--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
bomb1111 #8373 Hát Tusy tényleg tiszta acclaim-os paródiába való slamasztikába keveredtél ha a második válaszuk után sem tudsz rendes körülmények közt 9D csatlakozást elérni.Őszinte részvétem és bizz a "soon" varázserejében.Ami a lineage-t illeti,mielütt nekifogtam volna a 9d nevü MMRPG nek,majdnem 2 évig L2-t játszottam.Szép játék nem mondom,csak egyetlen baj volt vele.Nem feküdt az én játék stílusomhoz.Azaz hogy mire én is felnőttem volna,pedig volt egy alapemberem + crafter(a soulshot-hoz)+ buffer mert lehetséges volt az egyidejü "multiaccount" használat,mindig WIPE-t kaptam-kaptunk.Ez pedig nem tetszik az olyan fajta játékosoknak mindt én akik néha akár pár hónapos szünetet is tartanak.És a második szerver amin játszottam(Valhalla) benne volt a top10 be ,melynek a főadmin-ja Merw volt,ki saját pénzével járúlt hozzá a szerver létrehozásához,de az elkerűlhetetlen mégis bekövetkezett.Szóval az L2 vel már megjártam.Ez a 9d sem külömb mert külömbséget teremt a fizető meg nem fizető játékosok közt ami az én szerény véleméntem szerint nem tartozik a F2P játékszelleméhez.Legalábbis nem az ennyire hangsúlyozott megkülömböztetés.Na de hogy rátérjek a válaszom lényegére,ha netalán meg akarod próbálni a más MMRPG-k kihívását,írj nekem "private" ban mert összehozlak olyan személyekkel kik az utóbbi 2 évben néhány ilyem játékot végigjátszottak.De azért remélem hogy itt maradsz ezen a fájdalomteljes acclaim-on.Befejezésként csak a barátom véleményét tudnám "szajkózni" ki mai napig is keses egy olyan MMRPG-t melyben egy havi előfizetés ellenében a többiekkel egyenértékü lehetsz,és aki a minap még azt mondta "ILYENT MÉG NEM KAPTAM" Ettől eltekintve mindenki azt tesz amit szive-lelke óhajt és ha valakinek a kalandvágya més játékok fele irányitja,hát rajta.
QVO VADIS DOMINAE ? gondolom tudjátok mi rá a válasz.
A legjobbakat és akár néhány sorstárs felbőszitését is megkockáztatva HAVE FUN AND PLAY FOR FUN