21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
#7274 adjátok ki norbi300-at... és mint leírtam eszem ágában sem volt vadászni senkire, de akinek itt nagy a pofája az álljon elém safe zone-n kívül... ha értitek.^^ amúgymeg : olyan rohadt sok embert öltem le közületek mióta balhézok. nem?
-
#7273 Na szóval, én nem akarok beleszólni abba, ami dózi és a volt tagok között zajlik, de lenne egy-két dolog, amit elmondanék. Ismerjük egymást dózi. Sztem emléxel még arra, amikor én is SF voltam, kicsimmel, Diablával együtt nálatok voltunk. Amikor kiléptünk, érdekes módon senki nem vadászott ránk közülletek BP-n, pedig megtehettétek vna. Sőt, még a Merevlemezt is együtt csináltuk, bár nem volt hosszúéletű. :) Na szal. Csak annyit akarok mondani neked dózi, hogy imi-ék, meg az egész HF nem UF barát liga. nem lehet az. Már csak azért sem, mert pár napja már az én ligám tagjai. Épp ezért mondom, beszéljétek meg egymás között nyugodtan a dolgot, mert nem szeretnék BP-n olyat látni, h FS pk-z DRH-t, v fordítva. Mi is gyűlöljük az UF-et, csak mi nem hergeljük őket. :D Szal ha vmi gond van, inkább beszéljük meg. De ha csak egy tagomtól is meghallom, h az FS minket öl bp-n, cc-ben, akkor meg fogom tenni a szükséges lépéseket. Remélem erre nem kerül sor, hisz én is sólyom vtam. -
Fed #7272 lol, ebbe a vitába inkább nem szólok bele, mert semmi közöm nincs hozzá.(UFTINY célja az volt, hogy FS-t szétverje, minden ligával akik nagyobbak és tudnak ellenük harcolni szét törik, JKD, HT, Régen SR-t ami szerencsére újraépült, mint a HT is, de pl JKD soha nem lesz a régi..)
Minden klán adv skilleket kap, nemtom pont ki milyet, én is csak hallotttam.
HD: HP leech WT: VE leech BoT: +100% def?! SF:100% dodge?! Beggar: HPt ha jól emlékszem Saolinok pedig AR/CK+100% vagy valami hasonló...
Nem emlékszem pontosan, de minden klán elkülönül, és a kasztok is elég penge skilleket kapnak, pl a healer +100% speedet kap ahogy hallottam.
A VN verzióban mindenki aki nem warrior/nuker az AXE-al fejlődik, és a warriorok grindje lesz a legegyszerübb elvileg. Na és persze warrior lesz a legerősebb kaszt... -
milan12301 #7271 hy!itt gyorsan lehet fejlődni ??már mint az RYL2-be??
-
DSUN #7270 Nos igen...Jobb lesz ha visszaveszel az arcodból és meggondolod kinek mit beszélsz, mert ez így nem lesz jó...
Pás -
zozoalma #7269 Shobert Norbi legalább annyi lenne benned hogy nem névtelenül irsz
Persze ugy könnyü beszológatni , de talán majd egyszer Bp-n megmutathatod ki is vagy valójában
EZ a fórum meg még mindig nem erről szól -
#7268 húúúbazd... nehéz nem szétgyalázni... nehéznehéznehéznehéz... de ez csak cyber... ez a te mákod kisgyökér... ez a te rohadt nagy mákod... pedig úgy szeretném.... -
#7267 csak 1x írnád le a neved... csak 1x.. de nem mered, mert gyáva vagy... a folytatást töröltem, mert nem vagyok hajlandó lealacsonyodni a szintedre. -
#7266 tessék visszavenni az arcbol, mert bünti lesz. -
Jani79 #7265 Szia Law!!!
Én majdnem mindig fent vagyok amikor idom engedi. Jo lesz végre már ha jössz vissza.
