• bomb1111
    Szevasztok !
    Hát igen,bátran elismerem hogy a Dózi FS chat idézete tőlem származik. De amit útólag hozzáfűztem az kimaradt.Mert Dózi AFK lett(award from keyboard-távól a billentyüzettől)Ds megismételném amit magamba motyogtam a FS chat-on. Szerintem mindenkit úgy kell elfogadni amilyen,és senkitől sem lehet többet elvárni mindt amennyire képes.Sem én,sem más,nem tökéletes.Ezért Isten avagy Darwin okólható,mert egyikük sem tudott teljes,hibamentes másolatot készíteni a képmásukról-elmáletükről. Na jó,itt vége a filozófikus bekezdésnek.Lévén hogy Dózi engem idézett(nota bene,beleegyezésem nélkűl nem födte fel az idézet-megjegyzés kimondóját)szükségesnek érzem némi tisztázások(és nem szabadkozások)megjegyzésát.Rövid leszek.
    FEJEZZÉTEK BE !!!!!
    Mindenki úgy ír ahogy tud.Amíg megérthető,akár a logika-következtetés bevonásával,tiszteljük az akaratot.Ami elitélendő,az a mértéktelen agresszivitás.
    RYO123 ! Senki sem szólt volna rád ha akár némi helyesírási hibákkal is,a játék(9d)érdekében szólsz hozzá.De mikór jogosan vagy jogtalanúl másokat támadsz,ne várd hogy a magyarnyelvtudomásod karenciáját nem veszik figyelembe.
    Dózi ! Neked csak annyit hogy HAGYD ABBA !
    Befejezéséánt egy viccet erőltetek meg.Aki megérti jó,aki meg nem,annak úgyis annyi.Favicc de jó.
    Miért tőrt össze a szék a ráűlő rendőr alatt ?....Mert az okosabb enged.

Béke mindenkinek