9dragons
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Még ha 0-ról kezded azt mondom oké, de így, hogy kaptad a kari(ka)t, szerintem húzd meg magad.
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
ROFL!
\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"
Live: DoZeR 982
Unalmas...nagyon unalmas...
Tovább kéne lépni, néha kimenni egy kicsit a friss levegöre, persze a megfelelö mennyiségü alvás is segíthet...
Remélem értitek, hogy mire gondolok...
"Nem lehet, hogy csak rosszul írtad be a jelszavad?"-Képzeld el hogy nem lehet,Mivel úgy lett meg a jelszó hogy kiküldette az e-mail címére a jelszót...+Mielött ez megtörtént egy másik meber is megprobálta
Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League
Nos most énis mint Dozer Öszintén bocsánatot kérek Girltöl azért amikket mondtam....Csak annyit erröl h szoval kiderült h nem õ volt és csak azér hittem azt amit+azér mondtam azt amit, mivel az én nézöszögemböl minden jel arra utalt hogy õ volt!!Nem mondom el megin mer egyszer már irtam egy hegyi beszédet..Szoval csak bocsánat...Nem Girl a hunyó!!!Viszont az örökre rejtély marad h mi/ki váéltoztatott paswordot mert ha hacknek szánták/akarták, akkor érdekesen csibálták mer minden cuccom megmaradt..!!!
Ennyi.GG all!
Gondolom egy 12 éves kiskölök aki angolul se beszél ilyenre nem képes...de nemtom...azért próbáld kultúráltan megbeszélni vele...
Bardo: Fed[HuN] Golden Lotus 1 HD warrior. Killer of True General Wei. -Para- Floral Crown BoT Nuker. 83% Combat Record.
"2. Ha valaki karit cserél, akkor legalább VÁLTOZTASSON JELSZÓT!"-Ennyire hülyének lécci ne nézzél!!
"1. az eredeti girl nem csinált semmit."-Roppant furcsa módon ez az egész lopás/<(Hackelés)>(Hackelés)>pont azután történt hogy karit cseréltünk, pont azután történt h balhézott Girl,Pont azután h rossz szemmel látta h 3 szintel kisebb volt Girl,mint Faust amikor cseréltünk,és most meg már annyi voltam mint õ,és pont azután h egy annyira jeletéktelen dolog miatt természetesen elkezdett balhézni újra+Udvariasan egy delete friends-t nyomot..Micsoda furcsa,mindennapi véletlenek tömkelegének, 1 héten lezajló csoportja...
És ez az egész hackelés véletlenül se elötte történt ezeknek...neeem pont ezek után 1 héttel/nappal...
Erröl ennyit
1. az eredeti girl nem csinált semmit.
2. Ha valaki karit cserél, akkor legalább VÁLTOZTASSON JELSZÓT!
Ha ez megtörtént akkor pedig feltörték a karit, nem pedig átbasztak!
Bardo: Fed[HuN] Golden Lotus 1 HD warrior. Killer of True General Wei. -Para- Floral Crown BoT Nuker. 83% Combat Record.
Ezúton BOCSÁNATOT KÉREK Girl
Az ok a következõ : Tegnap beszéltem vele. És az a gyerek AZT SEM TUDTA HOGY HOGYAN KELL JELSZÓT LEKÉRNI, MERT SUTA ANGOLBÓL, MINT ÁLLAT!
És egy tény tutira van, ami még mellette szól : Neki is voltak WT fem cuccai...
Amikor megkértem hogy kérjen le jelszót, akkor külön el kellett magyaráznom neki, hogy hogyan/hol lehet ezt megtenni. Szóval szerintem tényleg nem hunyó. Csak jó szokás szerint elöntötte a fos az agyamat.
Szóval Bocs mégegyszer! Aki meg ezért megutál az kapja be nyugodtan! Mellesleg nem vagyok egyedül ezen meggyõzõdésemmel...
Ennyit veszõdni egy ingyenes MMO-val ..
A WoW -ért fizetsz, hogy játszhass, itt max az extrákért perkálsz, akkor meg nem mind1, hogy cserél karaktert vagy sem?
A másik, pedig, hogy nem venni akar, hanem cserélni, szóval max a belefeccõlt idõ számít a karinál..
Akkor te szerencses vagy.
Mi rossz van abban, ha megunok egy game-t (pl wow) és eladom az accom? A sok "feleslegesen" eltöltött idõért legalább lesz pár forintom.(amibõl elõ tudok fizetni a kövi mmo-ra 😊 )
Nem értem, mi ez a nagy para a karicserével kapcsolatban. Nyílván, ha az embernek van egy csepp esze, nem vadidegen külföldiekkel csereberél, mert valóban sok a visszaélés. De könyörgöm, magyarok vagyunk! Én még egy olyan gamer magyarral sem találkoztam, aki bármilyen formában becsapott volna.
Említettétek lentebb, hogy WoW-val is ez a helyzó. Én elég kemény Hc wow addict voltam 9d elött. A húzott karim mellé megvettem egy haverom kariját acc-ostul, a munkatársam pedig rendszeresen veszeget accokat.Persze csak magyaroktól.
Félreértés ne essék, én is annak vagyok a híve, hogy egy karit fel kell húzni nulláról, de azért, mert meggondolja magát valaki és re-role van, ne kelljen már ismét hónapokig repuzni (wow) vagy skilleket húzni (9d).