Olvasom srácok ezt a sok marhaságot amit összehordotok, könyörgöm EZ EGY JÁTÉK!!!!!!!! Egy pillanatig nem bánom hogy a Nirvanán játszok és nem a Bardo-n. Gyertek ti is oda Remélem nem gázoltam bele senki lelki világába.
Csáo -
Norbi300 #7264 jah és hogy te le pk-z fejlödj még egy 10-15 szintet nagyon picike vagy te még ahhoz -
Lawless #7262 helotok én csak olvasom olvasom mert játszani nincs idom ugyebár egyéb teendok miatt de ahogy olvasom úgy utálom meg a játékot...dozi nyugi csak az idegeid teszed tonkre :) ! azért pár jobarát még ott maradt! igaz nemtudom a uf meg mit tom én milyen rovidítéseket h ki hova tartozik már de egy biztos ez csak játék és neméri meg egymá torkának ugorni :)! ennyit errol! Jani te meg jelentkezz szeptembertol visszatér Law is :) ! helotok -
cucu00 #7261 Koldus, a speart a warik között írtam legerősebbnek.
Ha ez a HF UF barát, akkor UF miért nem hallott még róla? Vagy miben merül ki ez a barátság?
Azon meg ne csodálkozz ha beszopatod a kicsiket azzal, hogy nem tudnak grindelni, ez nem igazán segítség. -
#7260 1.:
Baromira nem zaklatott fel a távozók mennyisége/személye. Csak nem esett jól nekünk, hogy a beléjük fektetett bizalmat, energiát így hálálták meg. De minek is magyarázkodok?
2.:
Iszonyatosan nem állt szándékomban "háborút" hirdetni, amíg egy majompöcs nem szólt be ma. És mivel gondolom közéjük tartozik, amíg nem tudom meg ki az addig mindenki lehet potenciáisan.
3.:
Az én értesülésem másoktól való. Eszerint HF UF "barát" ally.
4.:
UF már azelőtt PK-zott minket DES-el meg az idióta pajtijaival mielőtt egyik lelkes távozónk akart magának Shen epit. Lehet érdeklődni Genyánál mennyi BK-ja maradt mikor heteken keresztül gyilkolták mindenhol. (És az meg egy WEI KS miatt volt. Amihez nekem közöm nincs/nem volt.)
5.:
SENKIT NEM ZAVART HOGY FREE INAKTÍV, AMÍG TE NEM KEZDTÉL EL OKOSKODNI! NEKÜNK JÓ ÍGY IS! FREE MAJD JÖN HA AKAR! SvS MEG NEM ÉRDEKEL MINKET MÉG!
Az meg hogy Piknik Veled beszélt nem igazán jelent semmit számunkra. Pozitívum ne lett elérve utána sem. UF ugyanúgy gyilkolta a kicsiket CC-ben. Már bocs.
6.:
Mikor én koccoltam, annak személyi okai voltak, amiknek sokan itt is tanúi voltak. És engem hívtak is vissza. :P
7.:
Mit mondtunk mindenkinek aki elkezdett grindelni CC-ben mindíg? Ha PK-zzák őket koccoljanak, mert nem tudunk segíteni nekik.(Halkan megjegyzem a PK-tól max karmát buksz, és ez max idegesítő egy kissé.És IA pl sosem PK-zott FS-t, és nem is fog. Míg a kis újonc allynak ezen lehetőség a büdös életben nem fog megadatni. És tőlük még a "nagy" UFTINY is tart.) Az meg,hogy engem személy szerint sokan ismernek ellentáborból azt a shoutjaimnak/BP-CC-ben tett tetteimnek köszönhető.
Ezek után lehet véleményt formálni rólam. De aki FS-t meri gyalázni annak vége.
