzászólásaid. :-D

Huhh, de sok lett, tűnök egy időre.
  • ToshiBá
    Okés majd mindjárt megb*szom... ;)

Én több ember gondoltával közös gondolataimat írtam le. Ezek feltételezések néha. Néha meg nem. Régi játékos vagy már. De ez a dolog kissé furcs akárhonnan is nézem. Téma vége részemről.
    IMMMMMÁDOM a konspirációs elméleteket!!! =)

Ryo! Neked akkor lesz életed, ha befekszel egy vonat elé. Az az 1 perc izgalom kárpótlás lenne minden hülyeségedre. XD

Na most megyek magb*szni. =)
  • BrightSky
    Tehát a más karakterével való játék nem számít bele neked?
    Megnyugtató ezt tudni, így lesz időd felnőni végre.
  • DSUN
    Basszameg ><><
    És ez természetesen nem Dialosa postjára volt a válasz...
    Hanem Dozéra..
  • DSUN
    Én még 1 valamit szeretnék hozzáteni ehhez(mivel ugye ebben a szaros fórumban nincs lehetőség szerkesztésre)
    Igazán örültem volna, hogy ha nem állítasz be egy mocskos tolvajnak(természetesen nem így írtad, de a kis vándorlási útvonalból 1értelműen kiderül, gogy milyen gonosz, alattomos ember vagyok)
    Ha szólsz, hogy ugyan már beszélljük meg akár hárman(Te,Free, és én), vagy azok akik szarul érzik magukat az általánosítás miatt, akkor nagyon szívesen megbeszéltem volna, és áttárgyaltk volna az egészet, 1ütt, nem pedig itt fórumon beállítani engem 1 szemétládának(nem ezt írtad, de mint tudjuk, hogy milyen az ember, ebből az 'útvonal leírásból' sztem kb mindenki azt vonta le, hogy mekkora kis surmú vagyok..Leginkább itt a Kinges dologra gondolok("King vissza akart jönni játszani pár hete de kissé üresnek találta a zsebeit.")
    Előző postomban, leírtam, mit jelentenek az üres zsebek, ugyhogy nem magyarázom tovább, hogy mit sérelmezek, ezen a kijelentésen!!
    Ezt még muszály volt leírnom, egész délelött ez baszta az agyam!!
    És ez tényleg az utolsó, amit ehhez hozzá fűzök!!

• RYO123
    jaja bannoltak de legalább nekem lesz életem nem ugy mint itt egyeseknek akik napi 10 órát++ kockulnak
  • Dialosa
    részemről téma lezárva, nem szeretném ha sárdobálás lenne belőle......

üdv
  • DSUN
    "Sun aktívan üzletelgetett"-teljesen igaz
    "King vissza akart jönni játszani pár hete de kissé üresnek találta a zsebeit"-teljesen igaz[hozzáteszem, gondolom azt is észrevette, hogy amennyivel kevesebb cucca lett, annyival több pénze+(a száz valahány darab hp pillről nem beszélve, amit zsidulásom során odateremtettem, és mostanság tudjuk menynit ér 1 darab pill), mivel King accountján való zsidóskodásaim során, EGYSZER SEM, megismétlem EGYSZER SEM, még csak 1 rohadt fityinget sem raktam át a saját accomra..Tudom, ezzel nem bújhatok ki az alól, hogy eladtam King cuccait(megkérdezése nélkül), de nehogy már az legyen a végén, hogy kifosztottam Kinget, és saját accon meg éltem a magam király életét..
    "Csütörtökre Sun accountját ellopták"-Ha ebből arra akarsz/akartok, (nemtudom kik találhgatták a vándorlási utvanalat) következtetni, hogy netán én átvittem magamhoz a def trinketet, és azzal 1ütt lopták el, erre nem mondok inkább semmit..Leila/DSun/D-Sun kariimnál a jó büdös életben, 1szer sem volt Def trinket, és mint ahogy mondtam King accjárol SOHA, megismétlem SOHA SEMMIT nem vittem át saját accra!!
    Én itt a témát be is fejeztem, Free-nek most rögtön küldök is egy PM-et, bocsánatot kérek tőle, én most leírtam, hogy mi-miként történt a részemről!!
    Még mielött feljöttem volna, és elolvastam volna SG-t, játékban Army úgy üdvözölt(miután mondtam neki, hogy Free nagyon segítőkészen felajánlott egy karit, pontosítva nem is 1et használatra), hogy "ÉS ezt is kifosztod?" Én meg ledöbbentem kezdtem el gondolodni, hogy ezzel mire célzott..Hát most már tudom SG alapján...
    Én ettől a naptól kezdve vissza is vonulok ingame, csendes életet fogok élni 9D világában, és próbálok minél jobban elzárkózni(hogy még csak vélelenül se tudjak "kifosztani" 1 accot sem...
    Kicsit hosszúra sikerült, dehát ez van.

U.I.: Free-nel segítőkészebb, és jószívübb játékost nem ismerek 9Dben!!

