21072
  • szabi34
    Hát ez igaz kombatibilis program kevés van :)
  • Mohy
    Ház ez ízlések és pofonok. De sokkal több szoftver van még mindig xp-re, vistára úgy kell összebányászni a kompatibiliseket.

Dozer egyébként te mennyire szeretsz kölcsönözni BE-t másoknak? Mert nekem majd későbbiekben (GB WD bracer) lehet hogy szükségem lenne rá...mert csak az alap fegyver 25BE és akkor még nem számítottuk a refinet, márpedig azt is úgy szeretném, hogy bele a hardness-t, azt amég megy :)
  • szabi34
    Hát nemtudom de nekem vista alatt simán megy a játék és Mohy sztem vista nem rossz, jobban tetszik mint xp és gyorsabb is
  • lolkaésbolka
    Benyo itt vagy?
  • ToshiBá
    Hybridem egyetlen napot nem töltött grindeléssel prem nélkül... ^^
  • ToshiBá
    Pontos összeget nem tudok de lvl3 wisdomból kb 30-50 ment mire maxolt (ND.DUN,IM...) lvl5 str 5-6, lvl5 ess 2, lvl6 con 2, lvl6 wis 5-6. Minden más elsőre. Szóval nagyjából 100-150kk.
  • Mohy
    Egyébként Dialosa te nagyon ismerős vagy nekem. Nem D4dinho-val játszottál te véletlen együtt? És véletlen nem egy helyen laktok? :)
  • Mohy
    Pot dobd ki a vistád, a legroszabb mikrofos termék ami létezik. Majd ha jön Windows Seven, azt mondják, az már lesz valami. Addig meg marad a klasszikus xp.

Dozer puszikállak, mennyi pénzed ment el, mire minden elixet bemaxoltál?
  • P0Th3aD
    Köszi :D

Amugy tuti ujrendszer lesz a vége még jo hogy van laptop is mert igy onnan megy a gém addig! :)
  • Jani79
    Szia
    Volt már nekem is jo pár gondom a jaátékkal,2 dolgot tudok ajánlani,vagy windows ujratelepítés,vagy tölts le egy másik instalt és azt telepitsd fel(bár a vistához nem hiszem hogy tul sok féle van,de ki tudja).Sok sikert. Remélem tudtam segíteni.
  • RYO123
    ááá végre kijavították és oda adták coinom most elöször veszek premit és sztem utoljára (30 naposat) remélem "megéri" mongyuk ugy is ingyen tok küldeni sms t :P
  • RYO123
    Hát én nem nagyon tudom az ilyeneket csak azt tom mondani h próbáld újratelepíteni a 9d t vagy az egész Vistát.
  • P0Th3aD
    Sziasztok!
    Vki tudna segíteni, tegnap ota nem tudom elinditani a játékot...
    amint rákattintok csak egy hibaüzenetet hoz be hogy a winfos nem tudja elérni a megadott eszközt mert lehet nincs rá jogom...
    Vistám van de persze rendszergazdaként inditom el, ugyee jo neki...
    Eddig is vistán ment és semmi baja sem volt, most viszont tehetetlen vagyok néhát ujratelepítés után
    Előre is köszi...
  • bomb1111
    Ki mondta hogy csak premiummal lehet nyomni CS fölött ? Kinek van türelme,anélkűl is megy.Persze lassabban de nyugodtan lehet tologatni.Ahogy nézem Dózi statpontjait,az egéssz nap premiumos.GRATULA Dózi,legalább az elixirek miatt nem fogsz egyet-egyet odamondani.Egy darabig,míg ezek a kékvillámfejüek nem "honositják" a 7-es 8-as elixírek flóráját.
    Külömben egy szépjónapot mindenkinek !
  • lolkaésbolka
    Dózi, te premi nélkül nyomod? CS+ jó az?
  • ToshiBá

Végre! Uhh! Drága út volt, de most már "csak" lvl7-8 van hátra. Összesen 2 alkalommal használtam segítőt. egyiket se lvl6 nál, hanem lvl 3 wisdomnál. Azokkal se maxolt. Szóval ez az én kis elixír történetem.^^

