21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
Dialosa #9325 ja, és ez azért szíven talált: "Serinted majd egy ijen ***** gyerek érdekel mint te"
(nekem miért húzza alá pirossal a mondat nagy részét?)
A gyerek megszólítás meg sajnos már nem időtálló......
üdv. -
Dialosa #9324 látom megint én maradtam legtovább...... 
na, akkor gyorsan én is had tegyem hozzá a magamét a segítséghez
1. Ryo n nem tudok segíteni, sem a szellemi fejlődésében, sem pedig karakter ügyileg..... (volt időm véleményt alkotni)
2. Sun, Asura s karit sajnos nem tudok adni, mert az a main accon van, ami ugye most fut, de ha van kedved játszani még, néhány Bardo s karaktert fel tudok ajánlani (van kicsi is, nagyobb is, fehér is, fekete is, még típust is választhatsz)
így mégsem a nulláról kellene kezdeni
Gondold meg, ha érdekel, többit pm ben!!
nyugodalmas jóéccakát mindenkinek!! -
:)))))
Sziasztok, azért egy dolog furcsa, bárki bárhogy is viszonyul RYOhoz ha ő említést tesz forumra mindenki bepezseg.
Most mind1 ki mien irányba de van élet...az élet nagy fordulatai!
Látok most olyan neveket is írogatni akik rég nem szoltak hozzá a forumhoz, ha csak ez kell akkor RYO irj többet többx persze korlátozzad magad, mégis csak vannak itt gyerekek anyukák tán apukák is xD
Béka -
zseblampa #9322 "hallottam olyat is, hogy zsebet meg feltörték :)"
o_O Tényleg? Mesélj!!! :-)
Ryo meg... Nem jó ez, hogy kihalnak a "gyűlölőim"... Unalmas lesz bardo, nem lesz majd kinek az ostobaságain mulatozni :-( -
BrightSky #9321 Bannolták RYO-t?
Remélem perm ban és úgy is marad.
-
bomb1111 #9320 Várj egy picit mert én azért nem haragudnák annyira az általad fogkefe ellenségesnek nevezett egyedekre.És talán kárőrvendő sem lennék.E szókimondásos stílus mögött,általában egy nyílt,őszinte,barátságos jellem rejtőzik.Már elmondtam hogy szerintem mindenkit úgy kell elfogadni ahogy van.Hogy időnként,mikor átugranak a lovon rájuk szólunk az egy dolog.De talán a rászólási stílus akár javithat is az illető személy magatartásán.Erre érdemes ráfigyelni,ha e fórum többet jelent számodra mindt egy egyszerü,névtelenség leple alatt mindent megengedő közhely.
DSUN ha netalán mégis a bardot választod megtalálsz,szivesen segítek amivel csak tudok.Gondolom a feltételeket kiolvastad a sorok között.
Elnézést kérek ha netalán a soraimat kioktatásnak vélnétek.Nem az,csupán tapasztalat megosztás.
Jó éjt mert elfogyott az esti kávém ami standolás közben megengedte hogy SG fórumot böngésszek,meg beleszóljak-írjak.
Nyugodalmas szép jó éjt mindenkinek -
DSUN #9319 Sajnos teljesen igazad van...
Az 100%, hogy ez az acc, és a rajta lévő összes cucc, na meg a karik bukósak!!
Ami annyit jelent, hogy amit két év alatt nagy nehezen(én tempómmal) összehoztam, annak most lőttek..
Sztem ha ujra is kezdek akármit 9Dben(aminek nem sok az esélye)az is Asurán fog zajlódni, nem pedig Bardo-n(pvp miatt)
Ugyhogy mindenkinek további jó játékot, és sok sikert!!
-
lolkaésbolka #9318 Banolták ryo-t? már épp ideje volt haha. ilyen mocskos szájjal... pff
hallottam olyat is, hogy zsebet meg feltörték :)
A játék neve: ki mit tud? :) -
bomb1111 #9317 Naaaaa RYO123,csillapodj mert Dialosa jól beszél.Persze a deftrinketes mesét nem ismerem,úgyhogy abba nem szólok bele de abba beleszólok hogy ha valakinek a hozzászólására válaszolsz,ne a többesszámot használd.Amúgy nem szeretem ha valaki csak úgy,az én beleegyezésem nélkűl "leszarja" amit gondolok.
Na béke veled -
bomb1111 #9316 Hát ha oda adtátok másnak is a karit,akkor........(szinte azt írtam hogy szebb jövőt) búcsut vehettek tőle.Az acclaim hangsúlyozza hogy az account a cég tulajdona és a játékos csak használhatja amíg betartja a szabályokat.E szabályok egyike tíltja a kari kölcsönadását.De lenne egy kérdésem : Ha ti így ide-oda adogatjátok a karikat,kinek lessz mersze valakinek is valamit kőlcsönadni ?(cuccokra értem)És ki issza meg a levét ? Azok akik talán soha nem adtak karit kölcsön de valami súrgös kölcsönre lenne szüksége.
