21072
  • ToshiBá
    Na akkor kis jóhír. Akit érdekel mától elérhető a "Gold Membership" opció 25 dodóért acclamenál. Ez annyit takar hogy egész évre veszel magadnak 30% off kedvezmént és egyéb érdekességek. Állítólag jön még más is majd.
  • LordTusy
    még lenne is értelme a go grindnek,ha nem 6-8 gb7+ nuker blokkolná a safetyt egyyéb kasztok segítségével...+-egy két áruló mocsok ami elég sok található feka és fehér oldalon is
  • LordTusy
    UFTINY rajongók figyelem!!!
    Mint azt a többség gondolom már tudja,2-3 UFes nukerpatkány cc-ben élvezkedett a grindelőkön.Ez a kis erőfitogtatás elég nyenge próbálkozás a hírnevük visszaállítására...ráadásul reece egyedül elég volt a probléma megoldására.Event alatt 5percenként haltak a HD/SF-ek a partynkban,szóval csodálatos xp-dús 4x-ünk volt...Event után bp-n is balhézgattak (engem meglepő módon még mindíg nem pk-zott senki).Már meg se lepődöm,hogy egy "nagymenő" fekete ally se mutatkozott,hát igen...ennyit rólunk...ha pk-nál se segítjük egymást hogy nyerhetnénk wart?Semmi összetartás nincs,de végülis engem ez nem izgatKíváncsi leszek waron villantanak-e vagy csak eventen mernek mutatkozni
  • lolkaésbolka
    "Aham, és mi van, ha napi 24 órában blokádolják a safe zone-t? (Mert volt ilyen.) "

Akkor go grind!

• zseblampa
    vagy "soon"...
  • ToshiBá
    Nem 1 napot dobtak most, hanem 3-at. Legközelebb már few more weeks lesz.
  • zseblampa
    "A nap meg 24 órából áll ha akkor nemtudsz trédelni mész máskor"

Aham, és mi van, ha napi 24 órában blokádolják a safe zone-t? (Mert volt ilyen.)
  • ZzoleE
    éljen, tudtam hogy naponta fogják csúsztatni a dolgok csak 1 nappal, és így tényleg jövő karácsonykor lesz peccs...
  • zozoalma
    Teljesen mindegy most csak általánosságba neked válaszoltam mert te vetetted fel ez nem kötekedés !
    A nap meg 24 órából áll ha akkor nemtudsz trédelni mész máskor :D
  • ToshiBá
    BluFlash

Site Admin

Posted: 04 Dec 2008 11:06

Well, we had some major bugs that affected playability, and as a result, we are not able to release the patch until Sunday night.

The new time for the maintenance is Sunday, 10PM PST.

Again, sorry for the inconvenience.

örüljetek.
  • zseblampa
    Nem tudom, te hogy vagy vele, de én nem szoktam másokat zargatni tréd közben.
    Látom, megint sikerült megragadnod a lényeget... nem tudnál néha úgy kötekedni, hogy annak értelme is legyen? Mi köze a maszkos vagy maszk nélküli akcióimnak ahhoz, hogy egyesek "letiltják" a karma trédet?
  • zozoalma
    Hát nemtudom BP teszi ki a játékélményt sok embernek , mivel sokan belefásulnak az állandó Grindbe !

"Nem azért, mert amúgy olyan ember lenne, hanem azért, mert magasabb szintről meg lett mondva neki, hogy ezt KELL csinálnia."

"Pl. volt, hogy kimentem, és tréd közben hátbalőtt egy CS nuker" ezen se tudom mit vagy ugy oda mintha te sose öltél volna senkit maszkba

• zseblampa
    Úgy látom, pár dolog nem tiszta egyeseknek:
    - Sacred union tagok nem írthatják egymást CC-ben. Volt rá példa, így lettek kirúgva tagok egyes helyekről (pl. az a jómadár CULE_92). Mikor nem lettek kirúgások, akkor liga repült a Wei listáról (mint pl. Evil Insanity).
    Jelenleg CC-ben békeegyezmény van (megint). Akinek ez nem tetszik, az szóljon, tárgyalok vele nukerrel BP-n, hogy jól érezze magát (CC-ben - bármi történhet - én nem fogok grindelőket írtani.)
    - Amíg UF/DES volt "uralmon" (~ ők felügyelték BP-t), addig lehetetlen volt trédelni. Pl. volt, hogy kimentem, és tréd közben hátbalőtt egy CS nuker (pl. EWR). Nem azért, mert amúgy olyan ember lenne, hanem azért, mert magasabb szintről meg lett mondva neki, hogy ezt KELL csinálnia. Azóta az ellentéteket preferáló felek vidáman elháborúzgatnak a trédelők mellett, és duelezni is lehet háborítatlanul. A kisebb agresszorokat meg mindig lecsapják, mint a legyet
    - A war-t nem értem. War hivatalosan B&W. Jó lenne, ha a feketék is csinálnának valamit. Holtott most 2 Holtpontosnak is akarunk Wei killert, a mostani állapot nekem sem tetszik, egy war az bunyóról kéne, hogy szóljon, akár szövetségesek, akár nem. Fed, mozgósítsd az embereidet
  • ToshiBá
    MO-t én KS-eltem le. De annak is megvolt az oka. Imikének kellett az epi, én meg épp fújtam a kedves barátaidra. Mellesleg én jártam cc ben is PK-zni event alatt. Én nem titkoltam utáltam/om UFTINYT. De engem név szerint ők is rühelltek (dece bann-ja i-re a pont volt)