Nano... Esetleg ha eleresztenél egy normális köszönést lenne reakció. A klán meg a TE döntésed, amit megváltoztathatsz. 1 account 3 karakter.
  • NanoHun
    cső all
    ti melyik klánt javasoljátok? én a wu-tangot kipróbáltam és nekem bejött de még új vok igy sokmindent kiszeretnék próbálni
  • LordTusy
    Item Mall: nem kötelező,de ha szórakozni is akarsz,akkor erősen ajánlott Ez persze nem csak 9D baja...minden fejlesztő szereti lenyúlni a játékosait.Csak ha már egy 3hónapos premmyért majdnem annyit kérnek,mint egy fizetős játék havidíja,akkor elgondolkozik az ember,hogy tényleg megéri-e.Ha minden szabad idődet ez a vacak köti le,akkor végülis megéri...csak szerintem elvárható,hogy ennyi pénzért adjanak valami extrát premmyhez,pl minden 3hónaposhoz 1 hardness vagy valami komolyabb cucc.Nyah mindegy...jöhet az oltás

Hopp,mielőtt én is 8x postolgatnék...Dózi szerinted kb mennyibe lesznek majd új dungeon göncök?Szerintem elég sokba...egy minimum árnak célozzuk be kb a 30kk-t,annyiért viszont már vehetsz/csinálhatsz 400defes wd ruhát,ami szintén ad ck defet is és nincs szintkorlát.Az új dungeon göncöknek annyi előnyük lesz,hogy slotosok is eshetnek,ami nukereknek jól jön.WD bácsit is megtaníthatnák már slotkészítésre

Na most jöhet az oltás...
  • ToshiBá
    Nem NPC. Bocsi! Karakter menü/Living/Weapon Trade. Berakod a fegyót azt ami régen volt annak a szintek a fegyvere, és megkapod az újat. hehehe... És ezt megcsinálhatod 1x/fegyó. Majdnem csináltam GL12 es glovest magamnak. =) megj.: Az opció nem marad bent örökké.
  • ToshiBá
    Ha előző pecs előtt LM1 +1-12 fegyód vol, és a pecs után csak GL12 +1-12 lett betradelheted egy NPC nél LM1 +1-12 re. Ezt hozta ez a pecs. Szinteket csak írtam. Minden fegyverre vonatkozik, ami pecs előtt nagyobb volt.
  • RYO123
    Mi ez a pach ??(gondolom bug javító)
  • bomb1111
    Már elnézést hogy én is belekotyogok ebbe az itemmail-os sztoriba.Hát nagyon nehéz eldönteni kinek lenne igaza.Az biztos hogy az ember elvárna a pénzéért valamivel komolyabb hozzáállást az acclaim részéről.Az is biztos hogy nem létezik bug mentes MMRPG.Az acclaim miatt mérgelődni ?.....Néhány éve,miután az orvosok valami szív ártalmat véltek találni nálam,amiről még ők sem tudták hogy mi az,egy életreszóló tanáccsal láttak el:"Próbálja meg elkerűlni a mérgelődést két esetben.-Ha egy dolgon még lehet segíteni és mikor egy dolgon már úgysem lehet segíteni.A többi esetben nyugodtan felmérgelődhet" Hát én ezt próbálom is betartani,noha időközben kiderűlt hogy a szivemmel semmi baj nincs.Aztán hogy ez az acclaim melyik esetbe sorólható.....pontosan nem tudom,noha hajlamos lennék besorólni a második esetcsopórtba.De viszont azt tudom hogy ezért nem érdemes bosszankodni.
  • gelsi4
    nagyon jó csak nehéz
  • gelsi4
    helósztok mi a téma? (uj vagyok)
    Én kb 2-3 hónapja játszok ezzel.
  • Dialosa
    nem azt mondtam, hogy csak item mall, hanem azt, hogy afelé megy el, és most is csak azt tudom mondani, hogy nem volt ez mindig így, nem volt ekkora különbség item mallos játékos és nem fizetős játékos között, és a cuccok amikre beruháztam többnyire azért kellettek, hogy versenyre tudjak kelni olyan játékosokkal akik sok pénzt öltek bele a karakterükbe
    azt meg mindenki tudja, hogy azért több mint egy év után én is vágytam már többre mint grindelgetni, dungeonozni, karmát szedni stb
    komolyabb dolgokat meg már nehéz elérni fizetés nélkül
    szóval ezért nem megyek vissza, mert engem nem érdekel már 4x vagy tőlem lehet 100x xp is, nem akarok már hányásig grindelni, mást meg képtelen vagyok elérni, mert a sok item mallos mind over
    szóval marad a fórum, azt osztom a eszet
  • ToshiBá
    Free. Ha elhiszed hogy Item Mall NEM kötelező, ha elhiszed hogy SOKAN nem használják, ha elhiszed hogy a játék a lényeg és a hibák ki lesznek javítva. Akkor gyere. Most a hétvégén beleraktam 20k forintot fegyó refinelésbe. Nem jártam sikerrel. És? Itt vagyok nem haltam meg. De fegyót inkább veszek majd a sok "szerencséstől" játékpénzért. Item Mall csak egy lehetőség. Maradjunk az alapoknál. Mit vásároltál mikor játszottál? Premet,trigramot,deco-t? Ezeket sem azért vetted hogy játszani tudj nem? Mindegyiket azért vetted, hogy jobb legyen a karaktered. Item Mall azért lett kitalálva hogy Acclaim is kerressen valamit az üzemltetésen. Néztem Rohan item mallját is mikor érdeklődtem iránta. Ott miket vehetsz? Dungeonba csak IM-es pass-al mehetsz be( spring forge vagy mi a fene). Party 2x xp- single 2x xp. Itt ilyenek nem kellenek, mert hetente 4(!) 2x xp van.(mondjuk most 2 hete 3x van Szerdán, de maradjunk 2x nél) Mit tudjak még írni amiből rájössz hogy ez az egész állásfoglalásod alapjaiban hibás? A játék ingyenes. De vannak előnyei ha IM-et is használsz néha. Például mallos pass-ok dungeonokba +10 all buff amit WT-ben nem vesz el a boss.

