21072
  • ReszegKoldus
    Grat Dózer a billentyűzettől kapott díjadhoz ^^
  • ToshiBá
    FS/GT egy árban mozog 100k körül.

Six: Másold be újra. Nekem úgy ment. De General Discussion/ Cheapest trick to find out.... A téma arról szól, hogy egy gyerek Game_Masteer-ként próbált scammerkedni.
  • herceg90
    90
  • herceg90
    kösszi eleget segitetél :)az fs az 9-120k
  • Sixtail
    Ja, kalidor, engem az a link a 9D homepage-re dob... Vagy így is kell lennie? o.O
  • Sixtail
    Flowstone ----> merchant fegyverekre (gondolom... o.O)
    Golden Thread ----> WD Defense ruhákra
    Statue of Quilin ----> Ha kombinálod a Mirror of Quilin-nel (amit csak item mallból lehet szerezni), akkor lehet (de csak lehet), hogy nyersz valamit (pl. premiumot, elixirt, def trinketet, stb...).
    Leegyszerűsítve : "spam drop" ...
    Az árakat nem tudom, GT(low) az 90k-100k körül van, Quilin cuccot senki sem vesz, FS-t meg tényleg nem tudom mennyiért árulják.
    Remélem tudtam segíteni.
  • herceg90
    hellosztok a flowstone a status of quilin és a golden thread mirre jó??? és melyik menyi adhato el
  • kalidor
    Sziasztok!
    Ez egy eléggé érdekes eset, olvassátok el, mit beszélgettek ketten pm-ben, addig se veszekedtek. :)

http://phpbb.acclaim.com/9dragons/viewtopic.php?t=102120&postdays=0&postorder=asc&start=0
  • Dialosa
    Azt vettem észre, ez a játék agressziót vált ki az emberekből!
    Szóval azért pihenjetek néha, az a napi 2-3 óra alvás azért mindenkinek kell!

Jó játékot!
  • BrightSky
    A kockaság nem szégyen, hanem állapot.
    Amúgy meg ha tudnál a sorok közt olvasni, akkor már megkaptad a választ.
  • RYO123
    Ha nem láttad volna én egy szót se szóltam dozerhez. Mindig csak ö provokált de engem már annyira nem érdekel. meg szinte ki tulajdonította a SG-t. Itt problémázik némi helyesírási hibán amikor azoknak kéne segíteni akik nem tudnak valamit vagy valami kérdése lenne.

*Bright én élőbe gondoltam,de látom te annyira kocka vagy h csak in game ben élsz.
  • DSUN
    Teljes mértékben egyet értek veled!!
    Engem sem zavar, és tényleg jól ellehet kacarászni..ha nem lenne most ez a téma, akkor kb 3-4 post lenne a vita kezdetének ideje óta!!
    Amúgy meg, ha jól emlékszem vki lehordta elég szépen mostanában 2Moonst, nem értek egyet vele!!
    Én most 2Moonsozok és egyenlőre még teljesen tűrhető,élvezhető(lvl32)!!

További szép napot, jó játékot!!

• Dialosa
    Én jól leplezem!!!

Bár senkit nem érdekel, de engem nem zavar szájkarate, jókat lehet nevetni rajta és végre van itt valami írás!
    Aki meg komolyan veszi, hát.....

(am, ha megkértek én felosonok és szívesen lepkzom Dozit)

na pápás

jó játékot!
  • Geeforce
    Bomb szövegére egy kissé rá kell koncentrálni, de valahol egyet tudok érteni vele. Nyugivan! Menjetek el sportolni, az majd levezeti a fölös energiát :)
  • bomb1111
    Szevasztok !
    Hát igen,bátran elismerem hogy a Dózi FS chat idézete tőlem származik. De amit útólag hozzáfűztem az kimaradt.Mert Dózi AFK lett(award from keyboard-távól a billentyüzettől)Ds megismételném amit magamba motyogtam a FS chat-on. Szerintem mindenkit úgy kell elfogadni amilyen,és senkitől sem lehet többet elvárni mindt amennyire képes.Sem én,sem más,nem tökéletes.Ezért Isten avagy Darwin okólható,mert egyikük sem tudott teljes,hibamentes másolatot készíteni a képmásukról-elmáletükről. Na jó,itt vége a filozófikus bekezdésnek.Lévén hogy Dózi engem idézett(nota bene,beleegyezésem nélkűl nem födte fel az idézet-megjegyzés kimondóját)szükségesnek érzem némi tisztázások(és nem szabadkozások)megjegyzésát.Rövid leszek.
    FEJEZZÉTEK BE !!!!!
    Mindenki úgy ír ahogy tud.Amíg megérthető,akár a logika-következtetés bevonásával,tiszteljük az akaratot.Ami elitélendő,az a mértéktelen agresszivitás.
    RYO123 ! Senki sem szólt volna rád ha akár némi helyesírási hibákkal is,a játék(9d)érdekében szólsz hozzá.De mikór jogosan vagy jogtalanúl másokat támadsz,ne várd hogy a magyarnyelvtudomásod karenciáját nem veszik figyelembe.
    Dózi ! Neked csak annyit hogy HAGYD ABBA !
    Befejezéséánt egy viccet erőltetek meg.Aki megérti jó,aki meg nem,annak úgyis annyi.Favicc de jó.
    Miért tőrt össze a szék a ráűlő rendőr alatt ?....Mert az okosabb enged.

