9dragons

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Anthraxus
Mind részeged mert kell a pia a warriornál is némely skillhez!!!

ÜDV

Sensei_san (Shaolin Luohan monk) Franc tudja hanyas!

az a lényeg hogy ez játék, és nem a legjobb akarok lenni hanem olyannal ami tetszik is és abból a lehetõ legjobbat kihozni sztem ez érthetõ.

köszi az infokat 😛 nemsoká elindítom 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

De ha piásat akar akkor az healer vagy hybrid mert warrior nem részegesbe nyomja sztem...

asd

Spike MGP3
Nagyon jó ez a Shaoliin ^^ van run skillje is meg csomó jó.. az a rohatt nagy sebzésû lövõ skill is ami 99%al lassít... király 😊) már csak a minion of the Damned hiányzik

9Dragons/: White Clan /Shaolin / Luohan Monk/ Revolving Chackra 1 / Hero Band Hungaryan_Dragons

Anthraxus
"Mi is a neve neki beggarban?"

Vanguard Beggar

Üdv

Geeforce
Helló!
Tudtátok ,hogy a Gameguard vírusos? Bizony, bizony, ha átvizsgáljátok a 9Dragons mappáját Nod32-vel szépen ki is dobja! Viszont ezután többé el nem indítod a gamet, mert a nod mindíg letiltja. Akkor pedig ki kell kapcsolni azt, ami nem célszerû. A vírus a Gameguard mappában a GameMon.des fájl az. Ha kitörlöd visszatöltõdik, mielõtt elindítod a gamet, ha meg kilépsz a letöltésbõl nem indul el a játék :S Asszem megvárom a következõ gameguard frissítést, nem akarok kockáztatni.

hiftu
Ha drunken, akkor ugye beggar. Menj el a beggar-okhoz.
Ha warrior, akkor meg ugye warrior... Mi is a neve neki beggarban?

Amugy érdekes, hogy bemutató video alapján választod ki a kasztot és nem az alapján, hogy mit tudhat... :§

Valaki akkor megmondaná h a drunken warrior vagy mi hogyan érhetõ el?

klánra és azon belül kasztra gondolok, láttam múltkor egy bloody plainsben és magyar volt, amikor elmondtam h én is az vagyok kedvesem megölt ...

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Spike MGP3
Lawless oc 6 vok, nem adtam fel csak még nem írtam át az aláírásom... egyébként már, mint látod van másik karim... Sensei ugyanez van velem is beakad így sipol néha nem nyomom a jobb gombot lightfoot közbe, de mégis kanyarodik aztán meg sipol, mint állat. Én úgy szoktam kivédeni, hogy mikor meghallom az elsõ sípot vagy magától elkezd kayarodni akkor elengedem az alt-ot, és elkezdek jobb- aztán bal gombbal kattintani mint egy õrült... akkor pár másodperc és vége...

9Dragons/: White Clan /Shaolin / Luohan Monk/ Revolving Chackra 1 / Hero Band Hungaryan_Dragons

Anthraxus
Lene egy kérdésem !

Csak nekem van olyan problémám hogy beragad az egér jobb gombja de az egeren tehát ez csak lightfoot közben van és olyankor a lightfoot is beragad és van hogy 5 percen keresztül nemtok emiatt csinállni!!!
meg van olyan hogy ha megragad az egér akkor úgy érzékeli néha hogy a billentyûzet és az egér gombját egyszerre mind lenyomom és ha megmozdítom az egeret a gép ilyen rendszerhiba hangot ad de nem a hangszóróból!!!

na mindeggy ha csak nekem van ilyen problémám akkor újratelepítem!
de ha másnak is van ilyen gondja akkor a patch hibálya!

ÜDV

Anthraxus
Megnéztem a neve Breakin Pole of Zen és nemtom mikor tanulható meg XD

És spike lawnak adok igazat nem érdemes feladni én sem adtam fel csak várok a 19-es patch-re és ha jól tudom minden klán warriorjának van lerohanóskillje!!!

Üdv

hát SpiKe ha már oc1 en felakarod adni akkor felesleges tovább vinned! amúgy a nevét pontossan nemtudom de a vége az tuti ZEN mert nekem a skill lvl10 és nagyon sokat használlom és jol is néz ki 😛 !!! amúgy nemakartam goromba lenni de csak azért kezdenni shao karit a skill miatt 😞 ! shao a legjobb vagy a HD soha nemkezdennék mást!

Aquaman IS hyb,DrunkenGod IS nuker,ThePhoenix IS warrior,Lawless HI nuker

Spike MGP3
mondj róla adatokat : nevét, meg hogy mikortól lehet tanulni, meg, hogy hol... a master louhannál, vagy Shaolin Masternáál?

Spike MGP3
és mikor tanulhato meg???

