--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
bomb1111 #8796 Szevasztok !
Látom keményen dolgoztok a fórumon.Igazatok van hisz elvégre "Arbeit macht frei"Na de komólyra fodítva a szót.Előre kijelentem hogy senkinek a meggyőződéseit nem akarom megváltoztatni.
Higyjétek el nekem hogy miután a saját szemeddel elolvastad a helyszínen az Arbeit macht frei kapufelíratot és megnézted a kapu mögötti borzalmak maradványait,érezted a tarkódra lehellő halálszelet,a síri csöndben visszhangzó szellemsikoltást,jó pár éjszaka rémálmaid lesznek.Azért egy ilyen nemü tapasztalat után,kiváncsi lennék hogyan itélitek meg az "Arian" elméletet.Tudom jól hogy a történelem a hazugság azon változata,melyről megegyezés született,de azért ami tény,a történelem bebizonyitotta az ilyen nemü kisérletek kudarcát.Nem akarok túl sokat filozófálni e téren mert ez nagyon aláaknázott terület.
Látom írtatok a veszprémi esetről......az elhunyt Cozma Marian édesapja többek közt azt mondta hogy egy száraz-rothadt fáért nem kell az egéssz erdőt felégetni.Túl e nyilatkozat politikai zöngáján,életem során találkoztam már tróger magyarral is meg becsületes cigánnyal is.Nem lehet egy egyed magaviselete alapján megítélni az egéssz fajt.(Megkérlek ne ellenérveljetek az esetek számarányával,mert ebben az órában nincs kedvem vitát nyitni a genetikáról avagy Gauss harangelméletéről)
Bezérolag,mindamellett hogy az ilyen témák némi szinfoltot hoznak a fóromra,mégis RészegKoldusnak van igaza.Talán nem ez a legmegfelelőbb hely.
Lord Tusi ! Kérlek fogadj el tőlem egy hatalmas nagy piross pontot,a bátorságod,egyenes jellemed tisztelete jeléűl.
Ryo ! Auschwitz-Birkenau megtekintése csak akkór érdemes ha az embernek van némi élettapasztalata,hogy megérthesse-átérezhesse a komóly dolgok mélységét.Tisztellek becsüllek mind bármely fórumost vagy 9d játékost,de azt tanácsolom neked hogy korlátozd magad a játékkal kapcsolatos témakőrre.Inteligens srác vagy de szerintem a sorok közti olvasásra nem fektetsz elég hangsúlyt.
HUNgarocell ! Sajnos azok az animációk egy siralmas állapotot tükröznek de mindamellett hogy nem vagyok cigány(még átvitt értelemben sem)tehát nem ezért védeném őket,a vádlóujjam mégis a hatóságok irányába mutat.De most ne firtassuk miért.
bomb1111 ! Fogd már be a pofádat mert túl elnyújtottad.
Ok ok,megértettem,elnézést és Szevasztok !