21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
#8395 "nap mint nap szapulja a játékot és mégis tolja éjjel nappal"
és emellett még kétségbe is vannak esve, tragédiaként élik meg, ha lemaradnak pár perc dupláról, vagy eggyel kevesebb mobot tudnak leütni amíg tart, ezek a legviccesebb példányok :D -
Lawless #8394 jobb ha hozászoksz ocsém mert az ott marad mindig hacsak nemveszel Premiumot :) -
samu13 #8393 csá all
segítsen valaki amikor át léptem gc1-be fennt hirdetés jött ki....hogyan tudom eltüntetni? -
#8392 És most egy érdekes link... Új item mallos +12es fegyók,Új dungeon ruhák, amik nem elérhetőek de már bent vannak játékban. Élvezzétek a képeket. Forrás Acclaim Nevermore GM. link
Az idézetet asszony kapta mailben egy barátnőjétől. És arra szántam, hogy prezentáljam mi mindent túléltünk anno. Szóval Acclaim becsókolhat! Néhánya akkor is kitartunk a végéig... -
bomb1111 #8391 Nagyon szép Dózi.Biza kit idéztél ?
Szép volt,igaz is volt de azóta Anderson meghalt,Hófehérke kúrva lett és a hét tőrpe beállt a kommunista pártba.Útólag meg pártonkivüliek lettek és kábitják a népet Hofi Géza által oly szépen megfogalmazott módszerrel.De visszatérve az idézetedre tényleg szebb volt a valós természetben barangólni mindt e manapi "virtuális" világban.
Külömben egy jó napot mindenkinek -
zozoalma #8390 milyen nyugdíj ?
Dozer ez jó
Valahogy vicces olvasni hogy ezalatt a 2 év alatt az Acclaim mennyit fejlödött visszafele .
MEg hogy mennyi kitartó játékos van azért még mindig aki nap mint nap szapulja a játékot és mégis tolja éjjel nappal.
-
Dialosa #8389 Van benne valami, de nem is érem meg a nyugdíjas kort, abban is biztos vagyok!!! -
#8388 OFFTOPIC! de aranyos... =)
"...Gondoljatok csak bele, 1990 előtt születettek, azaz MI és még talán Te is ,kész csoda, h életben maradtunk. Nekünk még nem volt gyerekülésünk az autóban, sőt még biztonsági öv se nagyon, viszont bizton tudhattuk, h a gyerekágyak festékében akadt bőven ólom. A gyógyszeres és vegyszeres üvegek könnyedén nyithatóak voltak, nem volt semmi furfangos védelemmel ellátva, de még a fiókok és ajtók sem voltak felszerelve biztonsági nyitóval, és mikor bicajozni mentünk, nem h könyökvédőnk és sisakunk nem volt, de még rendes biciklink sem. Egész nap kint voltunk, a szüleink pedig csak sejtették, h élünk és megvagyunk, hiszen még Matáv telefon se nagyon volt, nemh mobil. Nyáron a derékig érő fűben és közeli kiserdőkben játszottunk, mégsem lettünk kiütésesek és nem tört ránk allergiás roham. Nem tudtuk mi az a pollen, és a parlagfűről azt hittük, h a sárkányfű egyenes ági rokona. Ha elestünk, megsérültünk, eltört valamelyik végtagunk, v csak szimplán betört a fejünk, senkit nem pereltek be ezért. Étkezési szokásaink Schobert Norbi mércéjével mérve nap mint nap tartalmazták a halálos dózis többszörösét, de még egy McDonald'son edződött átlagos amerikai elhízott kisgyerek is helyből nyomna egy hátra szaltót attól, amit mi leküldtünk kaja címszóval. Gondoljunk a zsíros kenyérre, a kolbászra, a disznósajtra (ki tudja mit tettek bele), az iskolai menzára (ki tudja mit NEM tettek bele) és mégis itt vagyunk. A kakaóban nem volt A,B,C,D és E vitamin, viszont "Bedeko"-nak hívták és már ez is elég volt a boldogságunkhoz. Szobi szörpöt ittunk, ami hírből sem ismerte az édesítőszert, viszont tömény cukorból készült. A limonádét még magunknak kevertük és mosatlanul ettük a fáról a gyakran éretlen gyümölcsöt, a WC pereme alatt pedig a baktériumok ezreinek a kolóniái telepedtek meg a még háborítatlan nyugalomban, a preDomestos korban.
