--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
1.:
Baromira nem zaklatott fel a távozók mennyisége/személye. Csak nem esett jól nekünk, hogy a beléjük fektetett bizalmat, energiát így hálálták meg. De minek is magyarázkodok?
2.:
Iszonyatosan nem állt szándékomban "háborút" hirdetni, amíg egy majompöcs nem szólt be ma. És mivel gondolom közéjük tartozik, amíg nem tudom meg ki az addig mindenki lehet potenciáisan.
3.:
Az én értesülésem másoktól való. Eszerint HF UF "barát" ally.
4.:
UF már azelőtt PK-zott minket DES-el meg az idióta pajtijaival mielőtt egyik lelkes távozónk akart magának Shen epit. Lehet érdeklődni Genyánál mennyi BK-ja maradt mikor heteken keresztül gyilkolták mindenhol. (És az meg egy WEI KS miatt volt. Amihez nekem közöm nincs/nem volt.)
5.:
SENKIT NEM ZAVART HOGY FREE INAKTÍV, AMÍG TE NEM KEZDTÉL EL OKOSKODNI! NEKÜNK JÓ ÍGY IS! FREE MAJD JÖN HA AKAR! SvS MEG NEM ÉRDEKEL MINKET MÉG!
Az meg hogy Piknik Veled beszélt nem igazán jelent semmit számunkra. Pozitívum ne lett elérve utána sem. UF ugyanúgy gyilkolta a kicsiket CC-ben. Már bocs.
6.:
Mikor én koccoltam, annak személyi okai voltak, amiknek sokan itt is tanúi voltak. És engem hívtak is vissza. :P
7.:
Mit mondtunk mindenkinek aki elkezdett grindelni CC-ben mindíg? Ha PK-zzák őket koccoljanak, mert nem tudunk segíteni nekik.(Halkan megjegyzem a PK-tól max karmát buksz, és ez max idegesítő egy kissé.És IA pl sosem PK-zott FS-t, és nem is fog. Míg a kis újonc allynak ezen lehetőség a büdös életben nem fog megadatni. És tőlük még a "nagy" UFTINY is tart.) Az meg,hogy engem személy szerint sokan ismernek ellentáborból azt a shoutjaimnak/BP-CC-ben tett tetteimnek köszönhető.
Ezek után lehet véleményt formálni rólam. De aki FS-t meri gyalázni annak vége.