Béke mindenkinek
  • ToshiBá
    Egy idézet FS ligacsetről (ma) :

:fujj

:SG-n megint RYO event van...

No komment. =)

Amúgy meg lehet hogy mindeki utál (szerinted legalábbis), de ez érdekes módon valahogy játékban nem érződik. Kezdek összezavarodni kissé. XD
  • P0Th3aD
    ...
    Persze hogy nincsen szó a játékról azt már annyit szapulta mindenki hogy unalmas. De egymásra anyázni meg ujjal mutogatni sokkal jobb. Tuti biztos jólesik mind2 félen ez az egyszer egyszer oda-oda piszkálgatás, de az tény hogy ha nem lenne Dózi akkor hétköznapi kis szürke egér lennél RYO mert nem lenne kivel cybervitáznod!

Amúgy nem ellened beszélek mert nem ismerlek, amennyit beszéltem veled meg amennyit taliztunk abban nem volt hiba se veszekedés. Viszont ezen a ki kinek a haverja vagy éppen barátja már rég túl lehetne lépni. Aki utálja Dózit az ugyis utálja aki meg ismeri az szereti vagy csak jól leplezi. A helyzet veled kapcsolatban is ugyanez, de nem csak veled bárkivel.

Az meg hogy fél Bardo vagy akár fél 9D a barátod sztem mit se számít, hisz ez ugyis csak egy hülye játék és akik ott a barátaid azokra nem számíthatsz a valóéletben, ugyhogy felesleges bizonygatni bármit is.

Jók legyetek, Béke
  • Lawless #8988
    Hello skacok! ahogy így olvasgatom látom nálatok nemáll fent a veszély hogy valamelyiktek enged a másiknak és inkább nemír úgyhogy csak annyit szeretnék kérni h ne itt 9d oldanál osszátok egymást hanem találkozzatok egy kávé mellet! komolyan mondom kezd átváltani 9d fórum Ovis fórummá (a játékról már rég nincs szó)! na csátok...és a veszekedés nemold meg semmit!
  • BrightSky
    Találkozni? Ugyan, minek. Nem lennél elég szórakoztató, túl alacsony a szinted. Azért az egy-két nukért még a pajzsot is kár feltenni.
  • RYO123
    igen ti már csak tudhatjátok h nekem ki,hogy a barátom fain csávók vagytok.
  • ReszegKoldus
    Lehet, hogy a fél Bardo az az, amelyik nem vele nevet, hanem rajta, sose lehet tudni.
  • RYO123
    Igen? te már csak így tudod? sztem te egy elképesztő nagy csicska vagy ha valami problémád van tőlem találkozhatunk valahol vagy csak itt nagy a szád h egész nap kockulsz? és én tudod ki az igazi barát és látszik h neked nincs sok ebből és lehet erre vagy féltékeny vagy mi buzi vagy h csak nekem írogatsz? én kösz nem kérek a ferde hajlamaidból.
  • BrightSky
    Hah, RYO, a kis keyboard fighter belecsapott a klavcsiba és már megint mennyi szépet és jót alkotott felebarátai okulására. Hopp, matematikából elégtelen, leülhetsz. A fél Bardo azt a pár embert jelenti, aki eddig szóba állt veled? Mert tudod attól, hogy beszélnek veled, még nem jelenti azt, hogy a barátaid.
  • RYO123
    bocs fél bardo haver* fél bardo a barátom
  • RYO123
    Ja, hogy ha egy két ember ijen hülye akkor már szinte senki am leszarom h te mit hiszel én tudod h szinte fél bardo ha nem több a haverom és engem nem érdekel h te nem..és amúgy Dozit szinte senki nem kedveli sőt utálják erről ennyit kivéve FS-t (és dozi ne kamuz)
  • herceg90
    hy magyarul mikor lesz?
  • ToshiBá
    Két idézet kedves Game Managerünktől.

BluFlash

Site Admin

Posted: 25 Mar 2009 21:16

They will most likely become tradable at some point in April.

__ Posted: 26 Mar 2009 01:49

We will be using the item and exp cards as a test, and then switch to all items tradable based on the results.