Gubberx
Shaolinnak is van

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Spike MGP3
Ratyi Saolin nincs ráfutó skillje :/ kezdhetekuj karakter... fõleg a futóskill miatt lettem warrior...

inter15
LOLOLOLOL változnak az idõk <#vigyor><#vigyor>

arra értem h meik klánba kell menni és meik kasztot kell választani

Jah retro már árulsz is 😊 nemsemmi 😊 ! amúgy tényleg eros retro karaktere bárkit megtud olni 😊 ! engemet simán lenyom csak a nukokkal 😊 ! valaki mondja már meg nekem mi az a trinket mert szétdob az ideg 😞 !!!
de én éllo képeket nyújtok a Mansionrol úgyhogy még én is rajta ulok 😊
nekem Retro WT noi cuccot 4pkt +zold ruhát dobott 😞 baxki de xplo meg CDT az shao felsot kapott na akkor lettem ideges 1 kicsit! én játszok tovább retro nekem még van kedvem 1 darabig amúgy meg kozbe suli is lesz úgyhogy én is visszafogom magam !

jah igen, még vmi viszonyítás képpen: 9ezer HUF egy db 3hónapos csomag, ha átszámoljátok a 30eurot, meg a különféle banki átutalás illetékeit 😊

Char: -ReTrO- Role: deva monk HB: Power_Of_Budha

Law:
most nem leszek egy darabig, mert sok a dolgom, meg rá is untam rendesen, nincs kedvem azokkal a szar king kongokkal kínlódni a cc4en
szal 2-3hét szünet lesz, aztán meg majd kiderül, hogy tovább viszem-e vagy nem, de ha addigra lesz új map, akkor megyek
te meg játsz, ha van kedved, nélkülem is elboldogulsz 😊

UI: szerezz nekem is mansion settet 😊

jó játékot

jah igen, fc1 es shaolin hybridem van (deva monk), totál build, erõs kari, 4pct set, sok sok gold, 200def trinket, 3hónapos csomag novemberig
ha van vki esetleg meg akarja venni, akkor eladom jó pénzért, ami annyit jelent, hogy 30ezer alatt semmi kép
akit érdekel, az írjon rám, de csak ha komoly ajánlata van, és tényleg érdekli a dolog
a karakter erõsségérõl érdeklõdhettek lawlessnél, õ ismeri...
ennyi

hiftu
Ehh, pár elírás:
Szóval *fórumon.
Ja és be kell jelentkezni, hogy elérhesd a fórum anyagát..

hiftu
9Dragons fórum van már teljes leírás a Mansionról is.
Itt a link (angol):

Guide for "Mansion of Silver Coins"

nemtok képet feltoltenni...pedig a Mansionbol akartam mert szerintem még sokan nemlátták csak a CoF meg a VoH-ot 😊 itt 2 boss van az egyik olyan arany Budha 😊 ! de FC9en narancs úgyhogy kicsit húzós!!! 😊 de az én klánomnak sikerult kinyírni..és igy megkaptam a Killer of Ghosts epitetet!
nembaj majd feltoltom késobb😊

hiftu
Mit értesz az alatt, hogy hogyan lehet összehozni?

nah fasza rosszul mentettem le a linket 😛
de javítva hehe

drunken masteres videot láttam a youtubeon azt hogyan lehet összehozni?

ezt már tudom 😄

Heifei bizonyos esetekben vagy pedig a Bloody Plains.
az egyik questben is ott kell szarakodni múltkor picit ideges voltam

Köszi Hiftu!
Ezt egy tökéletes ismertetõ volt...

Üdv.: Fenyi
hiftu
A könyvek segítenek fejleszteni a skilljeidet.
3 tulajdonságuk van:
- Melyik klán használhatja (egyértelmû)
- Hányadik skill lvl-ig hat. (beginer 3, intermediate 5, advanced 10)
- Mekkora a szorzója (2,3,4,5)

Amit nem érdemes megvenni a játékosoktól az a Beginer I, és intermediate I(2-es szorzó), mert a klán bázisán is megkapod olcsón.
Az adott tipusú könyv még arra a skill szintre is hat, amelyik rá van irva. (tehát beginner-t cheng 4-es tudod használni, 4-esen már nem hat.)
A könyv csak 30 percig hat, tehát jól használd ki ezt az idõt.
Kezdetben vegyél a klánodban könyveket és úgy fejlesztsd a skilljeidet.

amúgy valahol nincs valamilyen leírás h meik rolenak mien ponteloszlás a jó?

Heavenyl phantom demont szeretnék és minél jobbat

oc4en újraosztottam sztem szintenként engedi

Sziasztok!
Próbáltam keresni a kérdésemmel kapcsolatos információkat,
nem sok sikerrel. Így felteszem a nagy kérdést.

9DRAGONS: Mit lehet kezdeni a könyvekkel a lilákra gondolok.
Állandó tudást ad vagy csak arra a 30 percre amíg kint van.
Ha tud valaki segíteni a könyvek ügyében az tegye meg mert semmi változást nem látok.

