• LordTusy
    Köszönöm Free
    "hát én nem értek egyet ezzel mert a warior nem tud leölni nukert,vagy hyb ed csak ha a wari jóval magasabb szintű hyb vagy nukert (cs wari nem tud leölni egy ec hyb et vagy nukert)amikor ec 11 voltam dueleztem tran1234 el ö volt magas GL kis HM vagy valahogy igy és a 2nd role előtt és legyőztem nem 1x. szerintem most a legerőseb a healer,nuker,"

Ryo, részben leírtad azt, amit én, részben önmagad ellen "beszéltél". A hszemben benne volt,hogy nukert pvpben csak nuker ölhet le és az is, hogy malee hyb nála 6-8 szinttel nagyobb warrit is leölhet. Én is elrontottam, mert nem írtam oda,hogy 2nd role előtt vagy ha mind2 fél 2nd role után van. Gondolom nem kell írnom mivel mondtál ellent magadnak. Azzal viszont nem értek egyet, hogy healer benne lenne a top 2ben. Szerintem, ha az elmúlt pár napban nem történtek radikális változások, akkor healer még mindig a leggyengébb. Ha esetleg ck healerre gondoltál, abban én is látok fantáziát, de elvileg még buggos healerek wisdoma és ezért nem elég jók a statjaik. Ha ezt javították, akkor bocs nem szóltam.

Nano, előző kis leírásomban nem került szóba, de szerintem kb személyes támadásnak vetted, hogy nem írtam buildeket...nem szokásom ismeretlenekkel szívózni, aki ismer az tudja. Jóindulattal írtam, hogy lépj be egy szövibe. Kezdéskor hatalmas segítség tud lenni, ha aktív kapcsolatban vagy néhány tapasztalt játékossal, akik segíthetnek a karakterfejlesztésben. Ezt én a saját káromon tanultam meg. Kb rl közepe körül járhattam, amikor bekerültem FS-be, de addig sikeresen tönkrevágtam warrim pontelosztását, bagóért árultam a collecteket,stb. (Nem röhög,rl-en 200k is nagy pénz!)
    Csak itt, csak most, csak neked leírom mind a 4 kaszt alap pontelosztását BK-hoz:
    warri:
    dex: amennyi a fegyverednek kell
    wis: alap 8,tehát 1et se rakj rá
    ess: 14 relic miatt (kezdetben 10 vagy 12 is elég)
    con: annyi hp-t csinálj vele,hogy kényelmes legyen a grind
    str: a maradék (Warrinak mindig str-ből kell a legtöbb!)

nuker:
    dex: alap 8,tehát 1et se rakj rá
    str: 14 (kezdetben 10 vagy 12 is elég)
    con: kb 20,ezt a kényelemérzeted befolyásolja,nagyobb szinteken általában több.
    ess: annyi ve-t csinálj vele, hogy kényelmes legyen a grind vagy amennyit fegyó kér
    wis: a maradék (Nukernek mindig wis-ből kell a legtöbb!)

hybrid:
    con: kb 20,ezt a kényelemérzeted befolyásolja,nagyobb szinteken általában több.
    ess: annyi ve-t csinálj vele, hogy kényelmes legyen a grind
    wis: alap 8, tehát 1et se rakj rá
    dex: amennyit a fegyód kér (Miután maxolják str-t, általában dex-et kezdik húzni.)
    str: a maeadék (Malee build, tehát mint warrinál itt is ebből van a legtöbb.)

healer:
    kb 20,ezt a kényelemérzeted befolyásolja,nagyobb szinteken általában több.
    Igen, healerre ugyanazt írtam, mint hybridre, de a nagyobb buffok miatt kevesebb con/ess is elég lehet. (Bár szerintem ezzel megfosztjuk healert a non-stop +25 attribute /vagy több/ előnyétől.)
    Mint azt már írtam, ezek alap pontelosztások bad karma relicek használatához igazítva. Természetesen írhatjátok ck hyb/healer, str nuker vagy wis warri pontelosztását is,de azokat LM szintek alatt szerintem teljesen felesleges próbálgatni, mert kevés a chi egy ütőképes karaktert.

Dóz, reméltem nem veszitek észre távollétemet,na de mind1. Nem kívánom SG-sekkel megosztani az okát, egyenlőre legyen elég annyi, hogy a játékkal kapcsolatos és ha minden jól megy 1-2 héten belül meglátjátok az eredményét.

Ez most tényleg nagyon hosszú hsz lett,ezért elnézéseteket kérem. Remélem hasznos, amit írtam, ha nem véleményeteket itt a fórumon vagy obszcén kifejezésekben bővelkedő PMekben megoszthatjátok velem.