--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
Röviden én Nevermore helyében mocskosul elszégyelném magam,ha valaha ilyesmit kéne írnom a játékosoknak, hogy az állítólag 100% biztos refisiker sem 100%.Mellesleg ha már bakikból szemezgetünk röviden leírnám, hogy végre szóba elegyedtem egy inteligens, munkaképes customer service munkatárssal.Újra írtam nekik a -3140 coinom miatt és végre közölték velem,hogy mi a problémám oka.Annó,mikor egyszer,azaz egyszer,tehát egyszer...nem tudom eléggé hangsúlyozni hogy egyszer és többször soha, vettem coint;szarklémesek kétszeres mennyiséget utaltak és miután többletet költöttem ílymódon blokkolták a coinforgalmamat.Jelenleg 3140 coinnal lógok szarklémnek,de amint ezt törlesztem szabadon garázdálkodhatok. 
Nyah...szóval,ha több coint kaptok,mint kéne semmi esetre se örüljetek,mert azzal csak a baj van.Egyetlen tanácsom,hogy azonnal lépjetek kapcsolatba egy szarklémessel és mentsétek meg magatokat az enyémekhez hasonló rendszeresen kialakuló,zsibbasztó és elég kellemetlen fejfájásoktól...bocsi...egy hangyányit frusztrált vagyok.
Hungarocel,ha elfogadsz egy jótanácsot,vadássz le egy nagyobb magyar hd-t és valahogy juttasd be magad a törzsbe,mert így nem haladsz egyről a kettőre.
(u.i.: Mesterke ne kiabálj,mert megijedek és visszamegyek fordítani
)