bomb1111#8458
Örvendek hogy egy olyan aktualitást sikerűlt feldobnom,mely sokunknak a figyelmét megragadja.Mielött folytatnám a lényeget,megismétlem hogy semmi ellenvetésem a kölcsönkérés ellen.Viszont figyelembe véve a kölcsönkérés intimitását,ez egy olyan aktus melynek a lebonyolitása nem egy nyílvános fórumon kéne megtörténnie.Megjegyzem hogy a visszanemtéritendő hitelezéseim mellett kb.60kk értékü kiadott kölcsönöm van.Tartozásaim értéke 0-nulla.De ör4vendek hogy valakin akkór tudtam segíteni mikór az illetőnek segitségre volt szüksége.És az örömömet az fokozza hogy én nem vagyok erre rászorúlva. Na de térjek a lényegre.Ennek az egéssz 9D játéknak a lényege a türelem.Magyarán ne nyújtozkodj tovább mindt a takaród ér,és amit a mai nap nem hozott meg,majd meghozza a holnap.Ha elmondom nektek hogy CS 10-es létemre egy FC 6 os +8as szaberrel meg egy cs 6-os +6 os kesztyüvel tolom,talán kikacagtok.Nem mintha nem telne többre,de fölösleges lenne befektetni valamibe aminek az ár-hatékonyság aránya alacsony.Mindent a maga idejében.Szóval hogy ne untassalak titeket,a kölcsönkérést próbáljátok kettesben lebonyolítani,csak extrém esetben folyamodjatok kölcsönre és ami a lényeg TÜRELEM TÜRELEM meg TÜRELEM.És mielött valaki megvádólna Napóleon megidézésével,ez itt acclaim 9D és nem az orosz tél,nem 1812 szeptember,Borogyinó(avagy augusztus a Julian naptár szerint)és nem élet-halálra megy a játék.Viszont hogy hasznos is legyek és ne csak filozófáljak itt egy nagyon fontos témát emlitett Mohy,ami az account biztonságát-bizonytalanságát illeti.Ezt fogom majd folytatni a legközelebb.Most,mára túl hosszura sikeredtem és már én is unom.