Ezek voltunk mi.
Hősök? Talán. Hősei egy letűnt kornak, amelyen a mostani fiatalok értetlenül mosolyognak..."
heheheheheheheehehe -
szabi34 #8387 Nyomogasd a gombokat. Más megoldás nincs vagyis én nem ismerek mást -
Lukvanov #8386 Buffok hogyan lehet húzni, ha már egyzser 9D-nél tartunk! Igazából 1 ventri szerver vagy vmi ijesmi lenne a legjobb az ijenek megbeszélésére. Van itt White Clanos guild, mondjuk Darkosok is biztos tudnak segíteni. -
Örülök az új peccsnek,de látom megint vannak új bugok.
Itt az egyik ami szeritnem fontos:
"WARNING on CHI RESETS
Be warned the new chi reset is bugged- you will not get back 2 chi points from stats that used 2 pts to raise by 1 stat, you will only get back one..several people in my league have already found this out to their cost, as they are now short 30-40 stat points."
-
lolkaésbolka #8384 mi bajod Rudival? dobált jo kis agancsokat. -
DSUN #8383 Nice -
#8382 Jogos,de azért én örülök a peccsnek...
RUDOLPH SUUUUUUUUUUUUUUUXXX!!!!!
Végre eltünik az a ronda dög...
Nem tudom észrevettétek-e,de a legutóbbi winfrissítés szétkúrta a régebbi játékok installálását és futtatását...ennyit SA-ról
Nincs mit tenni...marad 9D (rettegj Bardo) -
#8381 A viálgból kipecselik a játékot akkor is szar marad -
#8380 This is the quick version of the changes made with Patch 67. I will come back and add detail later.
Modifications
1. New Weapon level change
2. Weapon Requirement/level/damage)
3. Skill table change – Skill ability change
4. B & W war Schedule change
5. NPC added for Collectibles in the clan base
6. Can not cast Range skill in Hefei
7. Christmas Removal
8. New Quest for Attribute and Mastery Reset Pill(Non-Tradable)
9. Bugs Fixed - Defense, Trade
IGEEEEN!!! MASTERY RESET!!! JEEEEE! -
Lawless #8379 Yunk Jani decemberben 3 hét alatt 9szint én meg 7 :) szoval :)csak most jott a melo de esténként azért lexunk! és igen érnek valamit a te hybrid buffod is nem 15 a max hanem +21 és a heal is 576talán ha jol emléxem és kapx még 1 buffot,actív skillt,smesht meg nukot szoval van pár új....jaj na meg az új ruhák fegyok! ha nemlenne ennyi hibája acclaimnek egész jo game lehetne ez! u.i. este én lexek 18%tnl :) -
#8378 Bekukkantok én is kicsit a fórumra,és felnéztem gémbe is[beengedett elsőre:)]Meglepődtem azon a sok új skillen.azok egyáltalán érnek valamit?
-Jani,Law nem úgy tűntök mint aki hűdeaktív, bár így a fórumot visszaolvasva nem is veszítetek vele sokat. -
lolkaésbolka #8377 Inkább menjetek korcsolyázni! -
Lukvanov #8376 Sziasztok!
Épp keresgéltem így vizsgaidőSUCK-ban vmiféle MMO-t magamnak és eszembe jutott, h én 9D-oztam korábban és jó volt így le is szedtem, de hát elég rosszul lettem majdnem az elején. Az a baromi nagy reklám a tetején nevetséges és rájöttem, h elfelejtettem játszani. Mindenesetre, ha azt mondjátok érdemes kicsit elhüjülni vele akkor lehet maradok (van 1 hybrid beggarom). Amúgy Tusy, ha MMO-t keresel velem is konzultálhatsz nyugodtan kiprobáltam és majdnem end game contentig toltam mindet.
pl.: L2, WoW, Rakion, KalOnline, Cabal, Kwonho stb.
Most majd sztem GW2-re fogok beruházni sztem. Lehet, h nem WOW-ról kellett volna 9D-re visszatérnem, mert hát mit ne mondjak, a WOW az a legjobb, ha megfizeted.