És mint látod Raven példáját 9dsupport foglalkozik a nem premium userekkel is. Ha valamid eltűnik visszakapod. Ha valami nyűgöd van nem zavarnak el a vérbe. Tusy speciális eset. =)
  • ToshiBá
    És mielőtt belemennénk 300 sima defet is ad... (akkor sem fizetek szerkesztésért szóval bocs a 2 postért)
  • ToshiBá
    Tusy. Nem tudom észrevetted-e, de az FC ruha szettje ad 300ck defet (is)... Akkor most ér valamit vagy nem?
  • ReszegKoldus
    Nem purcant ki a Bardo, volt kb negyed óra karbantartás, ennyi.
  • Dialosa
    a gond az Tusy, vagyis a többieknek is szól, hogy ez a játék egyre inkább szorítkozik az item mall ra és arra megy ki az egész, hogy mindenképp fizess
    ez nekem nagyon nem szimpatikus egy "ingyenes" játéknál, és sajnos egyre rosszabb lesz a helyzet

azt gondolom, ha már fizetek, akkor egy igényes, jól karbantartott játékra fogok befizetni, nem erre a bug os fosra

bár ma is azon gondolkoztam, újra visszajövök játszani, de a józan ész nem ezt mondja
    ha tapasztalnék valami kicsi kis változást a jó irányba, valószínűleg szívesen jönnék, de lassan már remény sem lesz erre

Nektek kitartást és jó játékot!

üdv.
  • LordTusy
    kipurcant bardo és sehol egy kellemesen idegbeteg hsz?
    büszke vagyok rátok!képesek vagytok felnőttekként kezelni a problémát és nem váltok dühöngő kölykökké egy ilyen baki miatt

na de én még csak 17 vagyok...szarklém bekaphatja már megint...
    megnéztem az új dungis göncöket,meg a +12 fegyókat...igazából suerintem egyik se olyan nagy puffanás...a fegyókból ugyan kétféle lesz,de mindkettő csak egy ideig használható,gondolom kb addig mint a deco-k.Új göncök meg csak együtt érnek majd sokat,de a csini szintkorlát miatt a gl-nél kissebbeket kb egyáltatán nem érintik.Szerintem fegyóra fordított coinból inkább hardnesst lenne érdemes venni és csinálni +10/11es fegyót.Az legalább megmarad és ha megszorulsz eladhatod jó pénzért.

