• LordTusy
    Nano,ha rám hallgatsz bot-ot csinálsz hd helyett
    Amúgy,ha azt kéri a csajszi,hogy ismételd el amit mond,akkor ismételd el amit mondott.Általában van egy "repeat" szót tartalmazó mondat,amit egy kb 1-1,5 soros írásjelben végződő mondat követ.Az a ciki,hogy egyszer kéri a mondatvégi írásjelet,egyszer nem...szóval próbálgatni kell.
    Kölcsönkéréssel szerintem semmi gond nincs,csak SG nem a megfelelő hely.(I still wtb 2 sloted male wt boots )De nem ismétlem a többieket.Mohy igazad van,hogy nuker költséges kaszt,kb mint warri.Csak egy jó tanácsom lenne mindenkinek aki nukert akar: előbb csinálj egy hybet...azzal frankón lehet tápolni a másod/harmad karikat.
    Vista témához annyit tennék hozzá,hogy kb sznobok szórakozása .XP ugyanolyan jó,sőt...egyenlőre mint azt az előttem szólók is mondották vala,Vistához még vadászni kell a progikat.Nem tom ki hogy van vele,de én lusta lennék erre.Szóval,ha pro géped van,ha türelmes vagy és ha vizuál alkat vagy,akkor használj Vistát .
    Na befejezésül csak utólagos elnézéseteket kérném a rendszeres hosszú hsz-ekért.Nem nézem SG-t minden nap,ezért általában egy hsz-be ömlesztve írom a véleményem minden előtérbe helyezett témáról.Kössz hogy végigolvastátok újabb szösszenetnyi kis írásomat