Mindenkinek további jó játékot, és sok sikert!!
    off

• Dialosa
    Az általánosítás olyan dolog, akinek nem inge nem veszi magára!

Köszönöm a részletes leírást, de attól még nem játszom, erre elég gyorsan rájöttem én is. Azért írtam egyébként ki, hátha lesz annyi az illetékesben, hogy ír egy pm et, "bocs én voltam"!
    Azt gondolom vagyunk olyan kapcsolatban, hogy bármilyen következmény nélkül túltettem volna magam rajta.
    Szarabb így, hogy megy a sunyizás!

Mindezektől függetlenül, segítettem Sun nak és bárkinek segítek, ha megkeres.

Ja és igen, nem akartam kiírni, mert nem számít szenzációnak, de accom Morti használja.
    Helyesbítek, az accom Mortinak adtam, teljes egészében, teljes joggal!
    Akinek ezzel bármilyen problémája van, bizalommal forduljon hozzám!

Remélem ezek után jobban fogtok vigyázni a karakterekre/accountokra!

Még valami, ezen def trinketes eset jól példázza, miért nem akartam soha semmit kölcsön adni és miért utasítottam vissza azt akinek valamilyen cucc kellett. Mára üres lenne a karim........
    Természetesen, ehhez a tranzakciohoz sem járultam hozzá. (legjobb tudomásom szerint)

jó játékot Uraim!
  • ToshiBá
    Na persze senkinek nem hiányoztál... (hihető volt)

BE: 1.5kk (és alatta)

WD fegyók: én 65kk ért vettem +4es wheelst (ec wd) és 21kk ért gb wd-t

Free!

Páran sérelmezték az általánosításodat a Def trinketeddel kapcsolatban.
    Most leírnám a vándorlási útvonalát röviden. Ebből még balhé lesz, de én bírom. (nem Veled lesz balhé)

Na akkor ahogyan mi tudjuk. :

-Pille adta Kingnek aki abbahagyta a játékot és accját Sunra bízta.
    -Sun aktívan üzletelgetett.
    -King vissza akart jönni játszani pár hete de kissé üresnek találta a zsebeit.
    -Morti visszatért Te accoddal.
    -Jött a kérdés hol van?
    -Kami emlékei szerint Pille->King.
    -Kérdés feltesz Sunnak Szerdán. Sun szerint azt tutira nem adta el (95% mert az mindenkinek kell)
    -Csütörtökre Sun accountját ellopták.....

Na és akkor most lehet utálni engem, de nem én vagyok egyetlen akinek ez kicsit furcsa.
  • Dialosa
    fontosabb változás?

szétment a bokám........

nesze!
  • LordTusy

Külön élvezetet nyújt így hetente,két hetente felnézni.Ma lezárult az érettségi időszakom és teljesen felszabadultam,ezért természetesen holnaptól tusyka újra aktív.(Mintha akárkit érdekelne)
    Nagyon megköszönném,ha valaki nagyjából leírná nekem most hogy áll be,wd fegyók és egyéb értékek árfolyama hefeiben.Meg ha valami fontosabb változás történt azt is szeretném tudni.Előre is kössz!Hajrá FS!
  • BrightSky
    A különbség felmérhetetlen.
    Csak a diszlexiásoknak okoz némi nehézséget.
  • zseblampa
    "Zseblampa és Zseblama között van kis különbség"
    "Nincs semmi különbség"
    Legalábbis nem sok, de szoktak mindkét névvel illetni. Mindenesetre ha karakterekről van szó, akkor csak az egyik felett rendelkezem, a másik egy jóakaróm, aki (szintén ostobaságából kifolyólag) csinált nekem egy kis reklámot in-game. (Elég sok haverom küldte a PMet... Ezen is jót mulattunk.) Várom a következő lépést.

Sg-re tényleg ritkán jövök, általában akkor, ha Kicsi szól, hogy van itt valami olvasnivaló.
  • ReszegKoldus
    "Zseblampa és Zseblama között van kis különbség."

Nincs semmi különbség
  • ToshiBá
    Most, ha annyit írnék "lol" az durva spammolás lenne. De nem akarom bántani Rijo-t... (Veri őt a sors a hosszú élettel XD )

Gallarei karakterrel úgy is fog még engem csesztetni BP-n. Bár hozzá kell tennem utoljára mikor nekemugrott még a tradepartnereim is hívták a ligájukat hogy elnyomják a kis nyomit. Csak sajna kilogolt. (Legalábbis BP-ről eltűnt.)

Sun! Lehetetlen nincs csak tehetetlen... Asurához sok sikert! Egy kihalt szerveren új karit kezdeni elég szép kihívás. És ha lehet először nukert kezdj! Az a "menő" most 9D ben.

Jaja Zsebet "feltörték". XD Na azért tisztázzuk.

Zseblampa és Zseblama között van kis különbség.
    Kicsi és Kiccsi között is.

=)

Na ennyit erről!