bomb1111#8492
Ez szép,1,5 kisérő nélkül.Még a kupica mellé is szokás kisérőt adni.Ja hogy ezek nem tudják mi a kupica meg a kisérő ? Lehet hogy itt a bibi. De hogy azt sem tudják mi a jó érzés az is biztos.Személyesen nem sóvárgok a xxP után mert többet ér a drop mindt a lvl de egy fél napi szerverkiesés után legalább bocsánatot kérhettek volna egy hangsújozottabb módon mindt ez a nevetséges 1,5 xp szemszúrással.Meg sem gondolják,mit jelent fél napi kiesés egy premiumos játékos esetében.Na de ez az acclaim és ezen csak a neutron bomba segíthetne.Amíg el nem felejtem hogy teljesen semleges vagyok az egyedek bőrszíne iránt(tudjátok az a O X játék)mégis meg kell emlitsem azt hogy miután a fehérházat több mindt vaéószínü feketére fogják átfesteni,az acclaim-tól sem lehet elvárni hogy napok alatt a feketéből fehéret fog varázsolni.Legföljebb a világosfeketéből sötétfeketét fog kidolgozni.Ja amíg el nem felejtem,RYO123 szegényt lehordtátok a fekete földig.Több mindt valószínü levonta a tanúlságot de azért ez a fórum nem a Magyar Helyesírás bölcsője avagy az angól helyesírés Shakespeare által elképzelt főiskolája.Szerintem addig amíg valakinek a hozzászólása megérthető korlátok közt mozog,nem kell a kákán is csoműt keresni.Na de hogy térjek a lényegre,holnap is lessz majd egy nap a Jóisten segétletével.Ha megérem, majd folytatom a beígért account-biztonsági tanácsokkal.Előre megjegyzem hogy csak olyan dolgokat fogok elmondani-megírni,melyek eddig nem hangzottak el.És hogy el ne felejtsétek,ma a Magyar kultúra napja.Miután meghívottja voltam egy József Attila megemlékező estnek,nehezemre esik e hangulatot összekötni az acclaim hangulattal.Majd holnap folytatom.