-
VérGyurci #7259 Nos, drága Dózi =) pont Free mester mondta, hogy a saját házunk táján kellene rendet rakni először. Persze volt LM kavarás, mert jött egy békelehetőség a DESTINY-vel. Téged talán nem zavar,amennyire látom nem is érdekel, hogy aki grindelne CC-ben, az nem tud, a ti feszültséglevezető szórakozásaitok miatt...ami pedig az UH-t illeti, abszolút nem UF csicskás célzattal csinálták, épp hogy UF ellenesnek...de gondolom ez nem esett le senkinek.Én tartom a kapcsolatot azzal, akivel kell. Egyszerűen elegem lett abból,a liga érdekében koptassam a számat feleslegesen (amit egy köszivel sem bírtatok meghálálni), sőt, inkább csak raktatok a tűzre (ez volt a Free által említett szélmalomharc). Oké, én ezt le bírom zárni. Ti úgy döntöttetek, hogy nem kell a béke. Erről a többieket NEM kérdeztétek meg (a többet grindelő, mint pvpző "kicsiket"). Ha a ti ligátok öt-hat-tíz emberből kell álljon, mert annyi akar állandó tőrt a hátába, akkor legyen. De azért, mert a másiknak ez nem hiányzik, annak ne menjünk már ezért neki! Free is meghagyta : a döntést vegye tudomásul mindenki. Akinek pedig ez nem kellett, elment. Bocsánat a hosszú postért ! -
#7258 Az axe a legerősebb fegyver -
cucu00 #7257 ázsiai verziókban is a spear a legerősebb fegyver, ugyanúgy mint most nálunk, szóval az alapján marad a bot a legerősebb wari. -
zozoalma #7256 Kösz Szandra de,hát erre kb annyi az esélye mint, hogy LinfuSeng megy Wowozni :), vagy hogy egyszer Dozer Jókat is fog irni a 9D ről :)
-
#7255 Fed azt tudtam hogy a hd, és beggar lesz erősitve, én arra vok kiváncsi hogy mivel lez jobb mint egy wutang warrior, vagy egy bot warrior... -
Jacky #7254 De úgy se, ahogy Fed mondta, és az én fogalmazásom sokkal jobban a közelében járt a valóságnak.
De nem is ez a lényeg, hanem az, hogy az Unicumban is sok segítőkész, rendes ember van, aminek tegnap tanúságát is adták.
Nem is kértem, mégis segítettek mansion epi megszerzésében. Amit így is, most is köszönök!
Inkább gyere vissza HL! -
Hieii #7253 Sziasztok! Dózi én nem osztom a nézetedet a HF kérdésben, azt gondolom, hogy kicsit túlreagálod ezt a dolgot. Ez egy JÁTÉK, pont azért jó mert nincsenek "kötött" szabályok, bárki szabadon eldöntheti, hogy az adott kertek között melyik oldalon milyen karakterrel és melyik Bandba-ligába akar játszani, nincs röghöz kötve. Aki akar menjen. Továbbá nem hiszem hogy azok a volt alley tagok akik kiléptek rosszabb emberek, "kis pöcsök", lennének mert alakítottak egy másik magyar bandot, mint amikor még egyoldalon álltak velünk.
Nem akarlak megsérteni, de te is hagytad már el az FS-t és aztán újra visszatértél, úgy emlékszem senki nem emelt ezellen akkor kifogást. Mindenki hozhat rossz döntéseket, igaz ez a kilépett tagokra is:)
Az sem igaz hogy a HF UF barát lenne, ezt biztos forrásból tudom, mert az alley elhagyók között van igen közeli hozzátartozóm is, de szerintem ezt te is tudod. Ha pedig szerinted az megoldás, hogy elkezded le pk-zni őket bp, vagy cc az téged is minősít, nem nagy művészet fc-vége felé leverni gb vagy az alatti embereket. Egyébként nem az ő bűnük hogy nem tudtuk megvédeni őket az UF-esektől.
