9dragons
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
van már Iron Fist-es clan???
asd
egyébként ehez a gaméhoz nincs is bot!!sztem<#boxer>#boxer><#boxer>#boxer><#boxer>#boxer>
valójában ez egy bug, ami néha elõjön néha nem, kb olyan mint a questbug
annyit tudok tanácsolni, hogy probálgasd, bár a conqueror of Death Valley egy nagy rakás szar (és még finom voltam), nem ér semmit , még az alap acolyte is jobb 😊
ha már itt tartunk, akkor epitetekre ajánlott szintek (csak a fontosabbakat mondom):
secret solve of four god.... (bocs nem tudom pontosan a nevét, de ugyis tudjátok melyik) rc12
Killer of Meng Mian rl 5 után
Killer of Mei San-he sm 5 után
Lightning Fist sm 12
Killer of Shen Mo gb 5 után
New Hero gb 6
Punisher of evil one gianxi gb12
Killer of Ghosts ec 2 után
Nyilvánvalóan ezek fehér klánosoknak vannak, de megvan mindnek a sötét klános megfelelõje.
Ezek alapján már mindenki meg tudja határozni bloody plainen, hogy ki hanyas szintû (viszont megjegyezném, hogy nem árt, ha a fegyókat is ismeritek másnem színrõl, mer általába bp-n secret solve-os epit használnak a nagyok is a 10% speed miatt)
Char: -ReTrO- Role: deva monk HB: Power_Of_Budha
Üdv: Zarknod
/HD Blood Demon, RL5
Tirranda/ BoT healer
az kimaradt ha lejárt az idõ mielõtt kimehettél vólna akkor is meghalsz!
Sensei_san (Shaolin Luohan monk) Franc tudja hanyas!
Ha az sincs meg akkor te meghaltál benn!
És ha a killer of meng mianra gondoltál az azért nincs emeg neked mert nem te ölted meg a bosszt!!! csak egy pár szörnyet!
ÜDV
Mert az összestöbbi játékos jóember és feljelenti az gm-nél én is tamással feladtunk már egy párat!!!
ENNYI!
ÜDV
azér játék, hogy te irányítsd, nem azér, hogy program mûködtesse....
visszaolvastam kicsit, és ehhez kapcsolódan szeretném megjegyezni, hogy azért ne keverjétek már a bottal a makrót
a makrós cuccok mint pl nostro, vagy sensei egere, vagy ezek a cuccok legálisak, és nem tudsz velük grindelni, az egyeszerü kezelhetõséget segítik, illetve a buffok fejlesztését, másra nem jók..
a bot az teljesen más, azt ráereszted reggel, oszt estig hozzá se kell nyulni, csak azt látod, hgoy nap végére ugrottál 2szintet...
szóval aki botot vár, az máshol keressen
ennyi, jó játékot
Char: -ReTrO- Role: deva monk HB: Power_Of_Budha
Tirranda/ BoT healer
Üdv:Zarknod
Tirranda/ BoT healer
1. Nem, akkor nem törik el. (extrém dolog lenne)
2. Csak a szerencsédtõl függ
3. Megfulladtál?? Hol jártál??
4. Még nem találkoztam vele, vagy már elfelejtettem... Nem tudom
5. Függ a többi tulajdonságától. Ha sima fegyver, akkor nem adnak érte sokat, ha kék vagy zöld, akkor kérhetsz érte többet.
Javaslom, hogy nézz körül Hefei-ben, hogy épp hogyan áll a piaci helyzet.
1. Javítás közben is eltörhet a fegyver, ha sokat használom?
2 Van valami trükkje a megezésnek pl hogy egy kicsit koptatni kell a cuccot, mert nekem egy teljesen szûz kard a +3-at nem bírta, vagy semmivel sem lehet befolyásolni, hogy eltörik-e ?
3. A death valley-ban mi várja az embert, mert bementem kaptam egy laggot és rövid úton megfulladtam, annyit láttam csak, hogy van egy nagy kapu meg ilyen szerteágazó izé, és milyen szinttõl étrdemes oda bemenni.
4.a sliver shovel használható valamire?
5.Milyen áron érdemes árulni egy +3-as fegyvert, mert én a két véglet között 20-100k mindent láttam már.
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
9Dragons/: White Clan /Shaolin / Luohan Monk/ Revolving Chackra 1 / Hero Band Hungaryan_Dragons
asd
9Dragons/: White Clan /Shaolin / Luohan Monk/ Revolving Chackra 1 / Hero Band Hungaryan_Dragons
és ez is legális mert direkt gamer mouse
Trust GM-4200
ÜDV
mivel lesz nekem jobb ha megveszem eredetiben a játékot??és havidijas??
bár nem vagyok híve az ilyen dolgoknak,de nem fogok ott ülni egész nap, hogy jó buffjaim legyenek...
...9D,BoI,WoT,BFP4F,NFSW,WF...
ZzolE: azt írja, hogy ezt a skill-t csak "Incense Meditation" állapotban tudod használni. Nem vagyok Wu-Tang-os, de asszem az Innkeeper-nél kell vásárolni Incense-t. Aztán jobbklikkel használni, ekkor kerülsz ebbe az állapotba és használhatod a skill-t. Minnél drágább Incense-t veszel annál tovább tart a hatása (a legolcsóbb 15 perc, a legdrábább 2 óra, asszem).
lelkes újonc: nm 😊
asd
asd
de azé saynálom hogy elmensz, szép idok voltak mikor még ark al együt mentünk<#vigyor4>#vigyor4><#vigyor2>#vigyor2>
\"Ittvan az ideje hogy bennem bízz, mint a GANJABAN amit te szívsz\" (CopyCon)
Elhentelgetsz benne mindenféle cél nélkül
De miért?
asd