Szevasztok -
RYO123 #9315 Serinted majd egy ijen ***** gyerek érdekel mint te ? :D Vicces vagy am leszarom mit gondoltok ;-) -
cucu00 #9314 én ismerek pár rendes románt, de a többségük szemét. -
Dialosa #9313 Most nem azért, de ki is a balfasz............?
Valahol megérdemlitek!!!
Ötvenezerszer elmondtam, hogy ne adjátok oda másnak a karit!
A def trinketem is eltüntettétek, pedig nem én kölcsönöztem oda senkinek.....
Ryo neked meg
, ha már beszélni (írni) nem tudsz, legalább a káromkodás még megy! Bár ezzel magadat minősíted, nem a fórumot!
Egyébként meg ha nem lennének románok, lenne más, albán vagy beduin vagy mittomén!
Szóval.......
Na, jó játékot azért! -
bomb1111 #9312 Szevasztok
Azt hogy az oláhok szarháziak azt mindenki tudja,még az acclaim is.Közöttük rendeset találni nagyon nehéz.De azt megmondhatom hogyan választod ki a legtrógerebbet : TALÁLOMRA.Most hogy nekiek is beállt a nyári szünidő még többen lesznek,úgyhogy nem árt a szokásosnál elővigyázatosabb lenni.
Sajnos nekem is volt részem az ellopott kari okozta méregben.Régen történt de miután elmagyaráztam acclaiméknak hogy mikor,milyen emailról hoztam létre a fölhasználót,mi volt az első jelszó,sikeresen visszaszerezték.Csak néhány BE m meg némi aranyam bánta.Azt hogy ki,meg hogyan tette,azt nem akarták elmondani még többszöri rákérdezésre sem.De miután visszakaptam a karit,néhány óvintézkedést tettem.Azonnal létrehoztam egy az ISP től független emailcímet,melyet semmi másra nem használok és azt jelentettem be acclaiméknak mint elérhetőség.Egy külön accountot hoztam létre melyet csak a 9d fórum bögészésre használok.Meg persze egy elég bonyolúlt jelszó melynek semmi hasonlósága a karinévhez meg a fölhasználónévhez,melyet időközönként cserélgetek.Eddig bevált.....Ja és még néhány tipp: Csak a saját gépetekről játszatok,ne adjátok kölcsön a karit,ne mondjátok el a fölhasználónevet meg a jelszót SENKINEK.Kerüljétek a tradet idegenekkel(inkább standal intézzétek el a vásárlást)gyanus egyedeket ne vegyetek be a Friend List be.Nagyjából ennyi.Még azt megjegyzem hogy néhány,alapos szakismerettel rendelkező barátom szerint,akik ki is próbálták a 9d t,a rendszer gyenge pontjai a 9d fórum weboldala,meg a ISP adta emailcím használata bejelentkezésre.
Kitartást az ellopott accountok visszaszerzéséhez,naponta 2-3 email acclaiméknak mig meg nem unják.
Szevasztok és egy szép napot mindenkinek -
Lawless #9311 ezek a qva románok már Nirvanára is befészkelték magukat...:D:D:D sünsünsün -
Jáj Suni :(((
azért vhogy próbáld meg visszaszerezni az accot, küldj sok mail akklámának, hátha tudnak vmit csinálni!sok sikert! -
Na majd mindjárt jön itt valami védőangyal, hogy mit románoztok itt, deee az nem én leszek...persze nem minden román csinál ilyet, de mivel -érzésem szerint- ők vannak legtöbben nagyobb is rá az esély, hogy közülük legyen.
Amúgy meggondolandó lehet, ha eltűnnének, event alatt lehet hogy félig se lenne a szerver :) -
cucu00 #9308 egyébként miután ez velem megtörtént, másnap megkérdeztem ismeri e valaki Thunder_Lordot, akkor jött a lebaszás, h miért nem kérdeztem csere elött, mert Euro[ro] használta az accot, aki hackel/scammel és sose bízzak románokban. ja, ezt egy román mondta :) -
cucu00 #9307 ezt úgy tudod megoldani h megmutatod acclaimnak azt a mailt amit akkor kaptál mikor megcsináltad az accot. valahogy igy akartak engem is behúzni. rohadt hackerek, scammerek, stb -
DSUN #9306 Sziasztok!!
Csak tudatni szeretném veletek, h mától fogva DSun,Leilas_Back,Rock(n)Rolla-al nem én játszom!!Nagyon hosszú lenne elmagyarázni, bonyolult.
Röviden az a lényeg, h kurvanagy balfasz voltam(részletekbe nem megyek bele), és most az accom-at vki más használlja, én meg maradtam acc nélkül, tehát a játék is bukós!!Szóval ha látjátok vmelyik karit az nem én vagyok, hanem egy rohadt román faszlow!!
