• Hieii
    Sziasztok! Dózi én nem osztom a nézetedet a HF kérdésben, azt gondolom, hogy kicsit túlreagálod ezt a dolgot. Ez egy JÁTÉK, pont azért jó mert nincsenek "kötött" szabályok, bárki szabadon eldöntheti, hogy az adott kertek között melyik oldalon milyen karakterrel és melyik Bandba-ligába akar játszani, nincs röghöz kötve. Aki akar menjen. Továbbá nem hiszem hogy azok a volt alley tagok akik kiléptek rosszabb emberek, "kis pöcsök", lennének mert alakítottak egy másik magyar bandot, mint amikor még egyoldalon álltak velünk.
    Nem akarlak megsérteni, de te is hagytad már el az FS-t és aztán újra visszatértél, úgy emlékszem senki nem emelt ezellen akkor kifogást. Mindenki hozhat rossz döntéseket, igaz ez a kilépett tagokra is:)
    Az sem igaz hogy a HF UF barát lenne, ezt biztos forrásból tudom, mert az alley elhagyók között van igen közeli hozzátartozóm is, de szerintem ezt te is tudod. Ha pedig szerinted az megoldás, hogy elkezded le pk-zni őket bp, vagy cc az téged is minősít, nem nagy művészet fc-vége felé leverni gb vagy az alatti embereket. Egyébként nem az ő bűnük hogy nem tudtuk megvédeni őket az UF-esektől.
    üdv: Vakysan