9dragons

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Milyen clanok vannak?

van már Iron Fist-es clan???

Ja és még egy olyan van, hogy nem változik a good karmám, pedig volt hogy meghaltam, meg RL3-on már lassan szintet lépek, aminek ugye többszáz mob az ára, de nem nõ a karma, mintha befagyott volna a kettõn.
Én is a Cof-ban voltam , de mobot mégcsak nem is láttam ,lehet, hogy az volt a gond,hogy 3 purple-vel mentem be.Amúgy mi van ott bennt, és mit kell csinálni, egyáltalán egyedül érdemes bemenni, vagy csak partiban?
Nemtonm én rl-en meg se tudom ütni CoF boss-t ^^ Szal még ha 1%ot kéne leütni az se menne 😄

asd

Atti12
sajnos van.

hej azt egy szoval sem mondtam hogy bot kell!!!!!!!!!auto cast progi hoz kéne egy kicsit pontosabb leirás mert nem tul jól müxik
egyébként ehez a gaméhoz nincs is bot!!sztem<#boxer><#boxer><#boxer>
Nem, nem nálad van a hiba, néha van ilyen bug, pl xiannak se tudtuk megszerezni a conqueror-t. õ beszélt a g m-el és azt mondta, hogy a conq cím elnyerésére csak esély van, nem fix, hogy megkapod

valójában ez egy bug, ami néha elõjön néha nem, kb olyan mint a questbug

annyit tudok tanácsolni, hogy probálgasd, bár a conqueror of Death Valley egy nagy rakás szar (és még finom voltam), nem ér semmit , még az alap acolyte is jobb 😊

ha már itt tartunk, akkor epitetekre ajánlott szintek (csak a fontosabbakat mondom):

secret solve of four god.... (bocs nem tudom pontosan a nevét, de ugyis tudjátok melyik) rc12
Killer of Meng Mian rl 5 után
Killer of Mei San-he sm 5 után
Lightning Fist sm 12
Killer of Shen Mo gb 5 után
New Hero gb 6
Punisher of evil one gianxi gb12
Killer of Ghosts ec 2 után

Nyilvánvalóan ezek fehér klánosoknak vannak, de megvan mindnek a sötét klános megfelelõje.
Ezek alapján már mindenki meg tudja határozni bloody plainen, hogy ki hanyas szintû (viszont megjegyezném, hogy nem árt, ha a fegyókat is ismeritek másnem színrõl, mer általába bp-n secret solve-os epit használnak a nagyok is a 10% speed miatt)

Char: -ReTrO- Role: deva monk HB: Power_Of_Budha

hiftu
Nincs benne a ephitet listádban? Mert automatikus nem fogja átírni az aktuálist, ha jól tudom.

Nem haltam meg és az idõ sem telt le. Már háromszor voltam bent és láttam a végén az Icy Riverlake-s bejátszást. Szóval nem kaptam meg a Conqueror of Death Valley-t. Nem lehet hogy a Gamemel van valami probléma, vagy a netemmel?
Üdv: Zarknod
/HD Blood Demon, RL5

Tirranda/ BoT healer

Anthraxus
"Ha az sincs meg akkor te meghaltál benn!"

az kimaradt ha lejárt az idõ mielõtt kimehettél vólna akkor is meghalsz!

Sensei_san (Shaolin Luohan monk) Franc tudja hanyas!

Anthraxus
te meg el vágy tévedve mert akkor is kaptál egy olyat ha kimentél az exiten hogy Conqueror of death valley!!!
Ha az sincs meg akkor te meghaltál benn!

És ha a killer of meng mianra gondoltál az azért nincs emeg neked mert nem te ölted meg a bosszt!!! csak egy pár szörnyet!

ÜDV

Anthraxus
Hogyha botolni akar majd keres magának eggyet és botol majd kiszúrják és örökre bannolják!

Mert az összestöbbi játékos jóember és feljelenti az gm-nél én is tamással feladtunk már egy párat!!!

ENNYI!
ÜDV

Shiwo
majd a barátnõjét is egy "bot" fogja izélgetni helyette..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

asszem el vagy tévedve kicsit, nem tudom mi kéne még, bot, vagy mi?
azér játék, hogy te irányítsd, nem azér, hogy program mûködtesse....

visszaolvastam kicsit, és ehhez kapcsolódan szeretném megjegyezni, hogy azért ne keverjétek már a bottal a makrót
a makrós cuccok mint pl nostro, vagy sensei egere, vagy ezek a cuccok legálisak, és nem tudsz velük grindelni, az egyeszerü kezelhetõséget segítik, illetve a buffok fejlesztését, másra nem jók..
a bot az teljesen más, azt ráereszted reggel, oszt estig hozzá se kell nyulni, csak azt látod, hgoy nap végére ugrottál 2szintet...
szóval aki botot vár, az máshol keressen

ennyi, jó játékot

Char: -ReTrO- Role: deva monk HB: Power_Of_Budha

Coft ba voltam, nem én vezettem, ott voltam, kinyírtam pár szörnyet, amikor meghalt a Boss, akkor betörtük a kaput , kimentünk. A többiek megkapták az új epithetet, én nem.

