• LordTusy
    Nem küldök senkit
    Előszöris rettegek,ha kinyírja a fejvadászom,akkor én következem
    Amúgy meg jómagam is bőven elég lennék a helyzet rendezésére BP-n,de mint azt írtam az alacsonyabb inteligenciára vallana és nem szeretném,hogy a jelenleginél is hülyébbnek nézzetek.
    Egyébként helyesírási hibák kiküszöbölésére mindenkinek FF-t ajánlanék,abban autómata helyesírás ellenőrzés van.
    Azt hittem azóta megint belekezdtél egy +2634598-as fegyóba,de ha nem akkor még képben vagyok
    Tiszta szerencse,hogy nyomtam egy F5-öt még post előtt
    "Hát drága barátom" Legenda,állj le szépen légyszíves ezzel a címes baromsággal...a játék és a fórumozás lényege az anonimitás.
    Hühhhűűűűű de jó,hogy megint frissítettem...ezzel a hozzászólással minden határt átléptél...gondolom a modik még szunyókálnak,de remélem holnap benéz egy.A legutolsó hatszor bukott nyolc általánost elvégzett alpári mucsai paraszttól sem várnék ilyen igénytelen,rendezetlen,trágár,kifejezéstelen szóegyveleget.

ReszegKoldus,ha lehet PM-ben vagy itt írd már le in-game neved légyszíves.Kíváncsi vagyok ismerlek-e.A hszek alapján jóarc vagy (és a plebsz utalás miatt eszed is van)