Köszee h elolvastátok. -
#8375 Hy all
http://zx.cubizone.com/eng/
csak anyit füznék hozzá hogy kiprobáltam és akinek 9d tetszett valoszinü ez is tetszik.a 13 as channelen Raven néven megtaláltok -
Dialosa #8374 ez mind igaz, N1
csak az utolsó sor néhány idegen nyelvű szava ütközik egy bizonyos 9D nevű játékkal egy ideje
és igen, van amikor már betelik a pohár
kitartást! -
bomb1111 #8373 Hát Tusy tényleg tiszta acclaim-os paródiába való slamasztikába keveredtél ha a második válaszuk után sem tudsz rendes körülmények közt 9D csatlakozást elérni.Őszinte részvétem és bizz a "soon" varázserejében.Ami a lineage-t illeti,mielütt nekifogtam volna a 9d nevü MMRPG nek,majdnem 2 évig L2-t játszottam.Szép játék nem mondom,csak egyetlen baj volt vele.Nem feküdt az én játék stílusomhoz.Azaz hogy mire én is felnőttem volna,pedig volt egy alapemberem + crafter(a soulshot-hoz)+ buffer mert lehetséges volt az egyidejü "multiaccount" használat,mindig WIPE-t kaptam-kaptunk.Ez pedig nem tetszik az olyan fajta játékosoknak mindt én akik néha akár pár hónapos szünetet is tartanak.És a második szerver amin játszottam(Valhalla) benne volt a top10 be ,melynek a főadmin-ja Merw volt,ki saját pénzével járúlt hozzá a szerver létrehozásához,de az elkerűlhetetlen mégis bekövetkezett.Szóval az L2 vel már megjártam.Ez a 9d sem külömb mert külömbséget teremt a fizető meg nem fizető játékosok közt ami az én szerény véleméntem szerint nem tartozik a F2P játékszelleméhez.Legalábbis nem az ennyire hangsúlyozott megkülömböztetés.Na de hogy rátérjek a válaszom lényegére,ha netalán meg akarod próbálni a más MMRPG-k kihívását,írj nekem "private" ban mert összehozlak olyan személyekkel kik az utóbbi 2 évben néhány ilyem játékot végigjátszottak.De azért remélem hogy itt maradsz ezen a fájdalomteljes acclaim-on.Befejezésként csak a barátom véleményét tudnám "szajkózni" ki mai napig is keses egy olyan MMRPG-t melyben egy havi előfizetés ellenében a többiekkel egyenértékü lehetsz,és aki a minap még azt mondta "ILYENT MÉG NEM KAPTAM" Ettől eltekintve mindenki azt tesz amit szive-lelke óhajt és ha valakinek a kalandvágya més játékok fele irányitja,hát rajta.
QVO VADIS DOMINAE ? gondolom tudjátok mi rá a válasz.
A legjobbakat és akár néhány sorstárs felbőszitését is megkockáztatva HAVE FUN AND PLAY FOR FUN
-
Lawless #8372 hol leht megnézni h mennyi Euroért mennyi coins-t kapok és miket lehet belolle venni? -
Lawless #8371 jobb mintha fordítva lenne :D -
DSUN #8370 http://www.postimage.org/image.php?v=Pq1Q7WgA
:D Nekem nagyon bejött, gondoltam megosztom veletek!!^^ -
#8369 Tusy
Posted On: Jan 04 2009 07:24 AM
Hy again!
Guys,u solved my problem!Thank you very much!It doesn't metter if my Item mall is bugged when u bann me.What a great idea.Clear every bugged player from game and 9Dragons will become the best MMORPG ever.Noone will play it,couse u delete every player,but hey...which game needs players?
Sorry for my stupidity...I simlpy can't understand why did u bann me...again.If u bann someone,at least tell him/her why!Is it really that huge thing to ask?I checked all my e-mail adresses,but i didn't find any e-mails from you,that says "Dear little monitorhead,you spent lot of your freetime with our stupid game,but now we delete ur account,becouse it's funny."
Thanx again for nothing!
Matt
Posted On: Jan 04 2009 06:54 PM
Dear Player,
Thank you for contacting 9Dragons support.Please get back to us with your user id. We will look into the issue.If you need further assistance please feel free to contact us. We will be glad to assist you.We appreciate your patience and co-operation.