Lehet egyet nem érteni, én ezen a véleményen vagyok. Jó játékot mindenkinek!
Girl, Dozer!
Skillek maxon, napokon belül ismét vagyok!
Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League
Most majd bepótolom és akkor megértem, hogy miért írtad, amit írtál
Aquaman IS hyb,DrunkenGod IS nuker,ThePhoenix IS warrior,Lawless HI nuker
Én SM9 Nuker vagyok.
Menyasszonykám öccse nagyon szeretne szerezni egy hybridet, legalább SM1-est. Cserébe tudna ajánlani SM2-es warriort (Blood Demon).
Valaki, aki megúnta a játékot, vagy role-t váltana és érdekli a dolog, jelentkezzen!
Üdv
Eremite
GLHF
GC Tao:-Klea- HM\" (Healer) [Bardofriends League\'s Master] GC Yang:YunkChi GL\" (ck Hyb) [-] Play9D: Orange[HUN] HM\" (Nuker) [Afterlife Hero League]
Nekem is fölajánlottak egy CS1-es nuker karit az akkor még FD karimért cserébe. A gyerek rendesen ki volt akadva mikor visszautasítottam. Utána egy párszor le is vadásztak. De ha ezt élvezik akkor hajrá! Majd egyszer én is nagy leszek és akkor eljön a bosszú ideje. 😊
Mindenki figyelmébe ajánlom, hogy SOHA NE CSERÉLJEN KARIT ÉS SOHA NE VEGYEN! Mert nem lesz jó vége.
Megoldás: szépen húzzon fel egyet a kezdetektõl ill. játsszon csak szépen a sajátjával. Ha rájött idõközben, hogy nem jó, kezdjen újat.
Wow-ban is ugyanez van mint itt, állandóan visszaélnek accountokkal stb. Gondolom a tobbi mmo-ban is.
Ilyenkor látszik hogy egy gyerek játszik és ez okoz neki örömöt. :S
Neoprimitív!!! kb ennyit tudok rá irni.
Azért ha megváltozna a helyzet sztem mindenki vár vissza FSba.
Apokalipszis - BOT warrior
ÉN IS BOCS A (cenzúrázott, de érthetõ) CSÚNY BESZÉDÉRT, DE EZ TOTÁL KIAKASZTOTT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Csak azt szeretném mondani h Senki semmilyen karicserébe ne menjen bele!!!!!Tapasztalatból mondom..Ez nem csak a 9D-be történt meg velem hanem sok más játékba is...De itt volt az a pont amikor besokaltam..az ec-s fire demonomnak annyi(utolsó 5 szintet én húztam,Teljes WT szettet szereztem,EC relikeket,fegyót,vagyont stb. stb.)És miért?Elmondom én:Azért h egy gátlástalan szemétláda most annak örüljün h van neki két ec-s demonja, az egyik Full WT-be másik meg csak félig, egyik fire másik meg Warrior..EZÉRT.Szoval csak annyit akarok mondani nehogy valaki bele menjen akármilyen csereberélésbe...Tudom ki volt az..Nevet nem mondok ,mindenesetre remélem h a pokol hótkórósfszán rohad el az a ....Bocsi ezekér a szavakér de nem bírtam...Sok szerencsét mindenkinek a további játékban!!Solymok mindörökké(hiányozni fogtok)!!!Besokalltam,,ha pár napig nem nyugodok le akkor Uninstall 9D.BB all
Mi vesz rá egy embert, hogy GB9-es karit töröljön? Én örülnék, ha már ott tartanék! (SM2) Mennyi idõ alatt hoztok össze ilyen komoly karikat? Én azt hittem, gyorsabb lesz. 😞
,,
GC Tao:-Klea- HM\" (Healer) [Bardofriends League\'s Master] GC Yang:YunkChi GL\" (ck Hyb) [-] Play9D: Orange[HUN] HM\" (Nuker) [Afterlife Hero League]
Kellene egy kis segítség. Kezdtem egy beggar karit kíváncsiságból. Elakadtam az egyik feladatnál. Egy sheepskint kéne találnom baoyang villageben, de sehol nincs. Merre találom? Köszi
Sztem rossz döntés volt, de te tudod...
Sok szerencsét az új karidhoz!!!
LOL Higany PUBG Higany83 Division 2 Higany83
Mindenki önnáló döntése hogy kilép belép visszalép lelép !
Találgatás megy hogy mi történt, és szerintem erre senki nem kiváncsi
ugyhogy ennyit errõl
Zseb meg ugyis visszafog lépni meg Six is vagy nem 😊 átmeneti zavar volt a képbe !
LOL Higany PUBG Higany83 Division 2 Higany83
Hát nem sok embert ismertem holtpontba, de azt eltom mondani, hogy Zseb és Six elég jóarcok. Ha kiléptek, biztos meg volt az okuk. Nekem a beggarokkal szokott nézeteltérésem lenni...>.<
Amúgy Law: miért nem jössz át Bardora?^^
Attól még a karid megmarad a Nirvanan... csak próbáld ki, sokkal jobb, hidd el...!:-D
Olvass vissza még1x és számold meg az üzeneteket, amikben ez a "téma", aztán jelents...
Köszi elöre is! :-)
Kicsit sok lett az új tag és nem mindig megfelelõ a hangnem, röviden ennyi.