üdv: Vakysan -
cucu00 #7252 Mi ez a hf? És ki van benne? -
#7251 Ha így állunk elfogadom, hogy az Unicum a legnagyobb. Az én kérdésem csupán érdeklődés jellegű volt. Köszönöm. -
zozoalma #7250 Jacky ez sem igy volt de mind1 :) Szerintem inkább grindelj :))
Na melyik liga nagyobb mint az Unicum ?
Szerintem csinálj egy újat és akkor elmondhatod hogy a tied a legnagyobb!
FS-nek meg sok szerencsét,gyilkoljatok mindenkit :)
-
#7249 Dózer nem vagy semmi, látom megvolt a nagybevásárlás :) -
Jacky #7248 Nem a "beggarokkal" vesztek össze, hanem Zseb veszett össze Linnel. Én is beggar vagyok, velem nem veszett össze senki.
Hungarianoknál nincs magas szintű kari.
Holtpont egyelőre úgy tudom csak egy wu-tang band... -
#7247 Nem fogok kérdezni senkit, hogy kinek a kije...
Ha látom hogy HF van a feje fölött és BP-CC ben van, halott. Ennyi.
UF se kérdezte a kicsijeinket.
Nekem csak a kis pöcs beszólása nem tetszett, de a nevét (IGN) nem meri leírni.
Fed. A nagy pecs most jön majd 1 hónapon belül. -
#7246 Holtpont régi veteránok hahaha
Nem sok köze van a Hungariannek a Holtponthoz szerintem, amit utána írtál az meg -
Fed #7245 Ja és dózer csak mond el kit kell gyakni, mármint nem KoS a liga, csak a személyek akik UF csicskásai. -
Fed #7244 Hungarian nagy, de kicsit, Holtpont régi veteránokból van, szerintem oda állj, ők a "legjobb" legnagyobb tudással rendelkező fehér magyarok, sokat tanulhatsz tőlük, segítőkészek, kultúráltak és magasak.
Nem véletlen, hogy összevesztek a beggarokkal...
Amúgy a HD és a beggar warrior lesz a jövőben a 2 legerősebb kaszt, csak az még sok idő mire az az update eljön.(Victorion mondta nekem) -
WLight #7243 S melyik lenne nagyobb?
Én nem sokat játszom, de amiket ismerek azok közül az Unicum a 'legnagyobb'.
Van még a Hungarian liga és a Holtpont banda, előbbiben nincsenek magas szintűek, utóbbi pedíg inkább már csak baráti társulás. -
#7242 Az Unicumot ismerem de szerintem attól van nagyobb fehér magyar klán :) -
#7241 jujjdekemény vagy...
Akkor részemről mátol KoS listen van MINDEN HF-es pöcs.
Én kértem, hogy in-game legyen nagy a pofátok... -
Jacky #7239 Grat LinFuSeng-nek a GL 1-hez! Go go to HM! Írjatok neki jó sok gratulációt, szeretni fogja -
Jacky #7238 Unicum Heroe League -
#7237 Na ez jó hír Dozer :D Véletlen nem tod, hogy a beggarok mitől lesznek imbák? a HD-ről azt hallottam tudnak majd életet szívni :P Lehet hülyeséget mondtam, de mintha vkitől ezt hallottam volna... :D -
DSUN #7236 Majdnem leestem a székről mikor elolvastam h miket ad el a gyerek !!!...
http://phpbb.acclaim.com/9dragons/viewtopic.php?t=82349 -
#7235 Sziasztok!
Az a kérdésem lenne, hogy a fehér (és persze magyar) klánok közül melyik most a legnagyobb? vagyis melyik a legütőképesebb? -
Jacky #7234 Nagyszerű. Mint a való életben -
Fed #7233 Volt az oblivionban egy remek mondat, amit nemtudok szó szerint felidézni, de valahogy így szólna magyarul: Egy guildbe lépéskor szerzel ellenségeket, és barátokat is.
Mivel UF barát az új magyar black liga, amiatt a mi ellenségünké vált...
Végre itt is van HUN vs HUN. XD