Tusy
Posted On: Jan 05 2009 04:57 AM
My user ID is mrtusy
Eddy
Posted On: Jan 06 2009 04:19 AM
Dear player,
Thank you for contacting 9Dragons Support.
We have resolved your issue. Please login to check and confirm.
If you have any other queries, please write back to us. We will be glad to assist you.
Bocs a hosszú hsz miatt,csak gondoltam jól jöhet egy példa,ha valakivel hasonló dolog történne. -
#8368 Free igazad van és mint azt az aláírásom is mutatja acclaimmel van bajom.Sajna 9D egészen addig ilyen lesz amíg ők foglalkoznak vele.Majd lehet mégegyszer nekifutok L2nek,mert az eddig kipróbált mmo-k közül leginkább az tetszik.9D-ről viszont nem mondok le...nem azért güriztem egy évet ezzel az accountal,hogy most csak úgy elvegyék.Ha visszakapom akkoris inaktív leszek,kicsit besokaltam már a sok idióta kockából.^^
Kell egy kis nyugi...SA-t telepakolom modokkal és nyugodtan szórakozom vele,amíg meg nem unom.Csak először működőképessé kéne tennem valahogy. -
RYO123 #8367 gyorsab is*^^ -
RYO123 #8366 én Tyriant-G vagy ki aki tudom hogy Hacker SM 4 en le ölt CS 6 os nuker t ugy h HP ja nem ment le és minden ütésnél hátra ugrott a csaj és még gyorsabb ij mint egy nuker minden speed el együtt -
Dialosa #8365 ezt másként fogod gondolni, amint elkezdesz foglalkozni egy másik játékkal komolyabban, és szomorú, de azt fogod mondani, jééé, eddig szenvedtem ezzel a fossal és van sokkal jobb is!
tévedés ne essék, nem magával a játékkal van a probléma, hanem ahogy üzemeltetik
csak még idő kell mire rájössz, és tényleg nehéz otthagyni, azt hiszem nem kell mondanom... -
#8364 Free kipróbáltam Lineage-t és tetszik is,de ha már ennyi időt töltöttem ezzel a vacakkal már nincs sok kedvem valami teljesen újba belekezdeni.Ha mégis L2-zök Te leszel az első aki tud róla,de egyenlőre maradok nyugtató kis San Andreas-os marhulásnál.Abban legalább nem cseszegetnek a GMek,a hackerek,a PKseggdugaszok,a laggok,a buggok és többi nyalánkság.
(Ha nem nagy kérés valaki küldene nekem egy linket egy működőképes,normális sebességgel letölthető verzióról linket?Nevetséges...leszedtem egyet ami Nvidia reklám után beakad,sőt...az install screen se jön be...manuálisan el kellett indítanom a telepítést setup.exe-vel -.-" ) -
Dialosa #8363 volt sok "feljelentés", volt sok alaptalan, volt sok megalapozott
én sem mennék bele, de szerinted milyen vizsgálatra képes az a gárda amely néhány apró bugot orvosolni sem képes, vagy kirakni a spammert hefeiből
megkockáztatom, elképzelésük sincs arról, milyen hack ek fordulhatnak elő a játékban!
aztán volt, hogy jöttek azzal, bizonyítsuk, hogy hacker!
próbáld meg bebizonyítani, biztosan menni fog
egyébként készült felvétel speed hack ról, és mondhatom, le sem szarták a GM ek
vitatkozhatunk még erről, meg van a véleményem és nem csak találgatok -
cucu00 #8362 ebbe nem megyek bele, ha gondolod jelentsd. megtették már sokan mikor még a gmek foglalkoztak az ilyennel, mégse találtak semmit -
Dialosa #8361 ez így van, Ő az aki biztosan nem -
cucu00 #8360 stinger nem hackel , szóval magyarázd meg -
Dialosa #8359 Tusy, szólj ám ha jössz hozzánk!
Grat mindenkinek, mindenért! -
Jani79 #8358 Jaj Law arrol nem készitessz képet mikor én nyerek? Tudod ki enged legközelebb nyerni Na jo Nagyon ügyes vagy Grat :) -
#8357 jaja,gratula!
És gratula Merwnek és Lorynak akik remélem már fc-sek ^^
-
RYO123 #8356 ja és kösz :D