• ToshiBá
    Free. Ha elhiszed hogy Item Mall NEM kötelező, ha elhiszed hogy SOKAN nem használják, ha elhiszed hogy a játék a lényeg és a hibák ki lesznek javítva. Akkor gyere. Most a hétvégén beleraktam 20k forintot fegyó refinelésbe. Nem jártam sikerrel. És? Itt vagyok nem haltam meg. De fegyót inkább veszek majd a sok "szerencséstől" játékpénzért. Item Mall csak egy lehetőség. Maradjunk az alapoknál. Mit vásároltál mikor játszottál? Premet,trigramot,deco-t? Ezeket sem azért vetted hogy játszani tudj nem? Mindegyiket azért vetted, hogy jobb legyen a karaktered. Item Mall azért lett kitalálva hogy Acclaim is kerressen valamit az üzemltetésen. Néztem Rohan item mallját is mikor érdeklődtem iránta. Ott miket vehetsz? Dungeonba csak IM-es pass-al mehetsz be( spring forge vagy mi a fene). Party 2x xp- single 2x xp. Itt ilyenek nem kellenek, mert hetente 4(!) 2x xp van.(mondjuk most 2 hete 3x van Szerdán, de maradjunk 2x nél) Mit tudjak még írni amiből rájössz hogy ez az egész állásfoglalásod alapjaiban hibás? A játék ingyenes. De vannak előnyei ha IM-et is használsz néha. Például mallos pass-ok dungeonokba +10 all buff amit WT-ben nem vesz el a boss.

És mint látod Raven példáját 9dsupport foglalkozik a nem premium userekkel is. Ha valamid eltűnik visszakapod. Ha valami nyűgöd van nem zavarnak el a vérbe. Tusy speciális eset. =)