21072
  • RYO123
    Valaki tud adni 3 VoH pass t pls ? pont akkor adták az ujap pach t amikor VoH ban _RTD z tem..
  • P0Th3aD
    Law...tradebug miatt eltünnek a cuccok de ha visszaloggolsz akkor ott kell hogy legyen!
  • Jani79
    Remélem nem valami értékes cucc volt. Mennyi idő még ez a baszakodás ?
  • Lawless #8152
    mi ez az újabb Shut down server....ez az Acclaim egy jo nagy picsaság! a kis 2 honapos unokatesom jobban megcsinál egy gamet mint ezek a szarháziak! bocsi a csunya bexédért de ez azért már tényleg felkúrja az én idegzetem is! JANI a cucc amit tradeltem eltunt hogy b....a meg magát a game!
  • Lawless #8151
    nekem Nirvana nemmegy 15percnyi probálkozás után se errorcode mindig....majd megyek ha jo lesz. csátok
  • ToshiBá
    A lightfoot végre tud fejlődni tovább.
    Csekkolom a többi javítást.^^
  • juice404error
    Lehet, hogy jó lesz a holnap is. Estére kiderül. Megírom majd ide neked.
  • ToshiBá
    Basszus! Elfelejtettem, hogy Szombaton csak este 6-7 között érek haza... :S

Akkor Vasárnap, vagy holnap?
  • ToshiBá
    BluFlash

Site Admin

Posted: 18 Dec 2008 07:14

Server will be down for a short time while we launch a fix patch to correct some of the bugs from the previous patch.

Örüljetek...^^
  • juice404error
    Olvasom. Írd majd meg itt Dózi, hogy szombaton mikor. Nekem koraestig jó lesz, de utána megyek koncertre.
  • minsc
    Sziasztok !
    Lehet,hogy buta kérdés lesz de mi az a 2nd role upgrade, amit majd az ec1-től lévő skillek megtanulásához kell?
    És hogy lehet megszerezni, vagy létrehozni?
    Köszi.
  • P0Th3aD
    Sziasztok!
    Sajnálom hogy ennyien elmennek, de meg is értem ezeket az embereket valahol...sok szarakodás nem tul jo!
    Sok sikert neketek a továbbiakban és tényleg nézzetek vissza néha...

ui.: Raven a +7es glove-t nem szeretnéd rámruházni? :)
  • ToshiBá
    +Pille is olvassa remélem... elfelejtettem az emilcímét. >.<
  • ToshiBá
    nem baj. De ha szét kell barmolni allyt a cseréhez kellenének a submasterek is újrarendezéshez... szóval mondjuk Szombaton? Remélem addigra olvassa ezt Genya... Kami nem gáz max King megoldja.
  • Dialosa
    hello

ide írom Dózi, remélem nem baj
    beszéljetek meg egy időpontot amikor jó mindenkinek és felmegyek elrendezni a dolgokat
    sajnos csak esténként érek rá, mondjuk 7 után, úgy tervezzetek
    szólj ha megvan mikor és én ott leszek
  • ToshiBá
    Na persze. Először jön a szoktatás, utána az anyagiasság... Mint MINDEN F2P játékban. De sok sikert srácok...
  • LordTusy
    enyém Tusy,és már bevettek ^^
    ugyan ez nem ROM topic,de ha már szóba került...sztem ROM egy gyönyörű WOW koppintás,kiegészítve pár javítással,ami WOWban eszetlenül idegesítő volt.Nem tom ki hogy van vele,de én személy szerint kikészülök a 10000 külditől...ezt WOWban se bírtam,50%os arány frankó lenne,de így 100%quest-->0%grind.Végre nem mesevilágban tevékenykedünk,hanem apróbb csúsztatásokkal,de mégis a "való világban".Nem bukott rajzfilmhős karakterekkel nyomulunk,az egyetlen faj az ember.9D-ből picit hiányoltam azt,ami játék kezdetekor pl:PWben és ROMban is megtalálható.A karakterek "alakját" teljesen saját tetszésed szerint alakíthatod.Ennek köszönhetően teljesen egyedi karakterekkel játszhatsz,és nem futsz össze 666 veled teljesen azonos külsejű játékossal(,mint 9Dben).Összegzésül: Akinek tetszett WOW az most próbálja ki a 13 éven felülieknek készített változatát!