Tirranda/ BoT healer

tudtok még adni a játékhoz ien fincsi progit??
hiftu
A CoF-t csináltad, vagy csak lemészároltál mindenkit a Death Valleyben?

Sziasztok, miért van az hogy már háromszor végigcsináltam Death Valleyt és nem kaptam meg az új epithetet.
Üdv:Zarknod

Tirranda/ BoT healer

hiftu
Általam valósnak vélt válaszok:
1. Nem, akkor nem törik el. (extrém dolog lenne)
2. Csak a szerencsédtõl függ
3. Megfulladtál?? Hol jártál??
4. Még nem találkoztam vele, vagy már elfelejtettem... Nem tudom
5. Függ a többi tulajdonságától. Ha sima fegyver, akkor nem adnak érte sokat, ha kék vagy zöld, akkor kérhetsz érte többet.
Javaslom, hogy nézz körül Hefei-ben, hogy épp hogyan áll a piaci helyzet.

ZzoleE
Köszi a progit!

...9D,BoI,WoT,BFP4F,NFSW,WF...

Vissszaolvastam a topikban, megpróbálok olyat kérdezni ami nem volt eddig.
1. Javítás közben is eltörhet a fegyver, ha sokat használom?
2 Van valami trükkje a megezésnek pl hogy egy kicsit koptatni kell a cuccot, mert nekem egy teljesen szûz kard a +3-at nem bírta, vagy semmivel sem lehet befolyásolni, hogy eltörik-e ?
3. A death valley-ban mi várja az embert, mert bementem kaptam egy laggot és rövid úton megfulladtam, annyit láttam csak, hogy van egy nagy kapu meg ilyen szerteágazó izé, és milyen szinttõl étrdemes oda bemenni.
4.a sliver shovel használható valamire?
5.Milyen áron érdemes árulni egy +3-as fegyvert, mert én a két véglet között 20-100k mindent láttam már.
Shiwo
én akkor játszottam 1-2 hónapocskát, mikor ez a topic indult, meg most kezdtem újra..

Spike MGP3
mibe fogadok te nem buffer vagy meg nem is healer, vagy ha igen akkor healelsz 17et jo esetbe...

9Dragons/: White Clan /Shaolin / Luohan Monk/ Revolving Chackra 1 / Hero Band Hungaryan_Dragons

Shiwo
nem az a lényeg, hogy eredeti szoftver vagy valaki által készített.. az a lényeg, hogy etikátlan, meg tök jó, ha egy program játszik helyette, úgy sok értelme van a játéknak..ennyi erõvel tetriszhez is makrót használhatna...az ilyen emberek csak azért nem használnak cheat-kódot, mert az nincs a gémben..

Jah és aki bill-t meg egeret vesz az nem lúzer? heh? Mert ugye az fent van hivatalos oldalon, h billentyûzet legális, csakhogy sokan nem fognak azért pénzt adni. Tök ugyanaz, csak makrósokat bannolhatják...

asd

Shiwo
hosszú idõ után visszanéztem ide is, erre azt látom, hogy terjednek a makró-lúzerek.. <#wow3><#shakehead><#wilting>

Spike MGP3
na aztán a használatát egy képben mutatok meg ami benne van a zip fájlban... (ha valakinek nincs benne töltse le még 1szer!) ennyi. nekem most mennem kell még jelentkezem... BYE

9Dragons/: White Clan /Shaolin / Luohan Monk/ Revolving Chackra 1 / Hero Band Hungaryan_Dragons

Spike MGP3
na csináltam egy tárhelyet (megint bocs, hogy többször irok... még fogok is x) )... cwi-s tárhely semmi bajlodás a link >>>! ITTVAN !<<<

Spike MGP3
ha valaki nem értené elõször elsõ oldalon letekersz rányomsz a Free gombra, majd a következõ oldalon beírod azt ami kint van... (mindig más).

