• LordTusy
    enyém Tusy,és már bevettek ^^
    ugyan ez nem ROM topic,de ha már szóba került...sztem ROM egy gyönyörű WOW koppintás,kiegészítve pár javítással,ami WOWban eszetlenül idegesítő volt.Nem tom ki hogy van vele,de én személy szerint kikészülök a 10000 külditől...ezt WOWban se bírtam,50%os arány frankó lenne,de így 100%quest-->0%grind.Végre nem mesevilágban tevékenykedünk,hanem apróbb csúsztatásokkal,de mégis a "való világban".Nem bukott rajzfilmhős karakterekkel nyomulunk,az egyetlen faj az ember.9D-ből picit hiányoltam azt,ami játék kezdetekor pl:PWben és ROMban is megtalálható.A karakterek "alakját" teljesen saját tetszésed szerint alakíthatod.Ennek köszönhetően teljesen egyedi karakterekkel játszhatsz,és nem futsz össze 666 veled teljesen azonos külsejű játékossal(,mint 9Dben).Összegzésül: Akinek tetszett WOW az most próbálja ki a 13 éven felülieknek készített változatát!

(Elnézést kérek,ha offoltam volna a topicot,de ez a kis leírás egyben bucsú is volt 9Dtől.Ha javítják a buggok 60%át,akkor talán visszanézek.Addig is kellemes szenvedést mindenkinek!Éljenek a mazoisták!)