(Elnézést kérek,ha offoltam volna a topicot,de ez a kis leírás egyben bucsú is volt 9Dtől.Ha javítják a buggok 60%át,akkor talán visszanézek.Addig is kellemes szenvedést mindenkinek!Éljenek a mazoisták!)
  • Blood Raven
    RoM ingame nevem Bloodraven pm rám ha nemtaláljátok meg a hungaricum klánt:)
  • ZzoleE
    Először is 2nd role kell hozzá, ha ez megvan akkor az adott skillnek c10 100%on kell lennie.

Raven bb,gl,gd,gn.. (meg mittom én mi van még) Neked is :D
    majd holnap talcsizunk, jön Kami is :)
  • Lawless #8136
    csátok ezt mikor lehet használni? thx elor is

http://www.postimage.org/image.php?v=aVu56C9

valaki írja már le
  • LordTusy
    Szia Bomb

(Kivonulás van vagy mi)
  • bomb1111
    Tudja a fran miertb nen nukodik a Hu karakter de igy ekezetek nelkul is boccsanatot kerek ha netalan valakit megszertettem. Majd visszaterek ha egyesek elerik legalabb a 200 as IQ t addig is szevasztok es sok sikert
  • Dialosa
    van CB kulcsom RoM ra, ha kell PM (de gondolom neked is van)
  • LordTusy
    sok sikert!néha azért legalébb sg-re kukkants be
  • Blood Raven
    szerintem engem nagyon nemérdekel a dolog hétfön indul ob RoM ban szoval azt csinálhatnak a karimmal amit akarnak jaés ha legközelebb acclaim feliratot látok azt nagyon messzire elkerülöm.
    gl hf és mostmár téleg bb 9d
  • Dialosa
    szerintem csak szimplán nem értenek hozzá amit csinálnak, szerintem
  • bomb1111
    Szevasztok !
    Szóval majd ha meglessz az acclaim temetése,szóljatok mert egy gyertyát én is gyújtok érte.Külömben azt hiszem hogy az a "BluFlash2"hamarább kijavítaná a dolgokat mindt ez a süket acclaim banda.Náluk már beálltak az ünnepek és cs3sznek ránk és az összes játékukra.
  • LordTusy
    mert ez acclaim...most akkor azért nem tudják javítani a hibájukat,mert újabb hibák vannak,amik akadályozzák őket...ekkora egy elcs*szett lúzer bandát
    bocs,de ezen már csak röhögni lehet...sok sikert Raven,pár nap múlva próbáld újra!
  • Blood Raven
    Természetesen nemtörtént semmi a tegnapi levelezések után ma megint irtam nekik hogy letöröltem a karim jöhet a cs 6 és ezt irták:
    Dear Player,

Thank you for contacting 9Dragons support.

We regret to inform you that we are facing some technical issues for which we are unable to recover deleted characters. please get back to us after a couple of days.

If you need further assistance please feel free to contact us. We will be glad to assist you.

We appreciate your patience and co-operation.

Sincerely,
    bocs a sok levélért de nemtom mivan már mért ojan nehéz viszaadni azt a karit...
  • black87
    úgy látom van új pecs, öröm meg bódogság; de én egyelőre kimaradok belőle. hétfőn érkezik a laptopom, az már csak az enyém lesz, elvileg majd arról fogok 9D-zni is, ha isten is úgy akarja. viszont.. az olvasottak alapján még jó ideig elkerülöm a gémet + megint WoW-ozok és az is elveszi az időt.