• ToshiBá
    Neked elmentek otthonról... Amikor kiléptem akkor Genyával volt nézeteltérésem, nem mindenkivel.

Köszi Bright! =)
  • BrightSky
    Jaj RYO, reménytelen eset vagy. Dozert majdnem mindenki kedveli, RYO-t szinte senki. Azért sokismeretlenes egyenlet ez, mert az emberi természet a fő tényezője. Az egy dolog, hogy milyen a viselkedésed és a magyar helyesírásod, de mindenki csak azt kapja, amit megérdemel.
  • RYO123
    Ja és akkor jó voltam amikor otthagytad FS t és egy új leauge ot akartál csinálni? és ott noob-oztál minden FS-es leauge membert ennyit rólad.
  • RYO123
    Látom dozi elégé féltékeny vagy rám és lehet neked kéne kipróbálni azt a magyar nyelvű gamet amit írtál. vagy nézd meg még többször azt a linket amit ki írtam fórumra.
  • Dialosa
    Örülök azért, hogy itt vagy!

Bár már nem játszom, de próbálom követni az eseményeket!
    Segítséget már nem nagyon tudok adni, mert szinte minden megváltozott és sok az új dolog amiket nem ismerek, de azért szívesen olvasgatok itt!
    (polem sajnos nincs )

Jó játékot mindenkinek!
  • Geeforce
    Teljes verzióként jelölik már a játékot hivatalosan is, annak ellenére, hogy messze nem az, dehát ez az Acclaim, mit vártál? :D
    Olyanokat is hallottam ,hogy aki mostmár vmi progit használ mint pl buff progi annak letiltják az accountját, meg ip-jét kibannolják, igaz ez? Mondjuk azt nem tudom h a sok rohadt powerlevel spammert mért nem tudják már eltüntetni a rothadásba. Jó hát a banner csíkról ne is beszéljünk, az egy vicc! :D
  • Sixtail
    Nem tudom ki mondta neked, hogy "teljes verzió"-ban járunk, de szerintem, amíg nem lesznek adv klánok, és persze még egy csomó minden, addig én inkább nem jelentenék ki ilyeneket.
    Mondjuk inkább úgy, hogy haladnak (sajnos sokszor a rossz irányba).
    Azért jó látni, hogy pár régi ember még visszatér a 9D világába. (Még ha nem is ismertelek régen :-) )
    Akkor jó szórakozást mindenkinek!
  • Geeforce
    Free!
    Te még játszol? Féltem, hogy már nem lesz senki régi, végülis majdnem 2 év eltelt :D
    Azóta már 2 másik mmo-t is gyűrtem, de ez a játék vette el a szüzességem (mmo-k terén) aztán aztmondják az elsőhöz ragaszkodunk a legjobban :P
    Haver mondta, hogy teljes verziós lett, gondoltam megnézem, és tetszik, hogy jobb az exp, és emiatt már nincs akkora tömeg itt-ott, mert nem tömörülnek az emebrek a lassú exp miatt, bár sztem még elmarad a koreaitól.
    Szal most újra megfogott, meglátjuk meddig tart a szerelem :)
    A BE ára nem igazán tetszik, meg CC-ben is elhatalmasodott a pk, amúgy fasza.

Jah és eladó SM +5,+6 pole-t keresek gőz erővel, ha valaki tud lécci írjon, BE-vel fizetnék érte :)
  • ToshiBá
    A lustasággal kapcsolatos megjegyzésem NEM Neked szólt. =)
  • P0Th3aD
    Fasza.
    Ne marcangold magad nem vagyunk tökéletesek, persze vannak mindig kivételek akik a saját maguk által kreált kis világban elérték a tökéletességet...

Na majd akkor bekúszok később ha már okés lesz a dolog, amugy meg ez a kényelmes dolog olyan 30 perc után akár hogy is nézem kényelmetlenné válik, persze ha valaki mazohista akkor neki még jol is jönnek ezek az error eventek.

Béke
  • ToshiBá
    * nemovhívőőő = nemvokhívő. Csakhát ugye ami nekem hiba,az RYO-nak alap. =)
  • ToshiBá
    A lustaság a 7 főbűn egyike. Mi kis közösségünk inkább kényelmesnek mondja, mert az nem bűn. XD (nemovhívőőőőő)

Pot. : Ma login server error event van. Akik bent voltak azoknak kiírták hogy shut down lesz ekkor, és akkor. Kb 19:45 kor meg is történt.
  • P0Th3aD
    Édes faszom...már bocs mindenkitől, de 1x próbálok belépni és az is 30percig tart! Tartana tovább is de én eddig bírtam...

Töménytelen error code -1 és loggin server keresés, nos tömör gyönyör!
    Sajnálattal látom hogy a helyzet mit sem változott, köszönöm neked ó Acclame!!!!

Jók legyetek