• bomb1111
    Exp Card
    Will grant you double (100% increase) the character experience when killing mobs.
    Will only last for 30 minutes.
    Item will be sold individually and in stacks of 10.
    This item will stack with the premium package and all events.
    ex: During a 2x event, using this item, and a premium package will give you a 220% increase in experience.
    (2x event gives an extra 100%, premium gives you an extra 20%, and this item gives you an extra 100%)

Szevasztok
    Hogy ezek sem voltak matek órán mikór a százalékszámitást tanitották,az tuti.Vagy csak ki..szásból adnak százalékos értéket ?
    És akkór számoljunk: 2x = 200 % erre rájön a 20 % os premi tehát eddig 240 % Ha minderre betőltesz egy 100 % os acclaimdisznóságot az testvérek között is 480 % Ha meg nem így van akkór meg miért a francért nem mondják ki tittán t vel hogy Tisztelt acclaim állatkert,nem a százalék százalékát számoljuk,hanem csak hozzáadunk a százalékhoz egy bizonyos százalékot....Akkór meg mi értelme százalékba számólni ?
    Erre eszembe jút egy nagyon régi Trabantos vicc: Megy a trabcsi az úton...egyszer csak az út közepén egy nagy rakás ..arral találkozik.Rászól,Állj már félre,nem látod hogy egy autó jön ? Erre a ..ar micsodaaa ? autóó ? Ha te autó vagy akkór én habcsók vagyok.
    Hogy itt ki az acclaim,ki a játékos azt a képzeletetekre bízom.