• ToshiBá
    Jó reggelt!

Én már az éjjel írtam, hogy jelentettem... Látjátok ki is lett tiltva. Ha másképp nem megy akkor in-game is így fogok eljárni vele.

Amúgy eszembe jutott a sztori, hogy min is kaptunk össze.
    Egyszer pont WT ben voltunk mikor lekesen anyázva belogolt, és elkezdte mesélni hogy szétverete egy cigány fejét mert nekimentek a pajtijának. És hogy minden cigány fejét szét fogja szabni, ha lesz rá lehetősége. Én megkértem, ha lehet akkor ne folytassa ezen irányú észosztását allycseten, mert sosem tudhatja kit bánt meg. Én spec részemről nem fordulhatok semmilyen kissebbségi ombudsmanhoz ha valami bajom van. De lehet mást érzékenyen érint a téma. A játék nem az etnikai nézetek megosztására szolgál, hanem JÁTÉKRA.

Én magam részéről be is fejeztem ezt a Legendás témát. De így már tudjátok, hogy mi baja velem. És remélem megértitek, hogy nem áll szándékomba direkt módon rombolni sem a JÁTÉK, sem a FÓRUM hangulatát.
    Indulatos vayok. Na és? Aki nem tud ennyi idő után némi szenvedélyességet vinni a dologba csak fapofávl bámulni a monitort az nem is ember.

Pusziiiii!!! =)