• bomb1111
    Szevasztok !
    Ahogy így,unalmamba beleolvasok e szép,sokszór hasznos fórumba,néhány dolgot nem tudok szó nélkűl megállni.
    1 Senkinek az ügyvéde nem akarok lenni,de a kölcsönkérést,íly nyilvános módon elitélem.Szerintem e játék egyik szép,élvezhető oldala a saját erőből elért szint,fegyver,vásárlóerő.Ehhez viszont némi türelem kell.Ha elkezdünk kölcsönkérni a jövő bizonytalan lehetőségeivel kezeskedve,semmi szorakozást nem fogunk találni ebben az amúgy is megnyomoritott pénzéhes játékban.Tudomásom szerint,a te,esetleges hitelező alanyod,soha nem kért senkitől kölcsön.Pont ahogy én sem.Ezért merészkedtem a saját erőből felnőtt játékos nevében hozzászólni.Az ilyen tipusu játékos hamarább fog valakin ingyen segíteni mindhogy kölcsön adjon.De Istenem,mindenki azt tesz amit akar.És hogy nehogy valaki félreértsen,egy pillanatra sem itélem el a "KÖLCSÖNKÉRNI SZERETŐ" játékosokat.Csupán szeretném felvonni a figyelmet arra hogy a türelem rózsát terem.
    2 A Viszta nagyon szép,"csicsás"akármi de mindamellett hogy a rendszeredet lesívja mindt egy -20 torr-os vákumpumpa,nem eléggé elterjedt és nem is lessz.Már a Micresoft is bejelentette a felhasználók "feedback" jét,miszerint hasznosabb egy kevésbé kicifrázott OS mindt egy gyors OS.(OS-Operating System)Sajnálom hogy patratel nem szól hozzá,mert ő Vista alatt futtatja a játékot és biztos hasznos tanácsokat tudna adni.
    Visszatérve az 1-es pontban emlitett türelemre,a hozzászólásaim szellemében szeretnék elmondani nektek egy viccet,ami nem biztos hogy vicc. Egy fiatal meg egy korosabb bika a dombtetőn.A vőlgyben egy szép legelésző tehéncsórda.A fiatal bika-gyere öreg,szaladjunk le és eresszünk meg egy-két tehénkét.Erre az öreg bika-Nem fiam, szép lassan leballagunk és sórban megeresszük az összes tehénkét.

Valahogy ez így van evel a 9D vel is,csak türelem legyen.

Jó szorakozást mindenkinek !