Elõre is köszönöm a segítséget.
Üdv.: Fenyi
Spike MGP3
Kösz a segítséget 😊) Lawless egyszer találkozzunk már, kíváncsi vagyok, milyen egy FC 1es Luohan...

jaj Sensei ne haluzolj 😄😄😄 😛😛😛 amúgy se értesz hozzá 😊 mivan te megnémultál vagy már csak a forumot nézed és osztot az eszet???? 😊 hello mindenkinek .....ééééééééén vagyok a legjobb 😄😄😄 ! (majdnem)de majd belehúzok és én leszek 😊

Anthraxus
még annyi hogy a templomon belül és nem a trainingnél mert ott vannak pole-osok most hogy átgondoltam😄 tehát még az épületen belül XD

Anthraxus
Az a shaolin akinél lehe váltani olyan aranyszín szerû ruhálya van és egy nagyon szép polearmot tart a kezében de most hogy belegondolok a legtöbb npc nél nincs polearm csak a guardoknál tehát nem nehéz megtalálni! 😄<#vigyor2><#buck>

halihooo mindenkinek 😊 retro mikorra várhato a visszatérésed? addig alljak le vagy mi? udv mindenkit 😊 !!! Power_of_Budha a legjobb 😊😊😊

Oc1-en lehet egyszer és utánna RL12-ig bármikor. Általába van egy npc minden klánbázison ami látszólag semmire se jó,shaolinnál ez a ruhaárús és a clan point-os között van egy polearmot fog. Ha beszélsz vele akkor látsz majd egy küldetés szerûséget maiben felajánlja hogy újraoszthatod.

Spike MGP3
Klánmester? :S oc 4be is? melyiknél? 😊)

hiftu
Utána az egyik klánmesternél lehet újraosztani RL12-ig. Ha addig nem teszed meg, akkor a lehetõséged elveszett. FD1-tõl már nem tudod újraosztani.

Anthraxus
egyszer elosztod oc1-en ha akarod aztán újra elosztani csak rl vagy fd után lehet ha jól emlékszem mert egyszer én is segítségül hívtam ezt a lehetõséget.,

Spike MGP3
légyszi gyors segítség, mert addig no 9d

Spike MGP3
de már egyszer ujraraktam -.-'' utána mikor lehet?? mert a régi embernél nekem csak az van hogy role áttekintés...

Egybõl utánna ûj ra tudod rakni,de ha nem annyira vészes én tanácsolom hogy próbáld túlélni és kijavítani a szintek alatt. Mert ki tudja késõbb nem e jön jól. Mondjuk Luohan-t nehéz elb*szni,nekem sikerült is 3x XD

Spike MGP3
Sikerült kasztolni, csak az a kérdésem, hogy mikor lehet ujrakaosztani a pontokat, mert itt üvöltöztek mögöttem és véletlen raktam Wisdomra essence helyett... és nem is keveset -.-''

Spike MGP3
Köszi a segítséget, ReTr0 😊) A golden Blossomos karit meg sajnálom 😞
egyébként lauhan vagy mi lezsek ... x) warrior

Egy accon van új karimmal 😄 Szal buktad 😄

asd

ZZ-be kell banditokat ölni a passanger vagy mi a tököm után
onnan ismered meg, hogy van ilyen kõkapu szerû vmi, ott befordulsz jobbra, és ott vannak a banditek, abból lezúzol egy 5öt kb és kidobja, aztán vissza kell menni a kovácshoz, utána meg SS-be a kiscsákóhoz, aki végül elküld a pap bácsihoz

az öreg csóka meg fogja kérdezni, hogy újra akarod e osztani a statjaidat, érdemes itt újra elosztani, mert ezen kívül még 1 ilyen esélyed lesz, és utána ámen
a pontjaidat a role-odnak megfelelõen oszd majd el

UI: ha diamond monk akarsz lenni, akkor készülj fel, hogy fél életedet végig kell buffolnod, viszont a vége hatásos

jó játékot

Spike MGP3
Kinek volt SM 5 inaktív Diamond monkja? az gondolhat rám is 😊))

Spike MGP3
Szerintetek? 😊)) egy nap alatt felhúztam a karim oc 1-be 😄 Csak nem tudok kasztolódni... :S megtaláltam azt a Stone Buddhát, mert segítettek, de nincs felette se kérdõjel se felkiáltó se kék, se sárga, semmilyen... és ha rákattolok valami olyasmit ír, hogy ez egy esõ mosta szél koptatta erekje, ki rejtene ide egy erekjét... :S elolvastam mégegyszer arra jutottam ki kell nyírni már thiefet... de azokat kerestem vagy fél óráig... semmi hatás.... még a bad karmám is elveszett, átmentem Banditsokhoz, hát ha ottvannak, igaz az õrzök elsõ hat ütésre nem bírtak lecsapni, de hetedikre már sikerült nekik 😊)) Szóval Segítséget kérnék 😊))