Ja, és nem, nem lehet a bajom megoldani jelszó kiküldéses E-mailes lehetőséggel
További szép estét!!^_^
-
RYO123 #9305 Hát ha feljönnél 9d-re (te jönnél nem vki más (érted:D) akkor mesélhetnél is mert irnom kell még acclámának -
cucu00 #9304 nincs mit. elfelejtettem az új karid, azért írtam ide. nem tom ő hogyan tudott bannolni, de több mint valószínű, hogy ő volt. szerintem is az anyját, nem adja vissza a pénzem :D
-
bardo20 #9303 hellosztok van 1 46-os sorcom arhlordon tele uni ékszerel és 15000cc értékü cuccal akit érdekelne egy 9dragonsos csere szivesen elcserélném azt az accot egy nagyobb 9d accra irjatok pmet aki érdekel -
RYO123 #9302 LOL Mi a Faszom??Már Bocs a Kifejezésért LOOOL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
EZ A GECI MIATT BANNOLTAK ?
A KURVA ANYYÁT PFF
KÖSZ EVO!! 1000 Hála
(Sry kifejezésért) -
cucu00 #9301 Ryo!
Valamelyik nap találkoztam Thunder_Lord-al BP-n. Ő volt az, aki coint akart nekem eladni, de ehelyett megváltoztatta az emailem, és lehúzott 60kk-val. Ezek után gondolom őt bannolták egy ideig, mivel mással is megcsinálhatta. (Nekem azért annyi eszem volt utána, hogy én is emailt cseréljek, és így legalább csak 60kk bánta a dolgot)
Na szóval ő mondta, hogy az akkor nem ő volt, hanem RYO123, tehát te, és valószínüleg ő bannoltatta a karid. Jobb lesz írnod Acclaimnak, hogy ennek nézzenek utána. Hátha visszakapod. :)
Evo -
Keresd itt -
bardo20 #9299 dozer a többi küldihez nincs ilyen linked(sfhez) -
Ezt a linket SFeknek rakom be. SF RTD QUESTEK
És csak még valami... 5 perccel ezelőtt GB7 en kidmgelve 1 FC3 Nukert megszereztem Shen Epit! Köszi Raven a healt!! A Taktika győzött!! Leg Neked is köszi, hogy vártál utánad 20 perccel jött. =) De bevált amit mondtam. Nuker szívott para miatt én meg szétvertem közelről!!
LUV YA ALL!!
UI.: Ryo és barátainak. Az ilyen dolgok miatt van "ekkora arcom".
FS FTW!!!! (Fock The Whites) XD -
bardo20 #9297 nem jo a patch azé dobja vissza vagy mi? -
Hermit fegyóhoz működő patch kell
-
szerintem hermit fegyóhoz tuti kell valami item mallos cucc. -
bardo20 #9294 hello segitség kéne a gondom az hogy vettem egy hermit fegyot combinálhato meg minden és leakartam vinni a szintjét van separotorom vagy mi meg triple cutterem is de nem engedi a weaponosnél beraknik a fegyot plz help -
Dialosa #9293 Sziasztok!
Van egy kis problémám és nem szeretnék minden ismerősömnek pm et írni, szóval itt közölném, ha már Ti úgysem írtok ide!
Múltkor voltam fent, körülnéztem és nem igazán találom a def trinketem!
Sajnos mivel rohamosan öregszem, nem emlékszem, hogy kölcsön adtam valakinek vagy valaki kölcsön vette és "véletlenül" nála maradt.
A becsületes "megtaláló" kérem jelentkezzen! Vagy aki tudja merre kellene keressem! Nem fogok leszidni senkit és elküldeni sem fogom a tarka k..a anyjába, de örülnék ha előkerülne, mert megérdemlem.......
Na csók!
-
Pffff, sparta jó :)))
a másik kettő is fasza, de mit küzdött annyit ez az arab fazon? vagy leugrok már az elején vagy lejjebb veszem, ott volt a keze ügyénél a gomb...buta buta xD
-
Lory87 #9291 Üdv!
Ezek is jook :D
Szonda
Arab sprinter -
Sziasztok! Off lesz, de sztem a jókedv KELL!
link
Én ma láttam először... XD -
Dialosa #9289 Suuuuuuunnnnnnnn!!!!!!!!!
Ment privi, óvasddddd máááá eeeeeeeeeeee!!!!!
Ne kockújjjjjááááá annnyyyyyiiitttt!!!!! -
DSUN #9288 Jólvan na...:PP -
zsele1000 #9287 Hi Sunny. ^^ Néhány nap, persze. Tegnap már fent is voltál. :D -
Persze persze...csak kockulni akarsz valld csak be töredelmesen!!!!
Gyere csak ugyis kell mindig az erősités, na meg nyári szünet, arra csak azt tudom mondani (sztem minden dolgozó társ nevében) BEKAPHATOD!!!!!
Béke