• Jabbba
    Sziasztok.MadeInHell és Lory hozzászólására reagálnék,hogy teljes mértékben igazuk van,csak egy helyen hibádzik a dolog.TE vagy az aki eldönti hogy mikor és mennyit játszol.TE vagy az aki mehet helyette haverokkal bulizni,vagy töltheti a családjával az időt.30 éves vagyok,toltam jónéhány mmo-val de egy percét se bántam meg,azt hiszem nem egy igazán jó embert ismertem meg.Ugyanúgy van közös program családdal,vagy elmegyek moziba a fiammal,és még mindíg lealázom haverokat biliárdba 8-10 sör után is :)Páromnak se jutott még eszébe hogy ez miatt balhézzon,örül hogy itthon vagyok és tudja hogy akármilyen event van,bármikor felállok gép elől ha segíteni kell valamit vagy ha fiamra épp akkor jön rá hogy várat építsünk vagy birkozzunk vagy bármi.Legfelljebb nem ma hanem csak holnap leszek lvl akármennyi.Az meg régen rossz ha azért játszol hogy bárkinek megfelelj.Persze nyilván van aki hajlamos rá hogy "függő"-vé váljon de szerintem abban sem a játék a hibás,máshol kellene keresnni a problémát.No de be is fejezem mert még lvluppolni akarok mielőtt hazaér asszony :)
    Üdv