szóval, hogy kicsit terminátoros legyek: "I will be back!"
  • vegitelet
    kösz, megpróbálom
  • LordTusy
    gratula a sikeres törléshez
    nem csináltam semmit,de azért nagyon szívesen máskor is

vegitelet nézz bele a quest info-ba,ott lesz a másik courier pasas neve.Valami xy the courier lesz vagy valami ilyesmi.Fontos,hogy a courier is benne legyen!Vagy előtte vagy utánna lesz nem tom,quest infoban benne lesz.
  • Blood Raven
    Elöször jol megpörgettem a karaktereket hogy azt se tudják mejik hejen vannak a storagét fullra telepakoltam és indul a szerencsejáték::
    a pörgetés eredménye : sikerült letörölni amejiket akartam
    mostmár nemlehet kifogása Eddy bácsinak remélem megérte 1 napig levelezgetni...amugy látom ma hatalmas war lesz faklaim gépei mar füstölnek anyira crowdead a szerver gl hf igy utolag is:D
    jah és Tüsi köszi a helpet
  • vegitelet
    Sziasztok,

én elakadtam sm1en egy missiónál. Dishonor of a Courier, nem tudom mit kell annak a nyamvadt figurának írni.
    Előre is kösz
  • LordTusy
    hmm...warriért nem kár ^^
    Én a helyedben leüríteném a még használni kívánt karikat és reménykednék,hogy nem törlődnek...ha meg mégis...cuccaik megmaradnak storagebe...sm megvan 1-2 hét alatt
  • Blood Raven
    az az én bajom hogy azt irtam nekik töröljenek le 1 karit mert miután töröltem cs 6 ot csinaltam 1 et és most nemférne be szal irtam hogy mejiket töröljék és azhejett rakják be a cs 6 ot de ha én törlöm le az ujonan csináltat az sm varim is letörlöm... szoval nemtom mi van most
  • LordTusy
    Csak hogy mesterhármasom legyen...
    Megköszönném,ha valaki minden nap kiírná wei spawnidőket vagy csak PMelné őket.Előre is köszönöm!
  • LordTusy
    most még 1-2x elolvastam a választ...lehet azt akarják,hogy töröld azt a karit amelyikrre nincs szükséged és ők intézik a többit (melékelten megjegyezném,hogy ez a "we will do the needful" Eddynél egy soon-hoz hasonló,visszatérő szófordulat).De ez baromság...csak annyit érnél el,hogy még egy karakter repül a kukába a bug miatt.Az a "password to our Helpdesk" a customer service-os jelszavad lehet...bejelentkeztél az oldalon vagy csak e-mailben válaszolsz?A C.S. oldalon is az e-mailek szövege jelenik meg,csak ki tudja...lehet figyelik,hogy bejelentkezett-e valaki,nehogy valami csalás legyen a dolog.
  • LordTusy
    wááááááááááááááá
    Ez az Eddy télleg egy barom...
    A FD WD baltám eltünt egy dc-vel és állítólag nem találtak a loggjaim közt semmi hasonlót...
    Na de most nem rólam van szó...félreértettek téged...azt hiszik,hogy töröltetni akarsz egy karaktert.Írj nekik még egy e-mailt és valahogy értesd meg velük,hogy bug miatt törlődött egy karaktered egy másik helyett!pl: "I wanted to delete a character,but becouse of a bug the game deleted an other character." Vagy valami ilyesmi...a lényeg,hogy megértesd,hogy hiba történt.Csinálj egy screent a jelenlegi character ablakról,amin nincs rajta a hybed,gondolom van olyan screened is,amin még ott van a hybed,akkor szerintem csatold mindkettőt az e-mailhet és talán megérti mi a baj.
  • Blood Raven
    2. levél:
    Please find your password for our Helpdesk enclosed. If you did not request this password, please ignore this Email.
    és lol mitakarnak ezek tölem?:D
    Dear player,

Thank you for contacting 9Dragons Support.

We regret to inform you that, we are not able to delete your character. So, please get back to us after deleting the unwanted character and we will do the needful.

We appreciate your patience.

Sincerely,

Eddy
    9Dragons Support
    Acclaim Games Inc.

Please help us improve our quality of service by participating in our simple 2 minute survey:
    http://support.acclaim.com/survey/index.php?cid=1811441013

Ticket Details
    ===================
    Ticket ID: YEV-XXXXX
    Department: 9Dragons Support
    Priority: Medium
    Status: Pending Customer Action
    felmentem a hejre ahova a link mutat be is engedet a pasal amit adtak de most mivan?