bomb1111#8707
Szevasztok !
Elnézést a zavarásért de ez dúrva,gondoltam megosztom veletek is,főleg az acclaim fórumát ritkábban olvasók számára.Az ürge megpróbál egy ec wd-s fegyót +1 re refizni....megszakad a nyaka....(nem az ürgének hanem a fegyóé) Valaki okosabb visszaír hogy ss és irány az acclaimsuport email-re mert ez lehetetlen és a fegyót visszadja az acclaim.Erre jön a meredek rész.A szerző DEXTER VGM(noha ezt sem értem hogy lehet egy rajzfílm főszereplőnek ideje még 9dragonozni is.Azaz hogy értem hiszen ez is pont annyira tragikomokus.Vagy csupán fikció)Szóval a szakképzett válasz.A Dexteré.Idézőjel kihagyva hiszen szabadfordításban idézem. Nagyon sajnálatos eset de előfordúlhat a fegyótörés akár +1 nél is.Benne van a pakliban,melyet több mindt 2 éve nem kevertünk meg(mármint az acclaim főkrupie)Tehát.....Ami rosszúl indúl az még rosszabbúl fog végződni......Ezt Murphi mondta.Én meg szónélkűl maradtam.
Jó estét mindenkinek és ne feledjétek hogy a remény hal meg utoljára.Jaaa még ezt elmondom.Apropos remény. A rendszerváltás elött peszimista voltam,mindig azt hajtogattam hogy ennél rosszabb úgysem lehet.Azóta optimista lettem és azt mondogatom hogy biza még ennél rosszabb is lehet.