• zseblampa
    Úgy látom, pár dolog nem tiszta egyeseknek:
    - Sacred union tagok nem írthatják egymást CC-ben. Volt rá példa, így lettek kirúgva tagok egyes helyekről (pl. az a jómadár CULE_92). Mikor nem lettek kirúgások, akkor liga repült a Wei listáról (mint pl. Evil Insanity).
    Jelenleg CC-ben békeegyezmény van (megint). Akinek ez nem tetszik, az szóljon, tárgyalok vele nukerrel BP-n, hogy jól érezze magát (CC-ben - bármi történhet - én nem fogok grindelőket írtani.)
    - Amíg UF/DES volt "uralmon" (~ ők felügyelték BP-t), addig lehetetlen volt trédelni. Pl. volt, hogy kimentem, és tréd közben hátbalőtt egy CS nuker (pl. EWR). Nem azért, mert amúgy olyan ember lenne, hanem azért, mert magasabb szintről meg lett mondva neki, hogy ezt KELL csinálnia. Azóta az ellentéteket preferáló felek vidáman elháborúzgatnak a trédelők mellett, és duelezni is lehet háborítatlanul. A kisebb agresszorokat meg mindig lecsapják, mint a legyet
    - A war-t nem értem. War hivatalosan B&W. Jó lenne, ha a feketék is csinálnának valamit. Holtott most 2 Holtpontosnak is akarunk Wei killert, a mostani állapot nekem sem tetszik, egy war az bunyóról kéne, hogy szóljon, akár szövetségesek, akár nem. Fed, mozgósítsd az embereidet