• LordTusy
    Igen játszik,majd szólunk,hogy kerested és ha akarja küldi a nevét.

Law nálam gond nélkül futott a játék egész délután.

Free,mint legtöbbször most is egyetértek veled, Bomb jól fogalmaz.

Dózi: Ámen!
    Ez egy meddő vita,amit nem hiszem,hogy mi fogunk megoldani.A probléma valójában maga az emberi természet.Az emberi faj legjobb és legrosszabb tulajdonsága a sokszínűsége.Lehetetlen két egyforma személyiséget találni,ebből következik,hogy egymás megítélésében lehetetlen egyetlen egységes véleményt alkotni.A játékban mind ugyanahhoz a népcsoporthoz,a kockákhoz,tartozunk és ha már úgyis egy csónakban evezünk (i love szarklém) ne vágjuk fejbe egymást az evezőkkel.

Gyurci csak egy apró malőrről akartam dumálni,de a dolog nem kapott nagy vízhangot,úgyhogy én sem erőltetem.Ettől függetlenül nyugodtan PMelhetsz,rég hallottam felőled (néhány in-game szót leszámítva).

Sun az csak pénz...ráérsz vele.A lényeg,hogy,amint tudsz gyere vissza és csatlakozz a megújult,kisebb vérfrissítésen átesett FS-hez!
    A videót nem szeretném kommentálni,csak annyit fűznék hozzá,hogy újra láthattuk egy közösség borzalmas oldalát.Csak hét percig néztem,de leszűrtem a lényeget.A magyar történelemben is találhatnánk hasonló ocsmányságokat...

"tusy off"