• Mohy
    Szia Chucky. Temeg itt? Nem hagytad abba Jociékkal? :)

Bomb. Igazad van, én sem szeretek kölcsön kérni, csak tudod volt még annak idején, hogy én voltam a "nagy", és én is tudtam kisebbeknek segíteni, sőt szívesen tettem is. És nem tudom hogy vagy vele, de egy GB WD bracer nem egy olcsó dolog. Csak az alap fegyver 25 BE, és akkor még a refineről nem beszéltünk. A nuker egy elég költésges kaszt, bizonyára te is tudod, és az emberek általában nem szokták ezt választani első karaktertípusnak, mert lehetetlen a "semmiből" jó nukert teremteni. Én sem kérnék kölcsön, ha nem tűnt volna el nyom nélkül a GB3+7-es saberem, a 150dmg wristem, a fél WT setem, a 60AR 5 str plate. Szerintem kb felsoroltam neked most egy 60-70 milliót érő arzenált, ami nyomtalanul eltűnt az egyik akkról. Tehát én sem hobbiból kéregetek, de van egy kis mínuszom magamhoz képest...
    A második pontodra reagálva, a Vista egy vacak, roszabb mint az xp, és jobban meg is eszi a rendszert mint azt már te is mondtad. Bár szerintem a microsoft az egy helyre mehetne az akklaimmal úgy ahogy van...

Röviden tömören ennyi...