(Tudom,ez nem piac,de ha van valakinek 2 slotos bot male wt csukája azt megvenném...2-3hete roarozok,de eddig teljesen eredménytelenül )
  • LordTusy
    Ez most nem "soon" volt,hanem tényleg soon.Raven üdv újra FSben,remélem visszatalálsz 9Dbe és aktivizálod magad!

NanoHun,ha fekete vagy (nem...nem afroamerikai,hanem HD/BOT/SF),akkor FS[Reunited] vagy Hungarian Forces,amikről tudom,hogy nagyobb magyar allyk.DRH nem tudom létezik-e még,ha igen akkor még az.Feka vagyok,fehér allykat majd hófehérkék mondanak...
  • Blood Raven
    nemirtam semmit gondolhattam volna hogy az a minimum hogy 6 orát várni kell a levél után

szoval I vill be back soon
  • NanoHun
    melyik klánban vagytok?
  • Blood Raven
    Irtam még 1 levelet és ahogy kivettem belöle azt irja a karimat viszaadták de közbe nem mert nemadták vissza...
    Dear player,

Thank you for contacting 9Dragons Support.

We have recovered your character successfully. Please login to your account and confirm the same.

If you have any other queries, please get back to us. We will be glad to assist you.

Sincerely,

Eddy
  • cucu00
    hehe ryo, nekem is ezt mondták, majd ha megjavítják, odaadják. szerencsére csak 4et küldtem el. xD
  • ToshiBá
    A bibi ott van hogy strategist címszóval kerested. Mint látod alattam hybrid=holist. Így keresd, és készülj a sokkra. 10kk környékén talán megkapod... smashokat NEHOGY vegyél! Azokat mind árulja a klánbasen a kaszt trainere (vagy milye).

RYO A coinokat megkapod. Egyszer talán. Én mindig mondtam hogy ez a telefonos buli egy rakás szar! Már bocs a kifejezésért.
  • ReszegKoldus
    hybrid = holist
  • RYO123
    Thank you for contacting Acclaim Games.

We will not be able to credit coins for any codes due to some technical issues with Pay by phone options. We have made a note of this issue and have already escalated to the concerned department.It would be resolved as soon as possible.Meanwhile I suggest you to please try using other payment service available in your country to purchase Acclaim coins. Once this issue is fixed you can use the codes again.

We regret the inconvenience caused in this regard.

Please get back to us if you have further queries/issues.Our 24/7 Customer Service would try to attempt to resolve the issue as soon as possible.

Sincerely,

Malvin,
    Customer Support
    Acclaim Games Inc.

kösz és a coinomat oda adod?...
  • bomb1111
    Huh Dózi,csak borzolod a famtéziámat aval a fényképekkel(SS) na de kérnék tőled egy fölvilágositást. Tudom hogy a "Demonic healing of the Blood of Sky" skiledet föltornáztad c 11 re,azaz "All atributes increased by 17" Na már most én ilyen elnevezésü akármicsodát ami jó a HD hybnek(strategist) nem láttam.Legalábbis a teljes skill elnevezéssel megjelen1tve.Az én akármicsodás ilyen skilem c 10+100 százalékon van,milyen 'Tome't vásároljak ami megengedi a c11 re való fejlesztést ? "Demonic healing of sky request c10" est ?
    Előre is kösz a választ.
    És még valami a"nonpremium" -osoknak.Ha rákattintok a "Acclaim Store" gombra majd utána az ESC -t pattintjátok meg, az ADBAR egy fekete csíkká változik,mely nem annyira idegesitő mindt az a vibráló vacak.De erről nehogy nekem beírjatok a forúmra-acclaim fórumra mert kitagadlak a hagyatékból