• bomb1111
    Úgy van de Tisztelt HUNgarocell !
    Van egy F1 es billentyüd,ott a billentyüzeten az Esc gumb után rögtön az első(jobbra mert balra nincs egy sem)Szerintem ez a billentyü segitségével sok kérdésedre találnál választ és talán hamarább mindtha a forumon várnál válaszra.Ne vedd rossznéven de sokan akik e fórumon írnak,olyan rég tettek túl e kezdeti eseményeken hogy már el is felejtették.És még valami. Próbáld venni a fáradságot hogy végigolvasd e fórumot,mert sok kérdésre találsz itt választ.Azért egy kis önállóság nem árt.Még egyszer elnézésedet kérem ha e tanácsomat önzőségnek ítélnéd,de őszintén,mikór elkezdtem játszani,biza voltak olyan küldik,melyek teljesítésére akár két napra is volt szükségem hogy mególdjam,de türelmes voltam és noha lett volna kitől megkérdeznem,mégsem tettem mert vólt egy olyasmi hogy A FRANCBA,EZT MEGÓLDANI MÁS SEGITSÉGÉRE LENNE SZÜKSÉGEM ?? Persze máskór,magassabb szinteken elkapott a hevület hogy DE MOST RÖGTÖN AZONNAL de akkor is elöbb végigolvastam a 9d fórumot és csak a ködös helyzetek tisztázására kérdeztem rá.Melegen tanácsolom hogy olvasd a 9d fórumot mert kb,fc-s szintig kimeritő leírásokat találsz.

Sok sikert és ne siess,mert nem kerget a tatár,avagy magyarosan,LASSÚ VÍZ PARTOT MOS.