--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
Hühühhűűűűűűha...és jujj!
Na most becsináltam Legenda bácsi...nem volt veled személyes problémám,de úgy látom te mindenképp szeretnéd hogy legyen...
Ne haragudj,de egyre mélyebbre süllyedsz...már "kiskorúakat" is fenyegetsz...ez kezd egy picit szánalmassá válni...Te tényleg nem veszed észre milyen alacsony inteligenciára utal,ha egy jól felépített érvrendszerre csak erőszakos fenyegetéssel vagy képes válaszolni?Hmm...most rettegnem kéne minden alkalommal amikor kimegyek az utcára,nehogy feltűnj az egyik sarkon és csúnyán eldádázz?Szerintem először vegyél nyelvleckéket,menj el pszichiáterhez,aztán folytasd a fórumozást...A tiedhez hasonló hozzászólások miatt zuhan a legtöbb fórum színvonala "anyád!a te anyád!nem,a ti anyátok!" szintre...szerintem ez nem csak engem zavar.Nem ez az első eset és legutóbb is én voltam az első,aki reagált.Most hogy így gondolkodom bevillant az ominózus black list-es történet és láss csodát ott is spammolnom kellett,hogy FS-tagok ne undorító szitkokat olvassanak játék közben.Lehet,hogy egy minden lében kanál kis "beképzelt köcsög" vagyok,de szerintem a színvonal fenntartásának érdekében illene reagálnunk a céltalan beszólogatásokra...
Dózi nem azt mondtad leállsz a refivel?