Spike MGP3
Rapidshare FeltöltésTessék majd feltöltöm máshova is, ha nem tudjátok használni... x)

Anthraxus
csak mondom én most vettem egy egeret ami ugyanezt tudja a használati utasításbn van hogy van benne makró és egy bizonyos billentyû rendszert felvesz hogy mennyi idõközönként nyomtad le a gombokat😄

és ez is legális mert direkt gamer mouse

Trust GM-4200

ÜDV

Atti12
Annyival lesz jobb neked ha megveszed ott fog virítani a polcodon a tok 😄. Amugy semmire nem jobb. és ingyenes

ZzoleE
ez egy ingyenes jákét!és ezért mindenki eredetiben nyomja 😊

én szeretném ha feltöltenéd valahova mert kellene!!!!!4

mivel lesz nekem jobb ha megveszem eredetiben a játékot??és havidijas??
ZzoleE
hi!nekem jól jönne ez a progi 😄
bár nem vagyok híve az ilyen dolgoknak,de nem fogok ott ülni egész nap, hogy jó buffjaim legyenek...

Spike MGP3
ja, és (bocs, hogy mégegyszer irok, csak elfelejtettem) a gameguard nem dobja ki mert egyrészt egy activisionos srác adta ki, másrészt pedig magát a számot üti be nem a buffot/healt/stb. Így tehát a csetet ne hagyd bekapcsolva mert nem érsz el vele semmit x)... na csak ennyi mostmár télleg bye

Spike MGP3
Sziasztok! Fire demon lettem most vagyok rc 5 de elég gyorsan fejlödök és nagyon tetszik... a heal és a buff húzását uncsinak találtam de egy haverom adott egy progit, amivel nagyon jol lehet huzni. alapbol meditál olyan 30% mana körül tehát ha a stepsedet fejleszted akkor sincs gáz... a recast idõs buffnál/healnél akárminél sem akad meg ha nem tudja ellõni tovább megy de akár be is lehet állítani az idõt... na csak ennyit akartam x) ha szeretnétek a progit fel töltöm valahova... bye

ZzoleE
Köszi, majd megpróbálom <#worship>

Carmang
Ha rákattintasz a békára, akkor behozza az eredeti linket. Legalábbis nálam Firefox-ban.

ZzolE: azt írja, hogy ezt a skill-t csak "Incense Meditation" állapotban tudod használni. Nem vagyok Wu-Tang-os, de asszem az Innkeeper-nél kell vásárolni Incense-t. Aztán jobbklikkel használni, ekkor kerülsz ebbe az állapotba és használhatod a skill-t. Minnél drágább Incense-t veszel annál tovább tart a hatása (a legolcsóbb 15 perc, a legdrábább 2 óra, asszem).

Atti12
szép béka

ZzoleE
HI!tudnátok nekem segíteni?
itt van ez képesség a 8-nál,de nem tom használni, nem értem mit akar a meditációval!elõre is köszi 😊

Most valami olyat olvastam, h koreai verzió szám már 200+ xD itt meg ugye 18 😊 Szal nem gyenge, és nem igaz, h valamit nem tudnának ide is belerakni már :/

lelkes újonc: nm 😊

asd

Thx Rabbit, van még mit tanulni...

Csak kék vagy piros relicet tudsz feltenni, szal egyszerre a kettõ nem lehet fent 😊 Mivel kékhez good karma piroshoz pedig bad karma kell... Neked good karmából van most több szal csak kék reliceket használhatsz

asd

A kép azért ilyen kicsi és rossz, mert csak 20 kb-t enged feltölteni... sorry. Már 12 szinttel minimális szintkövetelmény felett vagyok és semmi... Valaki okosságot??

miért nem tudom használni a piros relicet, mikor 2 másik relic már a zsebben van és mind a 3-nak ugyan az a követelménye. Próbáltam már úgy is, hogy minden zseb üres, akkor sem engedi betenni...

inter15
Majd mikor kijön a 26. patch is, talán visszatérek 😊)

Yosimicu
anno ezért hagytam abba én is de azóta ráuntam az sro-megszámlálhtatlan botterére és a laggra szal YOSI is back<#boxer>
de azé saynálom hogy elmensz, szép idok voltak mikor még ark al együt mentünk<#vigyor4><#vigyor2>

\"Ittvan az ideje hogy bennem bízz, mint a GANJABAN amit te szívsz\" (CopyCon)

inter15
Mert nagyon meguntam , nem látom mi értelme van lvl 100 -nak lenni. Nincs hol kamatoztatni. Nincsenek jó kis klánháborúk , nincs benne semmi.
Elhentelgetsz benne mindenféle cél nélkül

😞
De miért?

asd