bomb1111#9312
Szevasztok
Azt hogy az oláhok szarháziak azt mindenki tudja,még az acclaim is.Közöttük rendeset találni nagyon nehéz.De azt megmondhatom hogyan választod ki a legtrógerebbet : TALÁLOMRA.Most hogy nekiek is beállt a nyári szünidő még többen lesznek,úgyhogy nem árt a szokásosnál elővigyázatosabb lenni.
Sajnos nekem is volt részem az ellopott kari okozta méregben.Régen történt de miután elmagyaráztam acclaiméknak hogy mikor,milyen emailról hoztam létre a fölhasználót,mi volt az első jelszó,sikeresen visszaszerezték.Csak néhány BE m meg némi aranyam bánta.Azt hogy ki,meg hogyan tette,azt nem akarták elmondani még többszöri rákérdezésre sem.De miután visszakaptam a karit,néhány óvintézkedést tettem.Azonnal létrehoztam egy az ISP től független emailcímet,melyet semmi másra nem használok és azt jelentettem be acclaiméknak mint elérhetőség.Egy külön accountot hoztam létre melyet csak a 9d fórum bögészésre használok.Meg persze egy elég bonyolúlt jelszó melynek semmi hasonlósága a karinévhez meg a fölhasználónévhez,melyet időközönként cserélgetek.Eddig bevált.....Ja és még néhány tipp: Csak a saját gépetekről játszatok,ne adjátok kölcsön a karit,ne mondjátok el a fölhasználónevet meg a jelszót SENKINEK.Kerüljétek a tradet idegenekkel(inkább standal intézzétek el a vásárlást)gyanus egyedeket ne vegyetek be a Friend List be.Nagyjából ennyi.Még azt megjegyzem hogy néhány,alapos szakismerettel rendelkező barátom szerint,akik ki is próbálták a 9d t,a rendszer gyenge pontjai a 9d fórum weboldala,meg a ISP adta emailcím használata bejelentkezésre.
Kitartást az ellopott accountok visszaszerzéséhez,naponta 2-3 email acclaiméknak mig meg nem unják.
Szevasztok és egy szép napot mindenkinek