VérGyurci#8876
Ez egyre jobb...Nembaj, a hybridem sem rossz kari. A "feedback"-ekre azért kiváncsi leszek.
Ne érts félre Dózi nem besértődésről van itt szó, csupán fájó h. egy remek alapjátékot egy cég a kapzsiságával és a nemtörődömségével mennyire le bír amortizálni! (Magamban még az új skilles újítást nagy pluszként írtam nekik jóvá) Ha nem emlékeznék arra, hogy mennyire más volt a játék még annak idején, amikor te az fd-s warriddal küszködtél, büszkén az FD WDvel, én meg rl-ként meneteltem utánad (no meg Free és Hentes után) Gyurcival, akkor lehet, hogy ez az egész fel se tűnne számomra.
Grindelni a nukerrel elgrindelgetek, hisz izgalmas az, h. bármikor kinyúlhatsz vele, de valljuk be, a role nem erre készült. A leglassabban fejlődő kaszt a játékban (FD szintektől eltekintve) és igenis borzalmas, hogy minden, mobok között kapott dc a halálod jelenti,de a pvp miatt eddig megérte. Hihetetlen jó a Pamyselis féle kölyköket, meg a ki vagyok mi vagyok fehér elit ligát lődözni vele, ha a helyzet úgy kívánja. Még pikkelyt is be akartam szerezni a gb wd hez.
Coint továbbra sem veszek, mostmár inkább gazdasági, mint elvi megfontolásból. Acclaimot nem féltem, a németeknek és a hollandoknak még messze van a pénztárca feneke. (A magyar minden kis esti bevásárlásnál azt nézegeti...)