9dragons
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ÜDV
Sensei_san (Shaolin Luohan monk) Franc tudja hanyas!
köszi az infokat 😛 nemsoká elindítom 😄
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
asd
9Dragons/: White Clan /Shaolin / Luohan Monk/ Revolving Chackra 1 / Hero Band Hungaryan_Dragons
Vanguard Beggar
Üdv
Tudtátok ,hogy a Gameguard vírusos? Bizony, bizony, ha átvizsgáljátok a 9Dragons mappáját Nod32-vel szépen ki is dobja! Viszont ezután többé el nem indítod a gamet, mert a nod mindíg letiltja. Akkor pedig ki kell kapcsolni azt, ami nem célszerû. A vírus a Gameguard mappában a GameMon.des fájl az. Ha kitörlöd visszatöltõdik, mielõtt elindítod a gamet, ha meg kilépsz a letöltésbõl nem indul el a játék :S Asszem megvárom a következõ gameguard frissítést, nem akarok kockáztatni.
Ha warrior, akkor meg ugye warrior... Mi is a neve neki beggarban?
Amugy érdekes, hogy bemutató video alapján választod ki a kasztot és nem az alapján, hogy mit tudhat... :§
klánra és azon belül kasztra gondolok, láttam múltkor egy bloody plainsben és magyar volt, amikor elmondtam h én is az vagyok kedvesem megölt ...
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
9Dragons/: White Clan /Shaolin / Luohan Monk/ Revolving Chackra 1 / Hero Band Hungaryan_Dragons
Csak nekem van olyan problémám hogy beragad az egér jobb gombja de az egeren tehát ez csak lightfoot közben van és olyankor a lightfoot is beragad és van hogy 5 percen keresztül nemtok emiatt csinállni!!!
meg van olyan hogy ha megragad az egér akkor úgy érzékeli néha hogy a billentyûzet és az egér gombját egyszerre mind lenyomom és ha megmozdítom az egeret a gép ilyen rendszerhiba hangot ad de nem a hangszóróból!!!
na mindeggy ha csak nekem van ilyen problémám akkor újratelepítem!
de ha másnak is van ilyen gondja akkor a patch hibálya!
ÜDV
És spike lawnak adok igazat nem érdemes feladni én sem adtam fel csak várok a 19-es patch-re és ha jól tudom minden klán warriorjának van lerohanóskillje!!!
Üdv
Aquaman IS hyb,DrunkenGod IS nuker,ThePhoenix IS warrior,Lawless HI nuker
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
de én éllo képeket nyújtok a Mansionrol úgyhogy még én is rajta ulok 😊
nekem Retro WT noi cuccot 4pkt +zold ruhát dobott 😞 baxki de xplo meg CDT az shao felsot kapott na akkor lettem ideges 1 kicsit! én játszok tovább retro nekem még van kedvem 1 darabig amúgy meg kozbe suli is lesz úgyhogy én is visszafogom magam !
Char: -ReTrO- Role: deva monk HB: Power_Of_Budha
most nem leszek egy darabig, mert sok a dolgom, meg rá is untam rendesen, nincs kedvem azokkal a szar king kongokkal kínlódni a cc4en
szal 2-3hét szünet lesz, aztán meg majd kiderül, hogy tovább viszem-e vagy nem, de ha addigra lesz új map, akkor megyek
te meg játsz, ha van kedved, nélkülem is elboldogulsz 😊
UI: szerezz nekem is mansion settet 😊
jó játékot
jah igen, fc1 es shaolin hybridem van (deva monk), totál build, erõs kari, 4pct set, sok sok gold, 200def trinket, 3hónapos csomag novemberig
ha van vki esetleg meg akarja venni, akkor eladom jó pénzért, ami annyit jelent, hogy 30ezer alatt semmi kép
akit érdekel, az írjon rám, de csak ha komoly ajánlata van, és tényleg érdekli a dolog
a karakter erõsségérõl érdeklõdhettek lawlessnél, õ ismeri...
ennyi
Itt a link (angol):
Guide for "Mansion of Silver Coins"
nembaj majd feltoltom késobb😊
de javítva hehe
drunken masteres videot láttam a youtubeon azt hogyan lehet összehozni?
Heifei bizonyos esetekben vagy pedig a Bloody Plains.
az egyik questben is ott kell szarakodni múltkor picit ideges voltam
Ezt egy tökéletes ismertetõ volt...
Üdv.: Fenyi
3 tulajdonságuk van:
- Melyik klán használhatja (egyértelmû)
- Hányadik skill lvl-ig hat. (beginer 3, intermediate 5, advanced 10)
- Mekkora a szorzója (2,3,4,5)
Amit nem érdemes megvenni a játékosoktól az a Beginer I, és intermediate I(2-es szorzó), mert a klán bázisán is megkapod olcsón.
Az adott tipusú könyv még arra a skill szintre is hat, amelyik rá van irva. (tehát beginner-t cheng 4-es tudod használni, 4-esen már nem hat.)
A könyv csak 30 percig hat, tehát jól használd ki ezt az idõt.
Kezdetben vegyél a klánodban könyveket és úgy fejlesztsd a skilljeidet.
Heavenyl phantom demont szeretnék és minél jobbat
Próbáltam keresni a kérdésemmel kapcsolatos információkat,
nem sok sikerrel. Így felteszem a nagy kérdést.
9DRAGONS: Mit lehet kezdeni a könyvekkel a lilákra gondolok.
Állandó tudást ad vagy csak arra a 30 percre amíg kint van.
Ha tud valaki segíteni a könyvek ügyében az tegye meg mert semmi változást nem látok.
Elõre is köszönöm a segítséget.
Üdv.: Fenyi
egyébként lauhan vagy mi lezsek ... x) warrior
asd
onnan ismered meg, hogy van ilyen kõkapu szerû vmi, ott befordulsz jobbra, és ott vannak a banditek, abból lezúzol egy 5öt kb és kidobja, aztán vissza kell menni a kovácshoz, utána meg SS-be a kiscsákóhoz, aki végül elküld a pap bácsihoz
az öreg csóka meg fogja kérdezni, hogy újra akarod e osztani a statjaidat, érdemes itt újra elosztani, mert ezen kívül még 1 ilyen esélyed lesz, és utána ámen
a pontjaidat a role-odnak megfelelõen oszd majd el
UI: ha diamond monk akarsz lenni, akkor készülj fel, hogy fél életedet végig kell buffolnod, viszont a vége hatásos
jó játékot