• DSUN
    Nos én erre a kölcsön kéréses témára csak annyit tudok mondani hogy, sztem nyugodtan kérhet egy oylan ember kölcsön akiben megbíznak, és ezzel nem él vissza..Én mint ahogy FS-ben tudják, nem 1szer kértem kölcsön 30-60kks összegeket,de az összes esetben MAXIMÁLISAN 1 hét letelte után visszaadtam..Legtöbb esetben a kölcsönkérés után 1-2 napra rá visszaadom, mivel mint ahogy azt is sokan tudják FS-ben hogy is mondjam, én nem egy grind állat vagyok(a kari szinteim is mutatják) hanem inkább a Hefei által nyújtott csre-bere lehetőségeket használom ki..Épp a múlt héten refiztem el az összes vagyonom(kicsit bepipultam amikor +9en törtem, és mint egy elmebeteg felvásároltam minden BEt amire futotta, és refiztem egy 'jót':D).Rá 1 napra, elladtam egy itemet 10kkért, és abból az itemből eddig csináltam úgy 80-90kkt vagy többet.Kicsit hosszúra sikeredett a postom, na mind1.
    1 szó mint száz, ha biztos vagy abban hogy a kölcsönkért pénzt, hamar visszatudod adni, akkor sztem semmi gond nincs a körlcsönkéréssel...
    Én csak azon csodálkoztam h ezt itt fórumon csinálta Mohy..sztem PM-ben szerencsésebb lett vna ezt lerendezni.na mind1 xD

GOGO FS, és grat az összes grindmeisternek akik mostanában szintet léptek:D