És bármikor újra szívesen nekikmennék.
  • ToshiBá
    Nos az infód eléggé bizarr már megint.. Faust SOHA nem adott nekem WT cuccot... Csak egy ígéretett tett az akkor még SM warrimnak (R.I.P): Engem nem fog megölni sosem.(éppen akkor ment az FSvs Faust/Fed/mittoménmégkik balhé.) Nagyjából ezt kaptam tőle in-game bármikor is... Ha meg UFTINY uralmat akartok megint, akkor kénytelenek lesztek új játékot keresni mindannyian. Vagy új szervert. Azok az idők lejártak.
  • LordTusy
    egyre hülyébb vagyok...
    "...fórumon kártogtok,menyjetek..."
    pedig nem akartam 1nél több hszt...na mindegy,ennyit rólam.
  • LordTusy
    Ryo...ha wart akarsz kezd el...ha balhé kell csinálj...emléxem volt,hogy egy kariddal sem hagyhattad el safety-t,mert azonnal pk-ztak
    érdekes...mindenkinek akinek hiányzik uftiny 1 nagy hisztije van...nem nyerünk wart.Ahelyett,hogy egy fórumon menyjetek szépen grindelni,nőjetek nagyra és marcangoljátok szét a fehéreket
    FS-el egy baj van...kihaló félben vannak a régi tagok...ezzel persze nem az újakat szapulom,csak hiányoznak "nagy öregek"
    Ryo talán azért nem tetszett FS,mert mi békés ally vagyunk,mostanában az a fő elfoglaltságunk,hogy tanítgatjuk az újakat
    Egy picit hosszú lett a hsz,bocsi
  • RYO123
    hát az azért volt mert nem tom ki ks elt e a MO t :D
  • lolkaésbolka
    cucu, lépj majd fel a fórumunkra, írkáltunk olyat, ami érdekel téged. Ezt te érteni fogod...
  • cucu00
    Az abban az időben lehetett mikor gondok voltak a shen mo ks miatt. Ryo, az új patch miatt gondolom vissza fog nézni 1-2 ember, és akkor lehet lesz változás.
  • szabi34
    "Black alig halt CC ben"
    RYO ezt nem mondanám ázért:D Én miattuk nemtudtam ott grindelni állandóan le pk-zott az öszzes ha meglátott...
  • RYO123
    hát igen kb
  • ReszegKoldus
    Az "uralom" most bőven érthető csak arra, hogy nyerjük sorra a warokat, blackek meg nem...
  • RYO123
    Hát remélem hamar jön el az az idő h Black up ol..
    Vagy valami Háború..valami izgalmas lehetne igazábol nem White uralom van hanem semmi mert Elites,SR,NP nem öl leauget vagyis nincs War ban egy leauge val sem...><
  • lolkaésbolka
    Minden fehérnek

Előtte fordítva volt, black uralom. Majd egyszer eljön az is biztos. Ez lesz mindig, egyszer fenn, máskor... Egy valami állandó... Ezt kitalálhatod

