Raven! Nyugi! Én látom a vigyorfejet. =) Rohanban nem fogott meg semmi.. (pláne hogy nem lehet krbeforgatni a kamerát mint 9d ben. Lehet hogy ez másnak semmi de szerintem fasza print screen karakterről gépre, vagy telóre nekem fontos)
Ryo! Ha nem jö össze = Nem tudom mennyien tudjátok de restatoltam hybnukerre. A 200 wis viszont felért egy foghúzással számomra. Tehát a ha nem jön össze azt jelenti, hogy Ha hybnek nem jön semmi brutál nuke, nem veszik le wisről a penalty-t akkor a hybnukert nem éri meg fejlesztemóni. Ha hinni leht pletykáknak (Phew) akkor lesz 2nd role change. Abban az esetben ha hybnuker mint olyan nem lesz alkalmas grindre a kkor CS nukerem lesz... De ha nem jön semmi extra csak kapunk egy marék kakit akkor marad a TCoS... Gót hangulat. Ahogy láttam elég jó karakterek. És 360 as kameramozgatás... Csak bírja a gépem... Bár nem warhammer lesz de unreal 2.5-ös motor van benne ami kissé erős egy MMO-nak..
Röviden ennyi lenne... Addig amíg nem jön új pecs addig játékban sem leszek nagyon mert UNALMAS. Ha be is megyek akkor se igazán grindelni. Inkább csak skilleket húzni, és beszélgetni. A közösség ugyanis jó!!!!