• RYO123
    "így igaz és végre élvezhető a játék" mármint kinek ?
  • RYO123
    dehogynem...Nem tudom ki emlékszik Faust][Hu ra neki vot magyar leauge e Magyar_Demonok én abba votlam legtöb ideig csak nem sikerülte neki Ec +9 és abba hagyta és Dozernek adta a WT-t és töbinek ott ahonnan én jöttem Sokal job volt a hangulat és nem vagy ok DES vagy UF ben..Voltam Fekete_Solymos is ott nem volt ojan a hangulat mint a M_D ben...
    én most nemzetközi leauge ben vok és jó a hangulat meg csomo haver
    nekem ez sokkal jobban bejön..és én kiléptem a FS böl mert nekem nem jöt be a hangulat.nem azért nekem nem jöt be lehet bennem volt/van hiba de nemzetközi sokkal jobban megértem.
  • RYO123
    hát ez az..mikor volt UF/DES akkor Black alig halt CC ben csak HT meg a alliance nekem ez jó volt..Fehérek közül is csak NP,SR, halt cc ben..de most minden black döglik cc ben szinte ez nem cool(ez az én véleményem).....
  • lolkaésbolka
    Ryo, ugy te Destinyben vagy? Vagy UF-ben? Ha igen, felmerül a kérdés, hogy miért nem erősíted a HUN ligákat és azt ne mondd, hogy nem jó ott a hangulat, mert a közösségek olyanok amilyenné tesszük őket. Lásd unicum töbszöri megújulása. A magyarok összetartása is jó lenne...
    De nem akarok senkit kioktatni, ezt tudni kell/érezni. Engem már minden nagy ligába, SR, Elites, etc... be akartak venni, de hű vagyok önmagamhoz.
  • Xiao
    Ollé...:) RIO, akarom mondani RYO hehe
  • Xiao
    Teljes mértékben egyetértek RIO-val. Hozzáteszem, hogy azok közül akik leöltek CC-ben, BP-n nagyon-nagyon kis %-uk volt UF avagy DES tag. Viszont annál több volt azok közül akik most dobálják a sarat...
    Ez lehet, hogy az én szerencsém mondjuk, de ...
  • RYO123
    nekem jobban tetszett amikor volt UF és Des..mert mongyuk WEI list jo ötlet de most Fehérek elég nagynak hiszik magukat meg vannak Fekete Leaug árulok..nem azért mondom de a The_Kingsem War közben leült BP-n..legaláb küzdenének..(és akkor legaláb valami izgalom is volt BP-n..)
  • lolkaésbolka
    Így igaz és végre élvezhető a játék
  • ToshiBá
    Azért nyernek a fehérek, mert UFTINY be lett terrorizálva a "Sacred Union" által.Tehát ők nem mennek warra. Nem is baj. Így legalább béke van végre a Bardón.
  • ToshiBá
    hehehehehehe...... Na most már csak Pénteken lesz pecs.

BluFlash

Site Admin

Posted: 03 Dec 2008 07:20

Sorry everybody, but we have pushed the patch release back 1 day in order to correct some last minute bugs.

Sorry for the inconvenience.

• lolkaésbolka
    Egyébként mostanság fehér oldal nyeri a wart, úgyhogy vitatkoznék azon, melyik oldal a jobb... nyehehe :) Hogy miért alakult így, az mind1 a lényeg a tények. Biztos azért, mert én nem megyek rá egy ideje :)
    Érdemes új karaktert indítani, mindig jönnek új magyarok + amíg én GL karival 1 lvl uppolok, addig a kis kari ls0-ról RC lesz :)

Én is altozom mostanság, sokkal élvezhetőbb.
  • ToshiBá
    Kicsit ciki hírem van. Aki holnapra szeretné a peccset annak vödör jeges víz a nyakába... 10 PM PST-kor kapcsolják le a szervereket. 2 óra múlva lesz csak megpeccselt szerver. Utána még (netedtől függóen) minimum 30 perc, hogy tudj játszani. Ez a 10 PM PST magyarul Csütörtök reggel 7-kor lesz. +2 óra reggel 9. Tehát holnapután reggel kell rosszul lenned, h játszani akarsz. Ha nem hiszed akkor nesze egy LINK. Ezen megnézheted.

@ Tusy Én nem azt mondtam, hogy nem lesz bugos. Mint látod BF írta is, hogy néhány bug benne maradt. Az előző infóknál mindig írta, hogy játszhatatlan lenne a játék a bugokkal. Most nem tette. Tehát bugos lesz, de játszható.

DE ÉN AKKOR IS MEGMONDTAAAAAAAM!!!!!
  • Dialosa
    helló!

ha még úgy működik mint régen, akkor a def bossnak 3-6 óra a respawn ideje, tehát eközött jöhet elvileg, ha nem akkor majd kijavítanak
  • Lawless #7957
    HELLO valaki mondja már meg nekem h mennyi ido után respawnolnak a bossok pls a Def boss cc3ban? mennyi ido 4-5-6 ora? koszi elore is :)
  • LordTusy
    gratulálok Dózi,ügyes vagy...
    én még mindíg nem élném bele magam,hogy működőképes játékot kapunk holnap...remélem tévedek.